Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

miercuri, 23 iunie 2010

“Despre dragoste si alti demoni”

Despre dragoste si alti demoni


Asa cum bine spunea un cantec: “Daca dragoste nu e, nimic nu e”. Totusi cred ca daca ar fi sa privim lucrurile dintr-un alt unghi am ajunge la constatarea ca “Daca dragoste e, suferinta e”. Confruntati cu aceasta grea optiune intre o stare de total inghetz afectiv, de amortzeala emotionala si o inflacarare ce ne mistuie sufletele lasandu-ne in permanenta luciditatea de a constientiza durerea, pe care drum il vom alege? Eu una nu cred ca voi inceta sa aleg ce-a de-a doua cale, cea a dragostei si a suferintei care, de multe ori dar nu intotdeauna, deriva din ea.

In dragoste nu ar trebui sa existe ratiune, ar trebui sa vorbim, sa simtim si sa ne daruim cu inima, cu toate acestea constat cu tristete si dezamagire ca in ziua de azi centrul afectivitatii a devenit creierul, care merge mana in mana cu prietenul sau de nadejde: orgoliul. Parca fiecare isi planuieste cu 10 miscari inainte, isi masoara fiecare cuvant pentru a nu il lasa pe celalalt sa vada cat de mult tine la el, are grija sa nu se ofere prea mult pentru a nu-i fi cumva ciuntit orgoliul, multe din replicile partenerului sunt disecate marunt pentru a gasi “adevarata” semnificatie din spatele lor. In situatia de fatza un cuplu se prezinta ca doi oameni care au mereu garda ridicata, si care isi ascund atat de bine sentimentele incat ajung sa uite de ele, si astfel minunata uniune sufleteasca devine un razboi tacit intre doua minti diabolice. Si acum vin sa ma intreb, si sa va intreb, cat de mult in ziua de azi se sufera din dragoste, si cat de mult din orgoliu? Cati dintre noi mai stiu sa iubeasca cu adevarat?

Ca sa inchei intr-un mod optimist, oricare ar fi sensul notiunii de dragoste in ziua de azi, nu cred ca trebuie sa ne dam batuti pana cand vom gasi in fericire sinonimul dragostei, si nu in suferinta. Sa indraznim sa speram: “Daca dragoste e, totul e”.

Apologia tristetii

Ce este tristetea? Este o suferinta amestecata cu mahnire, este o traire care determina durere fizica, care se simte in oase, in muschi, in piele, in fiecare milimetru de corp, in fiecare fir de par, pana in varful unghiilor. Tristetea este o boala a sufletului care invadeaza toata fiintza, care nu te lasa sa respiri, care iti neaga speranta in ceva mai bun, care iti intuneca viitorul. Tristetea este ceea ce lasa in urma o bucurie imensa, tristetea este dovada ca am fost fericiti, este constientizarea fericirii pierdute, este doliul pe care il purtam in noi pentru prezentul transformat irevocabil in trecut. Tristetea impiedica bucuria izvorata din speranta deoarece sufletul nostru simte ca in veci nu se va mai intalni cu o fericire asemenea celei trecute. Tristetea, ca si iubirea, este o boala a inimii, ea nu are nici o legatura cu ratiunea, cu logica.

Desi este o boala, una dintre cele mai profunde si sfasietoare, pentru tristete nu exista medicamente, singurul remediu, care de altfel le vindeca pe toate, este timpul. Insa tristetea, desi aparent vindecata, nu dispare in totalitate, fericirea apusa lasa pentru totdeauna o umbra de nesters pe taramul inimii, sufoca pentru totdeauna una din razele stralucitoare care inseamna sansa de a fi fericit. Tristetea este golul lasat de lumina care, asemenea unui astru, a stralucit de mii de ori mai puternic inainte de a se epuiza complet.

A fi trist este un drept fundamental cu care omul se naste. Tristetea este cea care in cele din urma ne ajuta sa mergem inainte, sa ne continuam drumul spre fericirile si tristetile viitoare, al caror numar il hotaraste fiecare. Tristetea la finalul careia se intrezareste speranta,speranta care in valtoarea suferintei parea definitiv infranta, deschide calea spre noi fericiri si dezamagiri. In schimb tristetea care se incheie cu dejnadejde este in fapt o tristete care nu se incheie, este o tristete fara sfarsit, este un vartej in care nuantele de negru se intensifica ingrijorator. Insa ne intrebam, cu adevarat pentru tristul etern, pentru resemnatul sinucigas, nu exista salvare? Oare una din razele inimii nu va fi aprinsa surprinzator de una din intamplarile vietii? Exista un cuantum de tristete care ne spune ca nu mai avem dreptul la fericire? Inima noastra are un numar finit de puncte luminoase sau exista o infinitate de raze latente?

Cum aduci trafic pe blog

In primul rind ca sa ai trafic ai nevoie sa-ti inscrii blogul in principalele 2 motoare de cautare:
Google si Yahoo.
Google are cea mai mare inportanta,principalul trafic vine de acolo.
Pe acesata dresa vei ajunge direc la tabloul de bord pentru webmasteri ... Google toblou de bord.
Cred ca vei fi in stare sa demonstrezi ca eti tu proprietar a blogului.
Apoi google iti va cere un sitemap adica harta blogului tau.
Nu te speria nui complicat.
Tastezi adauga sitemap si la URL Blogului tau adaugi { atom.xml }
exemplu: catastory.blogspot.com/atom.xml


Cum functioneaza :
Popularizarea numita "drive traffic" acum nu va imaginati ca va urcati la volanul unei masini si aduceti trafic asta in caz ca nu faceti reclama la site-ul dvs pe masina :) , oamenii de pe internet au nevoie sa stie ca site-ul dvs exista, miliarde de oameni sunt in continuu pe internet in cautare de informatii trebuie sa stie ca aveti informatie pe site oricare ar fi aceasta ( pur si simplu un articol, chat, vanzari, stiri ideea generala orice accepta Google = "Google AdSense policy si terms of service" ). Acum va voi arata cum sa faceti acest lucru prin mai multe metode si voi updata aceasta pagina cu noi metode atunci cand le voi gasi.

Motoare de Cautare:

Dupa cum am mentionat tot pe internet sunt multe resurse gratis daca stiti de ele si sa le folositi, acum va voi da metoda de inregistrare (indexare) a site-ului dvs gratis desigur:
Pe internet oamenii cauta informatii prin motarele de cautare precum: Google, Yahoo sau MSN, acestea desigur fiind cele mai mari motoare de cautare dar sunt pe internet mai sunt foarte multe mai mici.
• Motorul de cautare Google inscriere click aici pentru a facilita o indexare mai rapida a site-ului dvs vizitati Google Webmasters Tools, trebuie sa va logati in contul Google AdSense inainte, complectati informatiile aici.
• Motorul de cautare Yahoo va logati in Yahoo mail inainte apoi click aici.
• Motorul de cautare MSN click aici inscrierea in acest motor de cautare este foarte rapida 3-4 zile pe cand la Google si respectiv Yahoo poate sa dureze pana la 4 saptamani.
Inafara de aceste 3 exista site-uri special create pentru a va inscrie site-ul in 10-100 motoare de cautare cum ar fi acesta:
• Submitexpress - http://www.submitexpress.com/
De altfel foarte important pe acest site gasiti un "meta tag analyzer" care va genera un raport despre site-ul dvs in cateva secunde, de asemenea gratis. Acest raport va spune ce este bine si ce este gresit pe site-ul dvs click aici Analyzer.

-----------------------------------------------

Ei bine , stii ce inseamna PageRank(PR)???
Daca nu, citeste mai departe:

PageRank este o nota data de google siteului tau de la 0 pina la 10.
Ca sa ai o nota buna ai nevoie ca URL siteului tau sa apara pe cit mai multe siteuri care in acelasi rind am un PR cit mai ridicat, siteurile cu un PR mic nu prea te ajuta.

Daca ai un PR mare ai mai multe sanse sa ajungi pe primele pozitii de cautare pe motoarele de cautare.

Ce inseamna URL?

URL sunt adresele siteurilor sau blugurilor. ex: marketing-alexandru.blogspot.com este o adresa web sau un URL.
Cred ca mai inteles!!

Unde poti sati inscrii blogul?

De regula il poti inscrie in directoare, iar mai jos tiam pregatit o lista de directoare care sunt specializate pentru bloguri:

2RSS
All-Blogs
Answers
BOTW Blawg
Blogcode
Blogarama
Blogbib
Blogdigger
Blogflux
Bloggernity
Bloghop
Bloghub
Blogintro
Bloglisting
BlogPulse
BlogsByCategoryBlogsearch
Bloguniverse
BlogzBoing
Bulletize
Chordata
DiaristEaston
Feeds4all
Feedage
Feedboy
FeedsFarm FindingBlog
FyberSearch
GeekPhilisopher
Gobignetwork
Blog 360BlogmaniaBoogle
Director-blogPmedia
SEO-PortalTrafix


Insa cu toate acestea ,daca nu-ti optimizezi blogul nai mari sanse sa apari pe primele pozitii pe motoarele de cautare.

Cum sati optomizezi blogul?

In primul rind ,tu stii cel mai bine ce se gaseste la tine in blog.
Ajuta motoarele de cautare sa inteleaga ce ai vreai sa le spui.

Cum poti face acest lucru ?
Il faci prin Meta Taguri:
3 META TAGURI gasesti mai jos:


Loghează-te în tabloul de bord de la Blogspot şi dă click pe butonul Şablon.
Mai bagă un click pe Editaţi HTML (nu te teme, nu e nevoie de studii informatice ca să faci şi tu ceva bun în cod – aaa, dacă te ştii cu ambele mâini pe stânga nu strică să-ţi salvezi tot codul într-un fişier de tip text).
Ai ajuns aici?
Eşti pe drumul cel bun.
Acum editează secvenţele următoare de cod:
Te rog la fiecare metatag sai agaugi semnul mai mic(<) Eu nu la inclus acum deoarece codul de pe pagina se face invizibil. Dar este foarte necesar ca tu sa-l adaugi. meta content="'DESCRIERE" name="'description'/">
meta content="'CUVINTE-CHEIE" name="'keywords'/">
meta content="'NUME" name="'author'/">

DESCRIERE AICI - descrierea blogului din dotare
CUVINTE-CHEIE AICI - cuvintele-cheie ale blogului
NUME AUTOR AICI - numele autorului (tu oare?)

Codul editat vine dupa secventa urmatoare:
(<) b:include name="'all-head-content'/" data="'blog'">



Daca nu te descurci ce sa scrii atunci e clar cu tine,insa nu te da batut.

Bani gratis

Doresti sa faci bani usor atunci aceasta e pentru tine.
Cistiga cite 1$ sua pentru orce om inscris in acest program
The IM-Myth Report
Totul este gratis.
Plus la aceasta cistigi 0.50 centi pentru fiecare om inscris de referalii tai.
Adica de la cei care tu iai inscris.
Trebuie sa ai cont la paypal

Cum sa faci bani cu adsense

Google Adsense este un progam de afiliere cu care intradevar se poate de cistigat bani .

Cunosc persoane care primesc cecuri cu 3 zerouri.

Am in vedere mii de dolari lunar.

Totul consta in plasarea unor anunturi google la tine pe site sau in blog.

Daca nai nici site nici blog atunci iti creezi rapid un blog la blogger este un mod rapid de ati crea un blog propriu unde ai putea sa postezi ideile tale si ceva continut interesant pentru vizitatorii tai.
Cu ceva idei de optimizare voi reveni mai tirziu.
Acum in incerci sa te inscrii la adsense
Procesul poate dura pina la trei saptamini.
Iti recomand sa citesti cu atentie regulile de inscriere adsense.
Si vei avea mai mare sansa sati fie creat un cont adsense.
Dupa ce iti va fi creat contul poti sa incepi sa faci bani pe net.
Succes prieteni.

Cum sa faci bani cu blogul sau site-ul tau

In fiecare zi vad persoane cum fac greseli in ceea ce priveste afacerile pe internet si nu ma mira cu nimic, pana la urma eu sunt cel care poate am gresit mai mult decat majoritatea.

Dar sa lasam toate aceste lucruri deoparte si sa vedem cum se fac bani pe internet.

In primul rand totul porneste de la trafic. Fara el e ca si cum te-ai apuca sa gatesti atunci cand nu ai ingrediente.

De fapt, daca ai trafic, poti sa nu vinzi nimic si tot sa faci bani cu site-ul tau.

Sa luam un exemplu simplu. Cuvantul cheie “jocuri” este cautat pe google (in Romania) de aproximativ 2 milioane de ori pe luna. Cei care au site-urile pe primul loc pentru acest cuvant cheie incaseaza lunar intre 50.000 si 100.000 euro (posibil si mai mult) fara sa vanda nimic. Acesti bani sunt incasati doar din anunturi google si reclame.

Desigur, pe aceasta piata este foarte mare concurenta si nu ti-as recomanda sa te lupti pentru aceste cuvinte cheie. Iti trebuiesc cunostinte SEO si foarte multa munca.

Cel mai simplu este sa concurezi pentru cuvinte cheie unde poti ajunge usor pe locuri fruntase.

De exemplu: Daca bati pe google cuvantul cheie “imprumuturi rapide” vei gasi site-ul meu pe primul loc: imprumuturirapide.net sau cuvantul cheie “imprumuturi rapide fara carte de munca” tot pe primul loc va fi iar unul din site-urile mele imprumuturirapidefaracartedemunca.ro

Fiecare din aceste site-uri imi aduc in medie, constant si fara nici o alta implicare din partea mea, aproximativ 800 ron din afilierea cu Provident si din anunturile google.

Destul de dragut pentru un venit pasiv, nu?

O alta metoda sa faci bani este sa urmaresti barfele din mass media. Astea sunt foarte bune pentru trafic. De exemplu de cand cu nebunia “Bianca Dragusanu” foarte multa lume a inceput sa o caute pe internet. Asadar, site-ul meu biancadragusanu.ro beneficiaza de foarte multa atentie din partea vizitatorilor. Imi aduce bani din anunturi google si, culmea, din afilierea cu site-ul lui Catalin Botezatu.

Barfele sunt foaaarte bune pentru trafic. Creati un mini site de stiri si aveti venitul garantat.

O ultima metoda pe care vreau sa vi-o impartasesc este crearea unui blog in jurul unor produse pentru care esti afiliat. Aceasta metoda este cea mai simpla si benefica. De ce? Pentru ca il poti crea doar prin metoda “copy paste”, vei avea un blog cu continut bogat, iar Google iubeste site-urile cu mult continut si va directiona traficul catre tine.

Iata exemplul meu: Cartionline.biz este un blog pe care l-am creat acum 2 zile si deja are peste 100 de articole. Pur si simplu este un continut copy-paste despre descrierea fiecarui produs in parte la care sunt afiliat si primesc un procent din vanzare. Pe langa toate acestea voi instala si anunturi google care va contribui semnificativ la veniturile mele.

Daca ti-au fost de folos aceste informatii lasa-mi un comentariu si poate asa ma voi motiva sa mai scriu cate ceva aici.

Bafta

Castiga bani cu Bux

Bani cu bux
La bux, esti platit pentru a vizita site-uri. Procesul este simplu! Cistigi $0.01 pentru fiecare site vazut timp de 30 sec.
:: Plata la 10.00$ prin Paypal



Exemplu de cistig:

» Faci click pe 10 ads pe zi = $0.10
» 20 referrals fac click pe 10 ads pe zi = $2.00
» Cistigul tau zilnic = $2.10
» Cistigul tau saptaminal = $14.70
» Cistigul tau lunar = $63.00

Cum sa faci bani cu moneybookers

Cum sa faci bani cu Moneybookers
Exemplu :
MoneyBookers - este pricipalul operator de transferuri de fonduri prin intermediul internetului , autorizată şi reglementată de Autoritatea Serviciilor Financiare a Marii Britanii (FSA) .

Moneybookers permite oricărui utilizator cu o adresă de email să facă plăţi online eficiente şi în siguranţă – în timp real!
Folosiţi Moneybookers pentru a trimite bani prin email de pe cardul sau din contul dvs. bancar , pentru a face plati online , pentru a incasa bani prin e-mail si ,
CEL MAI IMPORTANT ,


Moneybookers va ofera posibilitatea de a castiga 100 euro pentru fiecare persoana pe care o aduceti in cadrul firmei !!! Inregistrarea este gratuita pentru toti , NU se percepe nici un fel de taxa , NICIODATA , puteti face aceste tranzactii online fara sa aveti teama ca cineva v-ar putea intercepta numarul de card bancar,pentru ca acest numar nu se foloseste !!!

Utilizati numai adresa de e-mail . Cititi mai multe informatii pe pagina principala
http://www.moneybookers.com/app/?rid=5156213/

Cum sa faci bani pe net

Bani Foarte Buni Complectind Chestionare






• Mai jos, detaliat, voi descrie toate instructiunile pe care le veti indeplini (va recomand mai intai sa cititi totul si dupa aceea sa incepeti participarea). Mai recomand ca atunci cand indepliniti instructiunile sa tine-ti aceasta pagina deschisa pentru ca procesul sa fie mai usor de indeplinit. Citind ceea ce scrie mai jos, veti intelege si veti putea incepe sa castigati bani.


• Pentru inceput trebuie sa va inregistrati pe site-ul de mai jos:




$ Dor pentru inregistrare primesti 6$,Banii ii primit cu paypal!
• Atentie! Inregistrarea dumneavoastra va fi infaptuita doar o singura data! Este obligatoriu pentru continuarea participarii la proiect. Deci, sa incepem.


• 1.Dati click pe site, (copy la site-ul pe care l-am scris si paste in casuta pentru site-uri de pe pagina de pe internet), deschidem pagina site-ului.


• 2.Apasati "Create A Free Acount" :


• Trecem in pagina accesata. Toate datele se scriu cu grafie latina, in romana.


• UserName--ID-ul care va fi inregistrat(poate fi nume, sau nick name), pe care il memorati pentru ca numai cu el veti putea intra pe site, acest id va fi de folos pentru primirea urmatoare a banilor. ID-ul (login) trebuie sa fie unic pentru ca daca nu, va aparea mesaj ca id-ul este ocupat deja de alta persoana. Daca asa s-a intamplat, atunci apasati pe acea pagina pe Here, care inseamna ca veti nimeri pe pagina anterioara si va trebui sa indepliniti iarasi pagina de inregistrare.


• Password--parola (trebuie sa aiba intre 7-15 semne, si trebuie memorizata sau salvata imediat pentru a nu fi uitata)


• First Name--Prenumele


• Last Name--Numele de familie


• Gender--genul, sexul...female-feminin, male-masculin


• Age--varsta


• Email Address--adresa de e-mail (care la fel va trebui memorizata)


• Apoi, introduceti cu mare atentie cifrele sau literele pe care le veti vedea in gemuletul de siguranta.


• V-ati inregistrat!


• 3.Apoi pe pagina care ne apare, dam cu mouse-ul in jos pina gasim tabelul de culoare verde, care arata cam asa:


• The Following Surveys are Available:
• Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available.
• A $4.00 Website Evaluation is Available.
• A $4.00 Website Evaluation is Available.
• A $4.00 Website Evaluation is Available.
• A $4.00 Website Evaluation is Available.
• A $4.00 Website Evaluation is Available.
• A March* Bonus Website Evaluation is Available.


• Obervatie:
• March--este luna in care ne aflam. Iar cand se va schimba luna, se schimba si denumirea lunii.


• 4.Da-m click pe primul rand (Welcome Survey -- A $6.00
• Website Evaluation is Available.), nimerim pe pagina urmatoare si (aici scrie ca veti fi platit cu 6$ daca veti continua) da-m click pe Start Surveys Now.


• 5.Mai departe veti vedea 2 campuri libere pe care va trebuie sa le indepliniti in limba engleza cu aprecieri despre site-uri. Pentru a va usura munca, va ofer doua raspunsuri pe care pute-ti sa le introduceti.


• a.It is an excellent site!
• b. I shall advise it to all!


• Aceste raspunsuri se pot copia si introduse in campurile libere.


• Dupa care apasati pe Click Here for Website 1 si inchideti.
• Apoi apasati Click Here for Website 2 si la fel il inchideti.
• Toate site-urile sunt vizualizate si campurile indeplinite...Apasati atunci Click Here to Submit BOTH Reviews.


• Ati nimerit pe pagina in care veti fi anuntat ca ati primit 6$. Da-ti click pe Click Herre to go Home and see your New Balance.


• 7.Ati intrat din nou pe aceeasi pagina cu tabelul verde. Apasati urmatorul rand din tabel--A
• $4.00 Website Evaluation is Available si faceti la fel. Aceleasi accesari: Start Survey Now, accesati cele doua site-uri si scrieti aceleasi aprecieri in campurile libere.


• 8.Dupa ce ati indeplinit si ati apasat pe Click Here to go Home and to see your New Balance, veti reveni la acelasi tabel verde si veti repeta procesul pentru toate celelalte optiuni scrise.
• Pentru toate vizualizarile veti primi 26$.
• Observatie
• Tineti minte sau memorati intr-un loc sigur login-ul si parola, pe care le-ati scris pentru inregistrare! Ele vor fi necesare la primirea banilor!
• 9.Pentru primirea banilor in contul dumneavoastra trebuie sa fie minimum 75$. Astea sunt cerintele site-ului.
• Cum sa castigati restul banilor si cum sa ii primiti?
Inregistreazate e o oferta buna!!!
• Apasati pe butonul Refer Friends, sus, pe pagina site-ului, in casuta a patra. Mai jos veti vedea o casuta deasupra careia va fi scris Your Direct Referring Link is below Refer Friends.
• Sub, veti gasi o adresa a inscrierii dumneavoastra pe site, pe care va trebui sa o copiati si sa mi-o trimite-ti mie prin e-mail. Asta imi este necesar pentru ca eu sa va trimit instructiunile urmatoare. Si neaparat salvati-o si dumneavoastra ca si login-ul si parola, pentru a nu fi uitata adresa si sa nu mai puteti intra pe pagina de pe site.
• Apoi, pentru a iesi, apasati Home in primul chenar de sus pe pagina, unde veti vedea butonul Logout care este intr-un chenar galben cu litere albastre, care se poate gasi si in partea dreapta sus, pe pagina site-ului.
Inregistreazate e o oferta buna!!!


• Dupa ce ati terminat, salvati adresa dumneavoastra de pe site, trimiteti-mi-o mie si eu va voi trimite informatiile urmatoare.
• Neaparat scrieti in casuta subiectului "INSTRUCTIUNILE URMATOARE", sinu uitati sa copiati in scrisoare adresa pe care ati salvat-o, de care am scris mai sus.
• La revedere.












Dor pentru inregistrare primesti 6$,Banii ii primit cu paypal!

20 de lucruri pe care femeile nu le ştiu despre bărbaţi

Consideri că iubitul tău este ca o carte deschisă pentru tine? Crezi că ştii totul despre el şi simţi că nimic nu poate întuneca relaţia voastr[ care merge ca pe roate? Ei bine, lucrurile nu stau aşa decât în mintea ta, deoarece se pare că este aproape imposibil ca o femeie să ştie totul despre partenerul ei. Patru reprezentanţi ai sexului tare au dezvăluit pentru acest blog 20 de lucruri pe care femeile nu le ştiu despre bărbaţi.

Iată ce ţi-ar spune despre dragoste şi sex cei patru bărbaţi, dacă ar fi într-o relaţie cu tine:

1. „Ne intimidăm când trebuie să facem un compliment, de aceea le auzi atât de rar."
2. „Ne deranjează când spui să te sunăm la o oră fixă."
3. „Şi pentru noi sexul anal este teren virgin."
4. „Nu te invităm din obligaţie la ieşirea cu amicii noştri. Atâta timp cât tu te simţi în largul tău între atâţia bărbaţi, pe noi nu ne deranjează că te-ai alăturat grupului."
5 „Dacă vrei să manipulezi un bărbat, câteva lacrimi vărsate sunt mult mai eficiente decât o discuţie de două ore în care încerci să ne convingi de ceva."
6. „Şi nouă ne place sexul leneş de dimineaţă."
7. „Atunci când intrăm într-o relaţie ne gândim şi noi la un posibil viitor cu noua iubită. Preferăm totuşi să trăim în prezent şi să nu ne facem mari speranţe."
8. „Ne stă în instinct să ne uităm după alte femei. Ar trebui să te declari mulţumită dacă iubitul tău rămâne doar cu uitatul."
9. „Şi nouă ne plac numele de alint, dar nu folosite de faţă cu amicii."
10. „Ne facem griji şi ne înfurie în acelaşi timp faptul că nu suni atunci când spui că o vei face."
11. „Cel mai fericit mod în care poţi trezi un bărbat este cu o partidă de sex oral."
12. „Sexul oral făcut unei femei este o controversă pentru noi. Unii aleg să îl facă doar atunci când sunt îndrăgostiţi de-a binelea, iar alţii îl fac ca pe un sport. Deci ne asemănăm la capitolul sex oral.
13. „Indiferent ce complexe ai, că eşti slabă sau plinuţă, dacă bărbatul respectiv face sex cu tine înseamnă că îi place cum arăţi, iar atracţia există."
14. „Da, este posibil să nu ne placă o parte a corpului tău, dar nu este ceva peste care să nu putem trece cu vederea. Suntem mulţumiţi dacă ai grijă de tine şi nu începi să îţi ignori aspectul fizic."
15. „Dacă cedezi din prima seară, nu mai prezinţi provocare şi ne vom întreba cât de bogat e trecutul tău sexual. "
16. „Cam jumătate de oră este media pe care un bărbat o poate aştepta calm până când eşti gata de ieşit în oraş."
17. „Suntem conştienţi că o femeie care arată foarte bine nu este neapărat bună la pat şi nici nu va fi o iubită extraordinară."
18. „Am prefera să fii tu cea care iniţiază mai des sexul."
19. „Ne-ar plăcea să acorzi mai multă atenţie modului în care ne stimulezi cu mâna."
20. „Sexul oral nu ar trebui să ducă neapărat la sex. Ne-ar plăcea să avem mai multe orgasme prin sex oral.