Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

marți, 29 iunie 2010

Noi legi anti piraterie

Nu doar in Europa se innaspresc legile impotriva file sharing-ului si a pirateriei. Si SUA se pregateste sa adopte dispozitii similare, pentru ca in noua lor viziune descarcatul de fisiere care incalca drepturile de autor este acelasi lucru cu furtul din magazine… Fapt deloc adevarat.

Dar cine mai tine cont, cand ne gandim ca aceste legi sunt sponsorizate de marile case de productie de filme si muzica… Care, in ciuda incasarilor colosale rezultate din preturile practicate, nu tocmai accesibile tuturor, acuza pierderi de cateva milioane $ anual si se simt amenintate de un faliment virtual.
Mai mult, studii recente arata ca pirateria aduce pierderi neinsemnate caselor de productie, pentru ca majoritatea celor ce folosesc astfel de practici nu ar avea bani pentru achizitia legala a respectivului continut. Chiar ajuta in unele instante, crescand notorietatea si penetranta acestor produse. Alte studii indica faptul ca aproape toata lumea, voit sau nu, incalca zilnic drepturile de autor.
Detalii exacte despre noile legi nu au fost facute publice. Dar s-a specificat ca se va da o lupta continua impotriva pirateriei, pe de o parte pentru a descuraja utilizatorii in a descarca de pe Internet continut care incalca drepturile de autor, iar pe de alta parte pentru a inchide toate marile site-uri de file sharing, atat din SUA cat si din alte tari.
Dar poate cea mai aberanta masura este asa numita “incalcare iminenta”, care va fi supusa votului Congresului ceva mai tarziu in 2010. Aceasta ar permite pedepsirea utilizatorilor care ar urma sa incalce drepturile de autor. Adica daca cineva ar cauta pe Google “Avatar torrent” automat ar fi bun de plata. Si eu care credeam ca rolul legilor este de a-i apara pe cei multi si slabi de cei puternici si putini…

Ce va aduce Windows 8

Windows 8, urmatorul sistem de operare de la Microsoft, este asteptat spre sfarsitul anului 2011. Insa ce va aduce acesta in plus pentru a devansa actualul Windows 7, cel mai vandut sistem de operare de la Microsoft? In primul rand se va lucra la start up, pentru a reduce la maxim timpul de pornire.

Si se va colabora intens si cu integratorii, pentru a fi eliminate cat mai multe dintre facilitati ce sunt verificate sau incarcate la pronirea PC-ului. Totul pentru ca utilizatorul sa piarda cat mai putine minute pretioase. Doar suntem in secolul vitezei.
Alt domeniu de interes pentru Microsoft cand vine vorba despre Windows 8 este o cat mai buna integrare a conectivitatii de ultima generatie, cum ar fi USB 3.0 si Bluetooth 3.0. Si pana la lansare poate vom avea USB 3.0 nativ de la toti producatorii…
Si nu in ultimul rand, simturile vor fi un alt element cheie. Astfel, Windows 8 va putea sa vada in exteriorul PC-ului, recunoscandu-si utilizatorii si incarcandu-le automat conturile. Totodata, intensitatea display-ului va fi ajustata automat in functie de lumina din jur. Si asta prin intermediul webcam-urilor si a altor senzori implementati.
Iar versiunea corespondenta de DirectX (probabil 12) va introduce nativ cea de-a treia dimensiune in grafica jocurilor. Dar mai multe vom afla cel mai probabil cand Windows 8 va intra in beta.

Brunetele, nevestele perfecte

Brunetele, nevestele perfecte


Femeile cu parul deschis la culoare sunt considerate mai aventuroase in pat, iar brunetele mai potrivite pentru o relatie, conform unui sondaj realizat in randul barbatilor, informeaza Daily Mail.

La cercetare au participat 1.500 de oameni.

Aproape 60% dintre acestia cred ca brunetele sunt mai loiale si mai de incredere, comparativ cu 14% care au aceeasi parere despre blonde.

Astfel, majoritatea barbatilor (61%) prefera sa aiba ca nevasta o bruneta.

Si eu la fel !!!

Senzatii tari on-line

Esti gata sa-ti faci noi prieteni sau pur si simplu vrei sa experimentezi o relatie on-line? Daca da, instaleaza-te confortabil in fata computerului si tasteaza sex chat pe unul din motoarele mari de cautare.

Cat ai clipi, te trezesti in fata unei pagini intesata de site-uri de acest gen. Oferta e generoasa, de la cele mai cuminti (prietenii, matrimoniale) la hot sex... Da un click si bun venit in lumea celor care chat-uiesc cu orele, vorbind cate-n luna si-n stele. Let's start the chat. GO!
Nu e nimic rau in povestea cu chat-ul, spun specialistii. Dar tot ei vin si ne atentioneaza. Sunt numeroase cazurile cand o astfel de distractie sfarseste fara happy end. Totul e sa nu cazi in capcana intinsa de acel virtual friend. Se pare, insa, ca merita sa iti asumi riscul acestui joc, pentru ca, dincolo de orice dezamagire, se afla chat-erii adevarati, o veritabila sursa de entertainment si, de ce nu, de love story.

Ai de unde alege, criteriile sunt bine delimitate: categorii de varsta, sex, cu poza sau fara... Daca esti pregatita de noi aventuri, nu mai sta prea mult pe ganduri si adauga-ti si tu profilul in lista fara sfarsit si lasa-te "devorata" de consumatorii de chat.

Discutiile la rece sau fierbinti pot avea loc cu parteneri de tot felul, fete si baieti, de pe tot globul, in toate limbile posibile, fara limita, pentru ca intr-o astfel de lume nu exista restrictii. Un mic secret? Sigur o sa te prinda si sigur vei intalni pe cineva sau chiar mai multi prieteni virtuali cu care vei dori sa continui corespondenta. Stabileste-ti niste limite! E musai sa te tii de ele...

Cu dragostea pe chat
Si totul incepe asa... azi nu mai mult de o jumatate de ora, doar cat sa-si dea lumea seama de existenta ta. Maine, insa, te vor navali zeci de intrebari si mesaje, mai ales daca profilul tau e incitant. Si timpul de chat-uiala se mareste... Dupa un timp, fara sa vrei, te gandesti cum sa-ti termini mai repede toate indatoririle, de orice fel, ca sa vezi ce mai zic prietenii electronici.

Unde mai pui ca exista si riscul sa te indragostesti. Cine stie cum iti pica cu tronc vreun Fat-Frumos virtual si atunci sa vezi... Atentie maxima! Agatatul pe net ascunde multe surprize, nu doar placute. Asa ca, fii foarte vigilenta daca simti ca o relatie de amicitie se indreapta intr-o alta directie... spre inima ta!

Psihologii sunt unanim de acord ca relatiile pe net sunt distractive, dar nu sunt de dorit, pentru ca exista riscul de a pierde contactul cu lumea reala. Si tot ei mai zic ca persoanele care isi cauta perechea pe Internet au de regula o problema.
Fie ascund un defect fizic, o frustrare sexuala sau intentii necurate. Nu putem exclude insa acea categorie care reprezinta exceptia de la regula: cei care cauta doar sa se distreze, aratandu-si adevarata fata. Adeptii unui nevinovat flirt virtual! Insa prieteniile se leaga in lumea reala. You know!
INTERNET SLANG

PLMK - Please let me know. Esti pe punctul de a tasta primele cuvinte, ei bine trebuie sa stii ca, din acel moment, vei vorbi o noua limba. Engleza e obligatorie! Si vei fi nevoita sa te pui repede la punct cu noile reguli de scriere. Nu de alta, dar trebuie sa tii pasul si sa intelegi ce vrea lumea de la tine.

Iata cateva dintre cele mai des intalnite formule: ASL - Age/sex/location, BRB - Be right back, BTW - By the way, CU - See you (later), FOAF - Friend of a friend, HAND - Have A Nice Day, HF - Have fun, KISS - Keep it simple, stupid, K or KK - OK, KTHX - OK, thanks, LMIRL - Let's meet in real life, TYVM - Thank you very much, YW - You're welcome.

Sexul bate tratamentele cosmetice

Nu exista binefacere mai mare pentru pielea ta decat o partida grozava de sex. Asa sustin specialistii de peste Ocean, care sunt de parere ca nici o impachetare cu ingrediente-minune si nici un tratament inaltat in slavi nu pot egala sexul.

"Transpiratia din timpul actului sexual este plina de substante hranitoare pentru pielea noastra", ne lamureste Candida Royalle, medic in Los Angeles.

"Cel mai bine este sa nu ne grabim la dus dupa o partida de sex, ci sa ne lasam corpul sa reabsoarba aceste substante naturale care ii fac atat de mult bine."

Si asta nu e tot, s-au grabit sa adauge doctorii americani, care sunt de parere ca nu neaparat un mar pe zi tine medicul departe, ci o partida de sex.

"Sexul stimuleaza sistemul imunitar. Cateva studii recente ne-au aratat ca cei care fac sex regulat au sanse minime sa raceasca sau sa faca gripa. Iar cei romantici se vor bucura sa afle ca studiile au aratat ca un sarut prelungit poate duce, pe termen lung, la scaderea tensiunii si a nivelului de colesterol.

In plus, in timpul sarutului sunt eliberate bacterii care stimuleaza producerea anticorpilor care ne ajuta sa luptam cu infectiile", a dezvaluit dr. Deborah Anapol, pentru "New York Times".

Acum, ca ai aflat atatea beneficii ale sexului, iti mai pierzi timpul cu cititul?!

Viata unui fumator - Buna sau rea?

Ce este viata unui fumator? Sau mai bine spus, ce este "fumatul"? Este el benefic pentru noi sau  pentru cei din jurul nostru? Cu siguranta , o multime de oameni, fumatori sau nefumatori, femei sau barbati, tineri sau batrani, se intreaba la ce este bun fumatul? Pentru a avea o viata mai reusita, cu siguranta nu. Dar totusi, cum arata viata unui fumator?

Nu trebuia ca lucrurile sa se intample asa. Rodica stia ca, fumand, isi scurteaza viata. "Dar ce conteaza" spunea ea , "daca voi trai optzeci sau numai saptezeci si cinci de ani? In fond, pot sa ma las se fumat cand vreau".

Dar, cu totul pe neasteptate, la numai patruzeci si cinci de ani, a trebuit sa auda teribilul verdict: cancer pulmonar inoperabill.

Ca la majoritatea celor ce fumeaza, boala s-a raspandit in organism inainte de a fi descoperita, astfel ca , in monentul stabilirii diagnosticului, era mult prea tarziu pentru o interventie chirurgicala curativa.

Aruncand acum tigarile, Rodica a avut puterea de vointa de a se lasa de fumat si , intr-o incercare disperata de a castiga cateva luni de viata, accepta sa treaca prin neplacerile chimio si radioterapiei.

Fara intentia de a deveni o fumatoare pasionata, a inceput cu cate o tigara, in liceu, pentru ca "aproape toate coegele faceau la fel". Era convinsa ca niciodata nu va deveni sclava obiceiului, nu va ajunge la dependenta.

Absolvind liceul, au urmat anii de studentie si , mai curand decat s-ar fi asteptat , teribila realitate a devenit evidenta: la fel ca 95% dintre cei care incep sa fumeze, Rodica a ajuns sclava tutunului.Viata unui fumator - Buna sau rea?

Dupa cateva incercari nereusite de a renunta la fumat, s-a resemnat.In fond, fumatul ii oferea o placere in plus si s-a hotarat sa mai astepte pana va fi mai in varsta sau pana cand va observa ca obiceiul dauneaza intr-adevar sanatatii. Atunci se va lasa de fumat pentru totdeauna.

Din nefericire, prima ei problema de sanatate a fost si ultima : cancer pulmonar si faza terminala. In momentul aflarii diagnosticului a avut puterea de vointa, a carei lipsa o deplangea mereu, de a deveni nefumatoare de la o zi la alta. Cat de trist ca era mult prea tarziu! Dupa cinci luni, familia si pritenii o conduceau la locul de veci....

O poveste destul de trista, cu un final tragic, dar care nu reuseste sa convinga nici macar 1% din fumatori sa se lase de acest viciu.

"Sa te lasi de fumat nu-i greu. Pana acum m-am lasat de o suta de ori!" Cu totii cunoastem aceasta butada, care, cu o aparenta seninatate, reda tristul adevar ca, pentru foarte multi, nu echiar asa de usor sa renunte la acest viciu.

Totusi, in ultimii 40 de ani, numai in Statele Unite ale Americii , peste 45 de milioane de barbati si femei au scapat de tutun. Si ceva ce au putut face 45 de milioane de oameni nu poate fi prea greu. Este adevarat, renuntarea la fumat e de 8-10 ori mai anevoioasa decat renuntarea la bauturi alcoolice. In prezent, intre 5 si 8 milioane de oameni isi pierd viata in fiecare an din cauza fumatului....

Tinerii sub 18 ani, tot mai expuşi riscului de a se îmbolnăvi de depresie

Depresia este un cuvînt care provoacă întotdeauna teamă, dar care se încarcă uşor cu întrebări şi mai alarmante dacă se referă la tineri şi adolescenţi. Din nefericire, statisticile arată că depresia, o otravă a epocii noastre, este o boală de care suferă tot mai des şi minorii. Potrivit statisticilor, un procent de 3 la sută dintre copii şi 8 la sută dintre adolescenţi suferă de această tulburare. Chiar şi sub vîrsta de 18 ani, mai mult de un copil din o sută (11 la sută) trebuie să se confrunte cu această boală nepalpabilă pe care, neştiind să o definim în mod mai precis, o numim depresie.
Un studiu realizat recent de Institutul ştiinţific "E.Media" şi de Universitatea "Vita Salute" din cadrul Spitalului San Raffaele din Roma a demonstrat pentru prima dată acţiunea comună a unor factori genetici şi psihosociali. Acest studiu, publicat într‑una din revistele de prestigiu din domeniu, The journal of Child Psychology and Psychiatry, arată în esenţă că, alături de influenţe genetice de multă vreme cunoscute, factorii de mediu şi factorii socio‑familiari pot fi decisivi în apariţia unor episoade de depresie în rîndul tinerilor. "Dacă este adevărat că această problemă la vîrsta evoluţiei este legată de unele dimensiuni biologice – afirmă Massimo Molteni, neuropsihiatru la institutul amintit – este la fel de adevărat că prezenţa unor factori ambientali, alături de datele genetice, se poate afla la originea fenomenului de depresie". Este vorba de o ipoteză care deschide calea, pe plan social, unor întrebări foarte dificile. Într‑adevăr, ţinînd cont de condiţiile familiale şi de mediu tot mai critice în care trăiesc mulţi tineri este uşor de crezut că numărul cazurile de depresie este menit să crească. Totodată, multe din aceste situaţii pot risca să rămînă multă vreme în letargie, pentru a exploda ulterior cu forme şi mai îngrijorătoare.
Condiţiile sociale se referă, fireşte, la destrămarea familiei, la divorţuri; situaţii care, după cum o dovedesc multe analize făcute în Italia şi în străinătate, se repercutează cu efecte negative asupra echilibrului psihologic al copiilor. Totuşi, chiar şi atunci cînd condiţiile familiale sînt bune, există contexte sociale, economice şi culturale cu un puternic caracter precar, şi care pot fi foarte riscante. Un tînăr poate suporta mulţi stimuli din exterior, şi deci trebuie să găsească în propria familie un prim ecran capabil să filtreze mesajele ce provin din exterior şi să i le facă comprehensibile. Dacă acest filtru nu există, copilul rămîne fără apărare; de aici decurge şi riscul de depresie. În cazul în care copilul, sau adolescentul, are deja o predispoziţie genetică, apariţia acestei tulburări devine din păcate posibilă.
Distrugătoare pot deveni şi "stimulentele" ce provin de la mass-media şi care solicită aparatele emoţionale fragile ale unui copil: anumite emisiuni tv care vorbesc despre omucideri, delicte, sex banalizat şi alte subiecte riscante sînt din păcate foarte frecvente.
O persoană adultă atunci cînd sesizează o situaţie de nemulţumire, de bine de rău, îşi dă seama şi se duce la medic. Adolescentul, sau copilul, are mai puţină capacitate de a înţelege ceea ce i se întîmplă şi, ca atare, se culpabilizează şi nu spune nimic părinţilor. Un copil demoralizat, trist, poate ajunge chiar şi la suicid. Situaţia cea mai frecvent întîlnită este aceea a tinerilor care îşi spun "eu nu mai valorez nimic", riscînd deci să devină tineri ce nu mai au o motivaţie. Şi în aceste cazuri soluţia salvatoare este prevenirea, care, tradusă în termeni educativi, înseamnă atenţie, respect, grijă, prudenţă, capacitatea de a doza DA‑urile cu NU‑urile.

Nu-i dificil sa faci fericita o femeie.

Un barbat trebuie sa fie DOAR:

1. un bun prieten
2. partener
3. iubit
4. ca un frate
5. ca un tata
6. ca un sef
7. un electrician
8. un tapiter
9. un mecanic
10. decorator
11. stilist
12. sexolog
13. psiholog
14. exterminator de gongi
15. un bun ascultator
16. organizator
17. foarte curat
18. simpatic
19. atletic
20. cald
21. atent
22. galant
23. inteligent
24. simpatic
25. creativ
26.tandru
27. puternic
28. intelegator
29. tolerant
30. prudent
31. ambitios
32. capabil
33. curajos
34. determinat
35. sincer
36. pasional

Fara a uita sa :
37. faca complimente
38. iubeasca shoppingul
39. fie onest
40. foarte bogat
41. relaxant
42. fildel
si de asemenea :
43. sa acorde femeii multa atentie
44. sa-i acorde mult timp
45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se
ingrijoreze unde merge

si FOARTE IMPORTANT:
46. niciodata sa nu uite:
* zile de nastere
* aniversari
* evenimente organizate de ea

 Frumos nu si tot odata si foarte simplu.

FRUMOS NU ?

Secretele orgasmului

Pentru un barbat, orgasmul nu mai are nici o taina. Aproape toti reusesc sa atinga culmea placerii, indiferent daca partenera a ajuns, la randul ei, sa simta acelasi lucru.

ImagePentru o femeie insa, este mult mai dificil sa reuseasca de fiecare data sa sa simta acest lucru. Orgasmul multiplu este, uneori, de neatins pentru reprezentantele sexului fumos.

Netdoctor.con a alcatuit o lista de factori care stau la baza unei partide de sex reusite. Jurnalistii au dezvaluit de asemenea care sunt motivele pentru care un adolescent reuseste mai repede sa ajunga la orgasm, iar pentru un adult o astfel de reusita presupune un efort suplimentar.

Multe persoane care nu reusesc sa atinga punctul culminant al unei partide de sex se invinovatesc pentru acest lucru, iar atitudinea este, in mod cert, in defavoarea lor.

Multi cred ca sunt frigizi, chiar daca specialistii care au analizat in detaliu acest aspect cred ca, uneori, a nu ajunge la orgasm este un lucru normal.

In trecut, unii medici credeau ca femeile nu pot ajunge niciodata sa simta placerea maxima, ba mai mult, refuzau sa atinga acest subiect cu pacientele lor. Odata cu dezvoltarea mijloacelor de imbunatatire a vietii sexuale, lucrurile au capatat o alta dimensiune.

Orgasmul incepatorilor

La inceputul vietii sexuale, orgasmul nu reprezinta o problema pentru barbati. Multe din femei insa considera lipsa orgasmului un esec. In realitate, femeile care abia si-au inceput viata sexuala trebuie sa invete sa ajunga la orgasm.

Potrivit studiilor medicilor, multe femei nu ajung in culmea placerii mult timp dupa ce isi incep activitatea sexuala. Tocmai de aceea, 47% din persoanele chestionate de sexologi au ajuns la orgasm prin masturbare si doar 32% din tineri au reusit, prin metoda traditionala, acest lucru.

In acelasi studiu, sexologii au descoperit ca primul orgasm se produce la 18 ani iar foarte multi voluntari au reusit acest lucru la 40 de ani doar.

Cum agati online

Unii barbati nu au absolut nici un simt al etichetei atunci cand incearca sa intre in contact cu o femeie online. Ascunsi in spatele calculatorului, au impresia ca pot scrie orice intr-un email. Daca ar spune aceleasi lucruri unei femei intr-un bar sau pe strada, aceasta cu siguranta l-ar palmui. Iata o lista cu 10 lucruri pe care un barbat nu ar trebui sa le faca niciodata atunci cand cauta o femeie online.

1. Nu o intreba cat cantareste sau ce masuri are. Ai putea la fel de bine sa ii spui ca vrei doar sa te culci cu ea, si ca nu ai nici un interes sa o cunosti. Pentru ca ea asta va intelege daca ii pui astfel de intrebari.

2.
Nu-i da sapte emailuri prin care o intrebi de ce nu ti-a raspuns la primul dintre ele. Femeile primesc cu mult mai multe emailuri decat barbatii, asa ca trebuie sa fii rabdator. In loc sa o hartuiesti, relaxeaza-te si fii increzator ca-ti va raspunde.

3. Nu o intreba cu cati tipi de pe Internet s-a mai intalnit. Cate intalniri a avut cineva nu e important. Ceea ce conteaza e sa descoperi daca voi doi va veti intelege cand veti iesi impreuna.

4. Nu-i trimite un email nepoliticos daca nu ti-a raspuns la mai multe mesaje. Este dreptul ei sa hotarasca daca doreste sau nu sa intre in contact cu tine. Daca refuza, de ce sa devii nervos sau nepoliticos? Mai sunt o multime de alte femei cu care poti comunica.

5. Nu o intreba daca vrea sa faca sex cu tine la cel de-al doilea schimb de email-uri si nici nu-i trimite poze indecente cu tine. Ca sa ai succes cu o femeie, trebuie sa te conectezi la mintea ei. Doar pentru ca tu cauti o aventura, asta nu inseamna ca ea va raspunde.