Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

luni, 5 iulie 2010

Caine rau

Deci mai bn iti lasi autoturismu in fata blocului ;))

Oare cu cine se certa ?

ATENTIE CAINE RAU :))

Cel mai chinuit caine din lume

El este cel mai chinuit câine din lume. Deşi se ştie clar că este dinamovist, se pare că va fi convertit cu forţa de către stăpânul lui. Se poate vedea din poză cât de supărat este. Cred şi eu. Îl vor arăta cu laba toţi câinii.
Întrebare:Ar putea fi spion trimis de către Borcea ca să îl muşte pe Războinicul Luminii alias Becali?
Bravo cuţu. Bun băiat.

La toaleta se intampla multe


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

Cat de nesimtiti pot fi ?

Un suc nou sau prost din punct de vedere calitativ, trebuie promovat. Şi cum altfel decât prin prisma altor sucuri foarte cunoscute?
În poza de mai jos se vede clar cum ambalajul celor 2 sortimente de suc AVITA (n-am mai auzit până acum de el) seamănă exact cu cel de FANTA portocale şi PEPSI. Poza este cât se poate de autentică, ea fiind făcută într-un magazin din Căiuţi zilele trecute.
Se ştie că românul e inventiv, însă în cazul de faţă pute a xerox de la distanţă.
Mă întreb câtă nesimţire poate să aibă acea persoană ,care a venit cu această idee de-a dreptul penibilă, încât să copieze 2 mari firme?
Sper ca poza să ajungă la cine trebuie, astfel încât sucul AVITA să ajungă acolo unde îi e locul. Adică în pământ.


Cum să nu mai atragi parteneri nepotriviţi in 9 pasi


Cum să nu mai atragi parteneri nepotriviţi in 9 pasi






Pe mine nu mă mai găseşte următorul nepregătită, oricât de excitată aş fi îmi ţin hainele pe mine, de ce să păzesc eu telefonul, să-l păzească el, mie mi-a ajuns.
Cum să-l fac să-şi dorească mai mult? Provocându-i mai multe erecţii, stârnindu-i interesul prin prezenţă şi lipsă, dezvăluire şi mister, căldură şi răceală. Cum să apreciezi ce ai lângă tine dacă ţi-e la îndemână, şi ăsta e şi singurul moment în care cărţile sunt la tine, joacă-le bine, prelungeşte cât vrei perioada de curtare, ea nu mai revine, decât provocată tot de tine, şi când intervin copiii mai ai timp de joacă?

Tot ce ai nevoie să ştii ca să atragi bărbatul potrivit şi să-l păstrezi:

Mamă ce bine arată sau ce statut financiar are?
Destul de clar ce-i în mintea unei femei când vede un bărbat, nu-i aşa?
Are verighetă pe mână? E liber? Cu ce se ocupă?
În timp ce el se prezintă, creierul tău îl scanează şi verifică dacă corespunde listei tale străvechi de dorinţe prin substanţele neurochimice ce le eliberează şi care-ţi inundă corpul, el e, bărbat sănătos, frumos, responsabil care-mi poate face copii şi se poate îngriji de supravieţuirea lor în jungla urbană.
Nu te lăsa dezbrăcată de la prima întâlnire, nici de haine şi nici de intimităţi, e timp pentru toate. Nu te lăsa sabotată de secreţiile de dopamină şi testosteron emise de circuitele atracţiei fizice, rezistă şi prelungeşte perioada de curtare dacă vrei să-l păstrezi mai mult de-o noapte.
Ştiu, e enervant, mai ales dacă eşti o femeie sigură şi care ştie ce vrea, dar bărbaţii aşa au fost configuraţi încă din epoca de piatră, nu poţi schimba ce natura a stabilit deja.
Ce schimbări ai de făcut ca să nu mai atragi bărbaţi nepotriviţi:
1. Fă o listă cu descrierea fizică, emoţională, psihologică, spirituală a partenerului tău de viaţă, priveşte-l în mişcare: cum vrei să arate?
2. Ocupă-te de fizicul, emoţiile, psihicul şi spiritul tău până ce-l întâlneşti pe partenerul tău de viaţă, tu în mişcare, cum arăţi? De ce te-ar alege pe tine dintre toate femeile?
Pentru că eu, Andreea, sunt frumoasă, am un trup lucrat, sunt dinamică şi veselă,
inteligentă şi sănătoasă, îndrăgostită de viaţă…..adaugă varianta ta.
Cine crezi că vrea alături o depresivă şi-o victimă? Nimeni!
3. Ieşi în locuri noi, schimbă-ţi obiceiul de a ieşi în aceleaşi locuri alături de aceiaşi prieteni, dacă vrei să-l întâlneşti în viaţa asta. Vrei un artist, du-te la teatru, operă, vernisaje. Vrei un sportiv, du-te la sală, la evenimente sportive.
4. În timpul în care meditezi la el, după profilul întocmit la punctul 1, reflectă şi la ce ai făcut în relaţiile trecute, dinamică sănătoasă sau patologică? Ce a fost bine şi ce a fost rău? Analizează dinamica relaţională şi vei afla informaţii valoroase care te ajută în noua relaţie, inteligent e cel care nu mai repetă aceleaşi greşeli şi învaţă din ele.
5. Îl întâlneşti, îţi place, un val de emoţii îţi inundă întreg trupul, şi uiţi ce ai de făcut, şi anume:
Spune ce crezi despre el şi lume, pune întrebări inteligente, comunică asertiv, fără să te vinzi altfel decât eşti, nu încerca să-l priveşti altfel, cu speranţa că-l faci tu bărbat, nu mai visa, nu oferi prea mult de la început, dezvăluie-te lent, e timp pentru confesiuni şi dantelării.
6. Deschide bine ochii, el e? Alege ce ţi se potriveşte, nu fă compromisuri de la început. Din experienţa mea şi a sutelor de mărturii constat că, cea mai răspândită greşeală este să taci şi să-l placi la început, şi-n timp să vrei să-l schimbi. Pretenţie absolut imatură, de ce l-ai vrea altfel decât e? Ia-ţi altul, draga mea, unul care să-ţi bifeze preferinţele şi dorinţele.
Pune-te în papucii lui puţin, privind următorul film: Vă îndrăgostiţi, declaraţii de iubire, călătorii, planuri, parfum şi trandafiri, el e partenerul cu care te vezi îmbătrânind, şi nu visezi pentru că asta îţi şopteşte în fiecare seară la ureche, eşti a mea, te iubesc, lângă tine mă simt întreg şi într-o zi vine acasă cu o listă de cerinţe comportamentale, caracteriale, stilistice de schimbat la tine, toate astea în numele iubirii, bineînţeles. Ce ai face? La filmul ăsta să te uiţi de fiecare dată când vrei să-i sugerezi o schimbare partenerului tău.
Bărbaţii vor să se simtă admiraţi, iubiţi, acceptaţi aşa acum sunt, aşa-i păstrezi, iubindu-i cum sunt, dar pentru a ajunge în faza asta trebuie să alegi ce ţi se potriveşte.
7. Arta comunicării: Ca să eviţi scenariul de mai sus, asigură-te că deschizi gura şi scoţi lucruri inteligente pe ea, întreabă-l de toate, ce crezi că se poate întâmpla, să nu-ţi răspundă, să nu-l mai vezi? Şi mai bine, te scuteşte de o eventuală dezamăgire. Eu ca de exemplu, îl întreb ce-i place la o femeie, ce caută la o femeie, cum vrea să fie iubit, de ce vrea o relaţie de la mine, ce-nseamnă o relaţie pentru el, cum trăieşte viaţa, ce-i place să facă, pasiuni, visuri, afaceri, cum bine ştii, astea-s subiectele preferate ale bărbaţilor, după care alunec şi-n direcţia fostelor relaţii, de unde să extrag esenţa dinamicii relaţionale, informaţii preţioase despre familie, dar fără să-l întreb, cu cine te-ai iubit, cât? De ce v-aţi despărţit? Îl ascult, şi-l direcţionez subtil spre ce mă interesează. Sună a manipulare şi aşa şi este, comunicarea înseamnă manipulare şi cu cât stăpâneşti mai bine arta comunicării cu atât mai fericită îmbătrâneşti lângă el. Pe fiecare ne-au crescut fostele relaţii şi este absolut esenţial să ţii cont de ce a trăit până te-a întâlnit, şi să nu te minţi singură spunându-ţi că ţie nu-ţi va umfla ochii, dacă povestea lui trecută s-a încheiat în lacrimi, sânge şi plângeri penale.
8. Vorbeşte-mi ca să te cunosc. Învaţă să asculţi. Înregistrează ce scoate şi el pe gură, chiar dacă-şi încheie discursul cu, “am glumit”. După ce-ţi povesteşte afli dacă e stabil sau promiscuu, independent sau dependent, autentic sau fals. Cum priveşte femeia? Admirativ sau depreciativ? El îţi spune cine este, fii atentă.
Nu trebuie să ajungi la a doua întâlnire cu un tip care devalorizează femeia, asta înseamnă că nu-i capabil să susţină o legătură profundă nici cu tine, nu te amăgi singură.
9.Testează-i răbdarea, interesul ţinând hainele pe tine. Sexul cu un bărbat e un moment important, el e vânător şi nu-i place ca prada să-i pice în ochi, este mai puţin excitant, aleargă-l dacă-l vrei mai mult de-o noapte. El cunoaşte foarte bine strategia unei femei şi tocmai de asta se ţine după fusta ta, pentru că-i dai ce vrea, atracţie sexuală, fantasme, mister. Şi ţine minte, bărbatul vrea o femeie în roluri multiple, mamă, fetiţă, soră geamănă şi mai ales, femeie adultă sexuală. Dă drumul la creativitate şi spontaneitate, zâmbeşte şi cucereşte-l!