Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

joi, 2 septembrie 2010

Lasă-te de fumat şi pregăteşte-te pentru mai mult sex!

Renunţarea la fumat poate îmbunătăţi într-o mare măsură viaţa sexuală, anunţă un studiu efectuat de o universitate din Hong Kong, citat de Times of India. Astfel, cercetătorii spun că 53,8 % dintre fumătorii care aveau nevoie de tratament pentru impotenţă, au declarat la şase luni după ce au renunţat la viciu, că problemele lor s-au ameliorat. În comparaţie, doar 28,1 % dintre bărbaţii care sufereau de aceeaşi afecţiune şi au continuat să fumeze, au mărturisit că simt o îmbunătăţire în viaţa lor sexuală. Concluzia savanţilor este clară: cei care s-au lăsat de fumat au cu 91,5 % mai multe şanse la o viaţă sexuală bună.
"Fumătorii trebuie să fie conştienţi de asemenea efecte adverse ale ţigărilor şi ar trebui să renunţe acum dacă vor să prevină disfuncţiile erectile dar şi alte boli cauzate de fumat", a declarat Lam Tai-hing, una dintre coordonatoarele studiului.
La realizarea acestei cercetări au participat 700 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, suferind de disfuncţii erectile.

Cinci lucruri frumoase, dar care distrug o relaţie

Uneori să fii prea bun, prea iubitor, prea înţelegător şi prea atent cu persoana iubită face mai mult rău decât ai crede. Astfel, când tu crezi că totul e roz şi relaţia voastră e solidă, s-ar putea să realizezi brusci într-o zi că de fapt totul merge incredibil de prost şi toate drăgălăşeniile tale au creat distanţă, nu apropiere între voi. Sfaturile de mai jos sunt valabiel atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.
1. Nu spune prea repede şi prea des 'Te iubesc!'
E frumos să-ţi exprimi sentimentele, dar nu prea des şi nu prea repede. Dacă vă cunoaşteţi doar de două săptămâni, nu sări pe el sau ea cu declaraţii siropoase, deoarece s-ar putea să se sperie. La fel, nu îi spune "Te iubesc" prea des petnru că s-ar putea să se plictisească la un moment dat sau să ajungă să i se pară ceva banal.
2. Nu îi cumpăra prea multe cadouri
Crăciunul, Paştele, ziua de naştere şi alte câteva mici ocazii nu sunt de ajuns pentru a-i cumpăra o atenţie partenerului. Dar nici să îi cumperi prea des flori, bomboane, gadgeturi sau orice alt cadou nu e bine pentru că la fel se plictiseşte, nu mai e interesat/ă de tine când i te oferi mereu pe tavă şi va ajunge să pună capăt relaţiei.
3. Nu te plânge mereu
Ai o zi proastă la serviciu, nu te simţi bine sau eşti pur şi simplu trist/ă. Oricui i se întâmplă, dar dacă te mâţâi mereu şi te plângi cu problemele tale care par a fi interminabile îl/o va determina să se îndepărteze de tine. Poate tu încerci să pari sensibil/ă, dar nu faci altceva decât să îl încarci emoţional negativ şi pe celălalt.
4. Nu iniţia mereu partidele de sex
Cinci lucruri frumoase, dar care distrug o relaţieTe gândeşti că dacă faceţi sex des va sta lângă tine mulţumit/ă, dar nu e neapărat aşa. Dacă eşti mereu cel/cea care iniţiază partidele de sex, jumătatea ta se va simţi inferioară. Crezi tu că îi faci toate pofetele, dar orice bărbat vrea să fie macho din timp în timp şi orice femei vrea să-şi seducă iubitul într-un mod sexy.. nu să se simtă inutil/ă.
5. Nu îi povesti prea multe detalii personale prea devreme
Unele lucruri e bine să le ţii pentru tine, iar altele să i le povesteşti celuilalt odată cu timpul. Nu e bine să te apuci să-i spui, de la primele întâlniri, toate secretele tale, toate fostele relaţii, cum te înţelegi cu părinţii şi ce premii ai luat în şcoala generală. Lasă-l pe celălalt să te descopere puţin câte puţin. În plus, unele detalii pot fi şocante, ciudate sau amuzante şi îl/o pot determina să-şi creeze o impresie greşită despre tine.