Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

luni, 15 noiembrie 2010

Cum să-l cucereşti, în funcţie de zodie

Îţi place un tip, dar nu prea ştii care sunt paşii pe care să îi urmezi pentru a-l cuceri? Descoperă din ce zodie e şi treaba este ca şi rezolvată. Află acum ce îi place la o femeie şi urmează intrucţiunile următoare!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Îi plac aventurile, deci dacă îţi doreşti una, acest bărbat este potrivit pentru tine. Nu prea sunt ei adepţii relaţiilor serioase, dar există şi excepţii, normal. Pun mare preţ pe inteligenţă şi fidelitate. Ar face sex non-stop, este un "certăreţ", dar adoră şi dulcile împăcări, este extrem de gelos, iar dacă îi trădezi încrederea, nu va mai dori să mai fie cu tine niciodată.
 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Îi place să fie el cel cu iniţiativa într-o relaţie. Dacă eşti o petrecăreaţa, ai mari şanse să îl cucereşti, pentru că el adoră agitaţia. Nu îl jigni, nu îl critica în public, pentru că va deveni foarte agresiv. Dacă eşti glumeaţă, el va fi ca şi cucerit.
 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Este un bărbat lipsit de impulsivitate, totul este calculat, chiar şi pasiunea, momentul în care simte plăcere. Dacă vrei dragoste pasională, caută un alt bărbat. Capricornul nu este genul de bărbat care să facă primul pas, să se străduiască, să lupte pentru iubire, este mai degrabă cel care aşteaptă să i se întâmple ceva. Se aşteaptă ca femeia să ştie tot ceea ce îi place. Se simte atras de femei nobile şi liniştite, preocupate de afaceri.
 

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Acest bărbat este imprevizibil, ceea ce îl face deosebit de fermecător. Dacă eşti posesivă şi geloasă, renunţă la ideea de a fi cu un Vărsător. Învaţă să-l accepţi aşa cum este, să îi oferi libertate, fii extravagantă şi dezvoltă-ţi capacitatea de a fi în centrul atenţiei. Este înnebunit după femei mature, pe care le consideră perfecte.
 

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Dacă reuşeşti să îl înţelegi şi dacă ştii să îl asculţi, bărbatul Peşti va fi fericit alături de tine. Adoră să vorbească despre multe şi mărunte, este atras de tot ceea ce este mistic şi karmic. Nu fi exigentă cu el, nu îl critica, pentru că este foarte vulnerabil. Dacă simţi că eşti destul de puternică să îl aduci pe bărbatul Peşti din vise în realitate, înseamnă că el este Alesul   .
 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Un astfel de bărbat te poate fascina încă de la prima întâlnire, pentru că este energic şi încrezător în forţele proprii. Trebuie să ştii, însă, că lui îi plac femeile care nu cedează rapid, cele care îl ţin în tensiune. Bărbatul Berbec adoră femeile cu personalitate, care au ceva de spus şi ştiu să se impună. Trebuie să ştii că îi plac reprezentantele sexului frumos de încredere şi este gelos, dacă îi dai motive.
 

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este un bărbat foarte senzual, care nu prea are gânduri de însurătoare, mai ales dacă nu ştii cum să faci să i le inoculezi. Pentru a fi a lui, trebuie să ştii să te ocupi de treburile casei, să găteşti, să ştii cum să ai grijă de copii şi să te descurci de minune în pat. Este un bărbat punctual, căruia nu îi place să întârzie şi să fie grăbit. Îi plac lucrurile simple, verificate şi fără complicaţii.
 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Acest bărbat are nevoie de o femeie cu care să nu se plictisească. Ştii ce ai de făcut! Stai liniştită: nu prea îl interesează vârsta ta, fizicul sau statutul social, dacă are ce să discute cu tine. Fă-i surprize, fii spontană, foloseşte-ţi imaginaţia - sunt ingredientele care duc la o relaţie serioasă. Are nevoie de o femeie cu o fire versatilă şi libertină sau cu una severă, cu atitidine de "mămică" drăgăstoasă pentru a-l mai potoli.
 

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Este un bărbat profund, care trăieşte intens totul, chiar dacă tu nu vezi asta. Dacă l-ai jignit sau l-ai tratat cu indiferenţă, nu va dori să mai aibă de-a face cu tine. Se îndrăgosteşte de femeia rafinată şi misterioasă, care nu vorbeşte de fostele iubiri şi care ştie cum să-l ajute în momentele de tristeţe. Adoră să curteze o femeie, aşa că nu-l grăbi...
 

Leu (23 iulie - 22 august)

Cum îl impresionezi pe masculul leu? Trebuie să beneficiezi de atenţia celor din jur, să fii complementată şi chiar să flirtezi cu alţi bărbaţi (îl vei atrage şi mai mult). Este foarte orgolios, iar dacă îl înşeli s-ar putea să nu te ierte niciodată. Adu-i laude şi arată-i cât de important este pentru tine. Visul bărbatului Leu este să iubească o singură femeie toată viaţa. După ce se hotărăşte asupra "norocoasei", este pregătit să îşi ofere inima şi sufletul, fără reţineri.
 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este un perfecţionist şi ar vrea să ştie totul despre tine, înainte de a începe o relaţie. Este genul de mascul foarte calculat, timid, fără gesturi deşucheate, vulgare, cel puţin în public. Îi plac femeile cu iniţiativă, delicate şi curajoase. Nu îşi exteriorizează sentimentele foarte des şi tinde să creadă că Aleasa trebuie să semene cu mama lui.
 

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Acest bărbat este fermecător şi ştie să facă o impresie bună. Adoră femeile constante şi fără oscilaţii emoţionale. Pentru a-l cuceri ai nevoie de simţ estetic, trebuie să iubeşti arta. Fă-i câteva complimente - acestea îi vor da curaj să treacă la acţiune.