Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Idei de afaceri: Care sunt costurile si avantajele unui magazin online

Merita sa pornesti o afacere in aceste vremuri tulburi si daca da, ce fel de afacere are sansele cele mai mari de reusita cu cele mai mici riscuri? Sunt intrebari pe care multi ni le-am pus sau inca ni le punem.

<span lang="IT" style="">Idei de afaceri: Care sunt costurile si avantajele unui magazin online</span>
Se pare ca exista si raspunsuri la aceste intrebari. Unul dintre ele ar fi ca deschiderea unui magazin online ar intruni toate conditiile impuse de situatia economica actuala.
 
Riscurile sunt mici pentru ca si investitia este mica. Vorbim de cateva sute de euro. Iar daca ne uitam si la faptul ca marile magazine virtuale precum eMag au anuntat cresteri de vanzari in ultimele luni, am putea spune ca este un business oportun in aceasta perioada.
 
Dar sa revenim la invetitie.Costurile pentru deschiderea unui magazin online pornesc de la 150 de euro si cresc in functie de complexitatea platformei. Sunt multe firme specializate care ofera la pachet: licenta magazin online,  instalare si configurare, realizare, prelucrare, editare Logo, design unic pentru noul magazin online si asistenta si suport tehnic 12 luni.  Magazinul  poate fi functional in cateva zile.
 
Avantajele unui magazin online:
 
- poti sa oferi cele mai mici preturi deoarece cheltuieli cu chiriile, salariatii, depozitare, etc. sunt foarte mici sau nu exista. In acesta perioada si nu numai, consumatorii cauta preturi cat mai mici pentru produsele pe care vor sa le cumpere, iar magazinele online sunt cele care pot oferi aceste preturi.
 
- este deschis non stop, deci poti vinde 24 din 24
 
- poti testa foarte usor care produse se vand si care nu si astfel iti poti alcatui gama de articole foarte eficient.
 
 -este o afacere simpla si comoda. Doar cu o conexiune la Internet, poti controla activitatile firmei tale de oriunde te-ai afla
- posibilitatile de a intra pe orice piata din lume. Poti sa ai clienti din orice tara.
 
 - este usor de administrat. Exista deja programe special create pentru acest gen de business.
 
- poti face bani si din publicitate, ulterior, dupa ce ai ajuns la un trafic ridicat.
 
In ultima vreme au aparut din ce in ce mai multe magazine virtuale, fapt care confirma intr-un fel existenta  cererii in crestere pentru acest tip de cumparaturi. Cele mai multe  vand produse electrocasnice, electronice si IT&C, haine, echipament sportiv, carti, flori, jucarii, etc.
 
Este o afacere care, dupa cate remarcam, cel putin teortic, poate merge si poate aduce castiguri substantiale. Evident, sunt si multe variabile in ecuatie, care pot influenta business-ul.
 
Dar daca iti surade ideea, avem si cateva ponturi din interior:
 
-nu trebuie sa tii produse pe stoc si astfel nu risti sa ramai cu ele nevandute. In momentul in care ai o comanda ferma, comanzi la randul tau produsul la furnizor.
 
- ai o marja foarte mare( chiar si de 80%) in care poti sa reduci preturile si tot sa faci profit, avand in vedere ca spre deosebire de un magazin fizic, nu ai costuri cu chiria, stocarea, personalul, etc.
 
- nu este nevoie sa alergi tu dupa clienti. Trebuie doar sa faci clientul sa dea de tine, iar acest lucru se face prin optimizare a site-ului. Cu cat apari mai sus in Google, cu atat mai multi oameni vor intra pe site.

Cum arata primul hotel pentru animale din Romania, care ofera "clientilor" camere cu fotolii, TV si webcam? GALERIE FOTO!

Camere individuale, mobilate - si, la cerere, personalizate - dotate cu televizor, la preturi cuprinse intre 120 si 45 de lei pe noapte, sunt ofertele unui hotel pentru animale din Capitala, printre ai carui "clienti" se numara si cainele Andreei Raicu, un metis labrador negru pe nume Efi.

Cum arata primul hotel pentru animale din Romania, care ofera "clientilor" camere cu fotolii, TV si webcam? GALERIE FOTO!
Efi va avea nevoie de ingrijiri speciale din partea personalului hotelului, deoarece are un picior in ghips, dupa o operatie de corectare a unui defect din nastere, scrie Mediafax.
 
Andreea Raicu a precizat ca apeleaza de mai mult timp la serviciile unor astfel de hoteluri, fiind nevoita sa se deplaseze pentru filmari.
 
De aceasta data, vedeta va lipsi doua zile, timp in care Efi va sta intr-unul din cele doua apartamente VIP din hotel, unde va avea un culcus confortabil, televizor in camera, terasa si unde ii va fi respectat programul de mese si plimbari cu care a fost obisnuit. In plus, in camera este instalata o camera web care ii permite stapanei sa il vada in timpul deplasarilor.
 
In imediata apropiere a hotelului se afla si o pensiune si o gradinita (serviciul de daycare) pentru animale.
 
Reprezentantii complexului spun ca exista deja circa 10 abonati la acest serviciu de daycare.

Hotelul, unde cainii si pisicile de companie pot petrece o perioada mai indelungata, cuprinde 16 camere, dintre care jumatate sunt ocupate, toate cu catei.
 
Exista doua apartamente VIP (Very Important Pets), care au cate 30 de metri patrati si terasa si costa 120 de lei pe noapte, sase camere care au intre 10 si 16 metri patrati, care costa 65 de lei pe noapte, si opt camere mici cu un spatiu exterior, care costa 45 de lei pe noapte.
 
Apartamentele VIP si camerele mari sunt mobilate cu cate o canapea sau fotoliu si cate un culcus special. De asemenea, aceste camere au covoare, tablouri (cele mai multe cu catei), oglinjoare, rafturi pe care sunt puse carti, lumanari, o planta in ghiveci, un ceas si televizoare pornite, totul pentru a recrea atmosfera de acasa. Aceasta poate fi intregita aducand de acasa paturica preferata sau jucariile animalului de companie.
 
Stapanii au in plus posibilitatea de a-si vedea animalul de companie din orice colt al lumii, camerele fiind dotate cu webcam.
 
Toate camerele sunt incalzite prin pardoseala, camerele mici cu spatiu exterior fiind dotate cu cate o lampa cu infrarosu pentru a dubla incalzirea, dat fiind ca animalul este mai expus la frigul de afara. Cainii cazati in aceste camere pot fi urmariti pe webcam si cand sunt afara.
 
Pensiunea are opt locuri pentru cainii de curte, cu niste custi mari de lemn, incalzite, si un spatiu exterior ingradit. Un loc la pensiune costa 30 de lei pe noapte.
 
Pe langa spatiile de locuit, exista o suprafata de peste 10.000 de metri patrati pentru joaca.
 
Serviciile de care se bucura animalele cazate in complex includ un program personalizat de plimbari si mese, dupa cum a fost fiecare animal invatat de acasa, si, la cerere, antrenament fizic si dresaj si chiar transportul intre casa si hotel, prin firma de taxi specializata.
 
O cursa in Bucuresti costa 50 de lei, insa printre clienti se numara si persoane care isi aduc animalele din alte localitati.
 
In plus, toate animalele cazate in aceasta unitate sunt consultate de un medic veterinar care se asigura ca sunt sanatoase. Serviciile oferite includ si asistenta veterinara de urgenta.
 
Complexul a fost deschis cu o investitie de circa 150.000 de euro. Managerul vrea ca pe viitor sa includa in servicii si un pet salon, unde animalelor sa li se faca baie si toaleta, si un centru SPA.
 
Potrivit proprietarului complexului, cele doua apartamente VIP si mai multe camere au fost deja rezervate pentru perioada sarbatorilor.

SMS-uri gratis pe Internet! Site-uri care nu-ti iau nici un ban!

Daca ai ramas fara credit la telefon si trebuie sa contactezi pe cineva urgent sau pur si simplu vrei sa mai faci economie, exista mai multe site-uri de unde poti trimite SMS-uri fara sa te coste absolut nimic.

SMS-uri gratis pe Internet! Site-uri care nu-ti iau nici un ban!
 
Poti trimite 10 mesaje pe zi, oricand, catre orice retea mobila din Romania. In plus, iti poti salva numerele de telefon in agenda, iar replay-urile ajung direct pe mobilul tau. Trebuie doar sa te inregistrezi. Ti se cer: nume, e-mail si numar de telefon. Dureaza un minut si chiar functioneaza. Nu te astepta insa ca mesajul sa fie trimis imediat. Dureaza ceva timp.

 
De aici poti trimite doar 10 SMS-uri gratuite, dupa care daca mai aduci si alti prieteni sa se inscrie primesti credit si poti trimite in continuare. Avantajul este ca poti trimite sms in mai multe tari.
 
Dureaza mai mult timp pana ce primesti pe telefonul tau codul de confirmare in urma inregistrarii, ceea ce ne face sa credem ca si mesajele vor ajunge cu ceva intarziere la destinatar.
 
La fel ca si in cazul celorlalte site-uri, trebuie sa te inregistrezi prin completarea catorva date. Apoi, poti trimite doar un mesaj gratis oriunde in lume. Daca  vrei mai multe trebuie sa platesti. Insa in caz de urgenta chiar si un singur SMS te poate salva din probleme.
 
 
Site-ul propune pentru membrii sai un serviciu prin care pot trimite direct SMS-uri catre orice mobil din orice retea. Acest serviciu este disponibil doar pentru membrii inregistrati. Ti se cer deja obisnuitele date personale - nume, e-mail, oras, numar de telefon, plus marca si modelul mobilului tau.
 
Seria de exemple poate continua insa modul de folosire nu difera substantial de cele prezentate mai sus.
 
Ca riscuri, nu poate garanta nimeni ca odata inregistrat, numarul tau de telefon nu va fi folosit si in alte scopuri, chiar daca pe site-uri esti anuntat ca datele tale sunt in siguranta.
 
O alta problema ar fi ca nu intotdeauna mesajele ajung la destinatie sau ajung cu intarziere si nu prea te mai ajuta.
 
Ai incercat aceste servicii? Au mers sau ai avut probleme? Scrie-ne in sectiunea Comentarii daca ai si alte recomandari cu privire la site-uri de profil sau daca ai avut probleme cand ai incercat sa folosesti aceste servicii!

De ce se tem bărbaţii cel mai tare în timpul actului sexual?

Cu toate că bărbaţii se dau mari macho în faţa femeilor când vine vorba de sex, lucrurile nu stau chiar cam aşa. Cei mai mulţi dintre ei sunt de-a dreptul înspăimântaţi de partenerele lor, la anumite capitole. Iată ce au descoperit cercetătorii
Rezultatele studiului, efectuat cu ajutorul a 1.000 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, arată că bărbaţii sunt speriaţi cel mai tare de o fată virgină - chiar 70% dintre aceştia sunt stresaţi la gândul că, fiind primii din viaţa lor, le-ar putea cauza dureri sau că nu s-ar putea descurca într-un moment atât de important.
Mai departe, 64% dintre masculi se tem că vor fi comparaţi de predecesorii lor, atât în mărime cât şi în performanţă. 50% dintre bărbaţii care au răspuns la studiu sunt frustraţi de faptul că partenerele lor ar putea mima orgasmul, iar 36% dintre respondenţi nu vor să încerce poziţii inedite în timpul actului sexual.
 Sursa: Libertatea