Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

duminică, 27 iunie 2010

Let's do it Romania

Let's do it Romania

Doar pentru că te muţi cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieşi la picnic, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că alegi să te uiţi în altă parte, asta nu înseamnă că în apele râului care îţi alimentează oraşul cu apă potabilă nu plutesc zeci de mii de PET-uri şi pungi. Doar pentru că nu fotografiezi şi munţii de gunoaie când pleci în vacanţă, asta nu înseamnă că ei nu erau acolo.
Ce-ar fi să schimbăm foaia? Ce-ar fi să ne notăm în calendar o dată importantă pentru fiecare dintre noi: aceea în care sute de mii de români au spus ”Stop!” şi şi-au curăţat ţara de PET-uri, pungi şi hârtii lăsate de alţii, purtate de vânt şi apă în cele mai frumoase locuri din România? Nu ne permitem să ne cumpărăm o ţară mai curată, şi nici nu am avea cum, dar putem să o curăţăm noi! Într-o singură zi s-o curăţăm pe toată! Să ne mândrim din ziua următoare că avem o ţară curată, că am scris istorie, că am acţionat împreună măcar pentru o zi!
Copiii tăi te vor întreba dacă ai fost şi tu unul dintre voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. O să-i spui că da, că ai fost şi tu unul dintre cei care au schimbat într-o singură zi felul în care arată o ţară, sau că era ceva interesant la TV şi ai stat acasă? Nu rata şansa de a-ţi schimba ţara!
Prin acest proiect ne propunem curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Mormanele de gunoi pe care le vom identifica şi curăţa în cadrul acestei campanii sunt gunoaiele aruncate de către cetăţeni (fie ei localnici sau turişti) în areale naturale. În mormanele de gunoi nu se includ zonele în care au fost transportate deşeuri cu utilaje şi depozitate sistematic (acestea fiind gropi de gunoi ilegale). Arealele naturale curăţate pot fi atât pe uscat, cât şi pe apă.
În România, ziua de curăţenie naţională va fi pe 25 septembrie 2010.
Ca obiective pe termen lung, proiectul îşi propune responsabilizarea cetăţenilor faţă de mediul înconjurător şi colaborarea cu autorităţile pentru îmbunătăţirea infrastructurii şi a sistemului de amenzi.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII ACCESATI http://www.letsdoitromania.ro/implica-te

Stresul – ce stim despre el?

Stresul, inamicul nostru cotidian? Inainte de a folosi mijloace dure pentru a-l alunga, folositi-va o parte din timpul vostru pentru a-l cunoaste si veti vedea ca stresul are si partile lui bune.
Exista stres bun si stres rau
Adevarat. Nu trebuie sa uitati ca stresul este un fenomen util si normal. Vorbim despre un stres bun atunci cand acesta permite cresterea atentiei si stimuleaza performanta. Este cazul competitiilor sportive, care pot sa duca la o agitatie pozitiva.
Stresul se manifesta doar sub forma psihologica?
In fata stresului, organismul reactioneaza cam ca un reflex, in ma multe moduri. Simptomele pot sa fie psihologice – anxietate, agitatie, lipsa de incredre in sine, dificultati de concentratie. Dar pot fi si fizice si chiar comportamentale. Stresul poate sa genereze tensiuni musculare, dificultati in a lega relatii, balbaiala etc.
4297465169_a5a839f291_m Gestionarea stresului este diferita in functie de persoana
Adevarat. Nivelul stresului variaza enorm de la o persoana la alta. O anumita situatia poate sa fie stresanta pentru anumiti oameni si relaxanta pentru altii. Depinde de natura si nivelul de toleranta a fiecaruia.
Este posibil sa prevenim stresul
Da, este perfect posibil sa invatam sa gestionam anumite situatii care pot fi stresante. Deseori, un ajutor organizatoric si cateva gesturi antistres potsa fie mai mult decat suficiente pentru a ne regasi viata relaxanta. Asa ca inainte sa va aruncati asupra medicamentelor, incercati altceva.
Un exercitiu simplu si eficace pe care putem sa-l facem oricand: presati punctul care se gaseste la incheietura mainii, apoi faceti mici miscari circulare timp de un minut.
Alimentatia joaca un rol minor in prevenirea stresului
Fals. Pentru a lupta impotriva stresului zilnic, este important sa avem o igiena de viata ireprosabila. Fructe, legume si alte proteine sunt indispensabile pentru a fi in forma. ALimentele bogate in magneziu trebuie sa fie nelipsite. Acest pretios mineral favorizeaza transmiterea fluxului nervos la creier. Asa ca nu ezitati sa adaugati in meniu ciocolata neagra si cereale integrale.
Suplimentele alimentare sunt eficiente
Da. Atunci cand stresul este dificil de suportat, o cura de vitamine si de minerale sub forma suplimentelor poate sa se dovedeasca eficace. Ganditi-va deci la cele compuse cu magneziu si vitamina B6, perfecte pentru combaterea stresului. Daca va simtiti deprimat, omega 3 poate sa va ajute fara probleme.
Anxioliticele sunt cele mai eficace
Nu este chiar asa. Nu intotdeauna este bine sa folosim anxioliticele pentru a alunga stresul. De ce sa nu va intoarceti atentia asupra homeopatiei sau fitopatiei? Datorita curelor naturale este mai simplu sa va regasiti echilibrul. Bineinteles, daca simptomele persista, adresati-va medicului.
Rutina, inamicul stresului
O, da! Avand puncte de reper pe care sa ne putem baza, rutina poate sa ajute in evitarea stresului si anxietatii. Pentru a fi serena, este esential sa avem un ritm de viata regulat, favorizand mesele la ore fixe si culcatul in fiecare zi la aceeasi ora.

Tipuri de alergii

Strănuti daca ai pisici in jur sau ai mâncărimi de la lână? Verificati lista noastra pentru a vedea  la ce poti fi alergic.
Mai mult de 50 de milioane de americani sunt alergici la ceva – fie ca e polen, alune, sau parul de animale de companie. Alergiile sunt intalnite in orice colt al lumii, nimeni nu poate sa scape de ele. Citind acest articol puteti sa aflaţi care sunt unele dintre cele mai frecvente tipuri de alergii.
Rinita alergica: tumefactie şi inflamaţie a mucoasei nazale, congestie, stranut,  lacrimarea ochilor ai senzatia de mancarime cauzate de o varietate de alergeni,externi si interni.
Sinuzita: o infectie a sinusurilor, uneori legata sau provocata de rinita alergica sau astm. Cu toate acestea, cel putin jumătate din toate sinuzitele cronice nu sunt cauzate de alergii.
Astm: inflamatia plamanilor si a cailor respiratorii si comprimarea tuburilor bronsice, declansata de multi dintre alergeni ca rinita alergica si care duce la respiratie suieratoare, senzatie de constrictie toracica, dificultate in respiratie si tuse.
Alergiile alimentare: simptome cum ar fi eruptii cutanate, varsaturi si diaree, tuse, respiratie suieratoare, edem facial, urticarie si altele, declansate de produse alimentare specifice, la unele persoane. Intolerantele alimentare, cum ar fi intoleranta la lactoza, sunt mai des intalnite, dar ele nu sunt considerate alergii, deoarece acestea nu implica o reactie alergica.
Alergie la intepaturi de albine (alergie la veninul de insecte): una dintre cele mai periculoase reactii alergice, in special pentru oamenii care sunt sever alergici la intepatura de albina. Intepatura provoaca in jur umflaturi si inflamatie si, in cazurile grave, o reactie anafilactica, ce implica intregul corp. Simptomele includ urticarie, umflarea cailor respiratorii, respiratie suieratoare, dificultati de respiratie si inghitire, ritmul pulsului  intensificat si scaderea tensiunii arteriale, care provoaca ameteli.
Alergie la latex:  unele persoane dezvolta o reactie alergica dupa contactul repetat cu latexul, in special cu manusile din latex. Reactia alergica la latex se poate manifesta sub mai multe forme, ca o reactie cutanata minora sau ca o afectiune amenintatoare de viata. De asemenea poate evolua de la o forma usoara la una foarte grava. Simptomele pot include astm, mancarimi si eruptii cutanate, urticarie, lacrimarea ochilor si anafilaxie.
Alergii la droguri: reactie la anumite medicamente, cum ar fi penicilina, sulfamide, droguri,  putand provoca urticarie sau alte simptome, care variaza intr-un interval larg, de la o eruptie cutanata enervanta pana la o reactie ce pune in pericol viata (anafilaxie), cu scaderea tensiunii arteriale si probleme de respiratie.
Alergie de contact: numita de asemenea si dermatita de contact, este o reactie alergica cauzata de contactul direct cu un alergen care produce inflamatia. Apa fierbinte si detergentii sunt cei mai frecventi iritanti. Cauzele comune sunt: contactul cu factori iritanti, precum metalele pretioase sau nichel, acizii sau solventii, inclusiv sapunuri si alte substante chimice industriale, antibiotice si anestezice, cauciuc, parfum sau cosmetice, tesaturi precum lana si  imbracaminte confectionata din astfel de tesaturi.
Eczema: o forma foarte frecventa a dermatitei si, adesea, o afectiune in care de-a lungul vietii oamenii sunt hipersensibili la o gama larga de iritatii ale pielii. Simptomele includ pielea uscata, solzoasa, care apare pe zonele rosii, inflamate si senzatia de arsura.
Conjunctivita alergica: reactia alergica la nivelul mucoasei oculare. Marginile pleoapelor se inrosesc si apare o secretie nu foarte abundenta. Poate fi declansata de substante cum ar fi sampon, produse cosmetice, praf, fum, pene, mucegaiuri, polen, fire de par de animale.
Sensibilitatea chimica: nu este la fel ca o reactie alergica. Este incapacitatea unei persoane afectate de a tolera produsele chimice din mediu, cum ar fi pesticidele, fumul de solventi, contaminanti din aer si altele. Simptomele pot include probleme respiratorii, greata, dureri de cap, oboseala, disfunctie cognitiva, aritmie cardiaca  sau crize convulsive.
Putine persoane nu sufera de absolut nicio alergie. Acestea pot fi periculoase daca nu sunt tinute sub control si adesea cauzeaza disconfort in cele mai nepotrivite momente.
Va invitam sa ne spuneti si voi ce fel de alergii va cauzeaza probleme, ce remedii ati descoperit si poate le-ati testat cu succes pe propria piele si cum ii putem ajuta pe cei care sunt la inceput si au descoperit de curand ca sufera de alergie.

Masajul si sanatatea

Masajul este o terapie holistica. Are efecte atat asupra mintii, cat si asupra corpului.
Masajul imbunatateste circulatia sangelui si fluxul limfei. Efectul mecanic direct al presiunii manuale si miscarilor ritmice utilizate in masaj pot sa maresca destul de mult ritmul fluxului sanguin. De asemenea, stimularea receptorilor nervosi cauzeaza dilatarea vaselor de sange, facilitand circulatia sangelui. Acest lucru are un efect profund asupra sanatatii unei persoane.
Beneficiile masajului pentru sanatate
Reducerea tensiunii musculare
Masajul afecteaza si muschii, dar si alte tesuturi moi din intreg corpul. Detensioneaza muschii contractati si intariti. Ii stimuleaza pe cei slabiti si molesiti. Tensiunea cronica musculara reduce circulatia sangelui si miscarea limfei, masajul fiind recomandat cu incredere in aceste situatii.
Imbunatateste circulatia sangelui
Capacitatea de oxigenare a sangelui poate creste cu 10-15% dupa masaj. Prin stimularea indirecta sau directa a nervilor care deservesc organele interne, vasele de sange ale acestor organe se dilateaza si permit o mai buna hranire a organelor.
Imbunatateste miscarea limfei
Limfa este un lichid alb laptos care dreneaza impuritatile si reziduurile din celulele tesuturilor. Componentele acestor reziduuri sunt toxinele produse de organism. Asa ca, limfa este vitala pentru sanatatea organismului. Contractiile musculare au efect de pompare, miscand limfa. Masajul si exercitiile ajuta la buna circulatie a limfei.
Cresterea mobilitatii si a razei de miscare a articulatiilor

Masajul ofera o actiune de intindere blanda, atat pentru muschi, cat si pentru tesuturile conjunctive, care inconjoara si sprijina muchii si multe alte parti ale corpului, ajutand la mentinerea elasticitatii tesuturilor.
Stimuleaza sau calmeaza sistemul nervos

Masajul echilibreaza sistemul nervos prin calmarea sau stimularea acestuia, in functie de efectele necesare fiecarei persoane in timpul masajului.
Imbunatateste conditia pielii
Masajul imbunatateste aspectul pielii prin imbunatatirea functiilor glandelor sebacee si sudoripare, care mentin pielea lubrefiata, curata si proaspata. Apare si o excretie crescuta de azot, fosfor anorganic si sare. Ca rezultat, se obtine cresterea ritmului metabolismului.
O mai buna digestie si functionare a intestinelor
Masajul mareste secretiile si excretiile organismului. Creste productia de sucuri gastrice, saliva si urina. Apare si o excretie crescuta de azot, fosfor anorganic si sare. Ca rezultat, se obtine cresterea ritmului metabolismului.
Alina durerile cronice si acute

Masajul ajuta in recuperarea dupa oboseala sau in cazul durerile minore.
Alte beneficii ale masajului:
  • ajuta organele interne si sistemul imunitar;
  • reduce inflamatiile;
  • reduce stresul;
  • este util pentru relaxare generala;
  • duce la o imbunatatire globala a sanatatii fizice si a calitatii vietii.
Totusi, atentie la anumite aspecte!
Nu aplicati niciodata presiune pe vene varicoase.
Nu masati direct pe pielea infectata, in locuri unde exista condiloame, herpes sau furunculi sau atunci cand există inflamatii, vanatai si taieturi deschise.
Atunci cand oferiti un masaj, acoperiti taieturile deschise sau zgarieturile de pe maini, cu ajutorul unor plasturi.
Masajul la nivelul abdomenului este bine de evitat in primele 3 luni de sarcina, timp in care riscul avortului este cel mai mare.

Succesul femeilor este in ascensiune

Am observat ca exista o crestere foarte mare in randul femeilor, care cauta pe motoare de cautare cuvinte cum ar fi : afaceri online, munca la domiciliu bani pe net, mlm ...etc.

Asta inseamna ca suntem pe cale sa avem noi business owneri in top... femei de succes ?
Am intalnit foarte multe femei care pe langa faptul ca sunt sotii, mame sunt si femei de afaceri. Au o dorinta foarte mare de a-si realiza obiectivele ... sa fie vorba oare despre motivare ?

De ce foarte multi oameni isi lasa visele sa moara ?

Un motiv este reactia negativa a oamenilor cinici.
Acesti oameni nu sunt dusmani, ei sunt: prietenii, colegii si chiar familia. Daca prietenii tai au o atitudine negativa asupra viselor sau aspiratiilor tale ... acestia iti pot face rau.

Te bucuri de noul tau job, de noua ta afacere, de noua ta imagine sau de o idee. Consideri ca e bine sa te lasi de fumat, sa mai slabesti 5 Kg sau vezi o oportunitate de afaceri si vrei sa o incepi.
Apoi incepi si povestesti unui prieten despre ce vrei sa faci, si-ti arunca un zambet cinic sau incepe sa rada spunandu-ti: "nu poti sa faci ... " urmand sa-ti insire o gramada de probleme si obstacole pentru care tu nu ai reusii sa duci pana la capat ceea ce ti-ai propus.
Entuziasmul tau este repede dezintegrat. Incepi sa-ti pierzi increderea in tine si te gandesti la acele motive pentru care nu poti realiza ce ti-ai propus, pe care prietenul tau tocmai ti le-a zis, in loc sa te gandesti la acele motive pentru care ai putea sa realizezi.
Prietenii pot face mai mult rau decat o armata de dusmani.
Atentie insa, cele mai usor lucru de gasit pe pamant este cineva care sa-ti insire motive pentru care nu poti sa realizezi ceva.
Nu trebuie sa- asculti !
Exista mereu o persoana care nu a castigat 40 000 $ pe an si stie ca tu nu o sa poti in veci sa castigi 100 000 $.
Daca vrei ca visul tau sa se indeplineasca da-i o sansa. Nu asculta sfaturile colegilor de birou sau ale prietenilor tai in legatura cu afacerea pe care tocmai vrei s-o incepi... sau altceva.
Nu-i lasa pe cei care urmaresc in fiecare seara stirile sa-ti spuna cat de grea este viata.
Daca simti ca ceva arde in tine pentru a aduce cat mai aproape visul ... actioneaza !

De ce telurile noastre in afaceri nu se indeplinesc ?

Daca ai in cont sute de mii de dolari, conduci un Lexus sau ai tot ceea ce ti-ai dorit, sanatate, fericire, atunci acest articol nu prea te poate ajuta.
Acest articol este pentru cei care nu au aceste lucruri si sunt in cautarea unei unei afaceri de succes si nu numai.
Cum puteti sa faceti acesta schimbare ?

In ianuarie milioane de oameni se decid sa duca o viata mai buna ... sa inceapa o afacere, sa-si rotunjeasca veniturile, sa se lase de fumat, sa mai slabeasca putin. Isi fixeaza o gramada de teluri spunand: "anul asta am sa incep propria mea afacere ..." sau "o sa incep sa economisesc niste ani ca sa ..." si lista continua.

Acum, daca ai citit deja articolele mele despre scopuri (teluri), sti ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa scrii pe o foaie de hartie telurile tale ... in cazul asta pentru afaceri, dar poti face la fel si in alte domenii.Apoi trebuie sa te decizi si sa detaliezi afacerea ta pas cu pas. Scrie tot ce trebuie sa faci pentru a avea acea afacere profitabila intr-un termen dat de tine.
In final urmeaza pasii in ordine, fara sa sari peste un amanunt ... doar asa poti spune ca ai o afacere.

Este o teorie interesanta cu siguranta. Dar daca nu-ti mentii entuziasmul si concentrarea pentru afacerea ta, poti fii repede absorbit de rutina.De cele mai multe ori este deajuns sa sari peste un detaliu si sa observi apoi ca afacerea ta nu si-a atins scopul... asta cu siguranta duce la frustrare.

De ce doar aceasta teorie nu poate sa te ajute :

1. adesea avem foarte multe teluri pe care ni le propunem.
2. sarim de la un scop la altul, constatand ca nimic nu s-a intamplat.
3. este greu sa ne amintim toate scopurile.
4. entuziasmul se pierde pe parcurs.
5. nu avem destul timp.
6. nu avem indeajuns de multa putere de vointa sa urmam scopurile.

Pentru toate aceste 6 aspecte trebuie sa fii foarte puternic motivat, daca vrei ca afacerea ta sa fie implinita. Trebuie sa existe ceva care sa te impinga mai departe ... dincolo de orice obstacol. Exista un singur lucru indeajuns de puternic pentru a duce la capat afacerea ta ... viziunea.
Trebuie sa-ti scrii scopurile pe o foaie de hartie si apoi sa te vizualizezi realizand acel scop in legatura cu afacerea. Inainte sa ai succes in afaceri trebuie sa te vizualizezi avand acest succes.
Tine minte toate detaliile din viziunea ta si atunci cand observi ca ceva merge mai greu incerca sa te relaxezi 15 minute vizualizand iar afacerea ta de succes.

De ce afaceri pe internet ?

Imi place sa fac afaceri pe internet din doua motive: primul motiv este costul relativ mic al intretinerii iar al doilea este ca imi creeaza o groaza de noi oportunitati de afaceri.
Sunt doar cinci lucruri pe care ai nevoie sa te concentrezi pentru a avea o afacere online de succes si pe care mii de oameni nu le iau in calcul pentru ca nu inteleg cele cinci lucruri fundamentale pentru a ajunge sa ai o afacere online de succes.

Iata cele 5 lucruri fundamentale:

1. creearea corecta a paginii web
2. atragerea traficului
3. convertirea traficului in vanzari
4. back-end sellingul
5. automatizarea sistemului pentru afacerea ta.

Sunt doar cinci metode pentru a avea o afacere de succes si fiecare dintre ele presupune multa atentie si rabdare.
Voi posta in viitor pe rand fiecare metoda in parte si vom vedea ce presupune fiecare. Satisfactia este maxima in momentul in care ai o afacere de succes automatizata ... asta insemnand ca poti sa oferi timpul tau pentru alte oportunitati de afaceri.

Crezi ca tu poti avea succes in afaceri ?

Am intalnit foarte multi oameni care se tem de afacerile online.
"Nu cred ca sunt pregatit pentru aceasta afacere... "
"Nu sunt eu bun pentru aceasta afacere ... "
"N-am timp ... " si lista poate continua la nesfarsit.
Crezi ca tu poti avea succes in afacerile online ? Poti argumenta putin ... eventual sa o faci cat mai sincer intr-un loc in care nu te aude nimeni si sa vorbesti cu glas tare.
Crezi ca acei proprietari de afaceri s-au nascut cu anumite aptitudini ?
Poate parerea prietenilor sa iti schimbe scopurile in viata ?
Acest subiect trebuie sa-ti atraga atentia asupra acelor scopuri pe care le ai si cat de aproape esti pentru realizarea lor.
Am fost in aceasi situatie. Am crezut ca daca prietenilor mei nu le va placea idea mea o sa par penibil. Asta pentru ca am inteles ca pana in acel moment traiam intr-o semiviata.
Da... psihologic asa se cheama acest stil de viata in care esti dispus sa iti pierzi obiectivele din vedere si sa te lasi "dus de val" sau pe romaneste "te-nvarti in jurul cozii ... ".

Am invatat ca orice scop (personal) merita sa fie realizat chiar daca necesita o perioada mai mare de timp sau mai o munca imensa. De ce ? ...vom discuta asta putin mai incolo.
Sa fie oare ceva magic in ceea ce fac oamenii de succes ?
did it make any sense ?

allowfullscreen="true" width="480" height="385">

Carlos Slim Helu a devenit cel mai bogat om din lume

Carlos Slim Helu, supranumit si regele telecomului, l-a devansat pe Warren Buffett in ultimul clasament Forbes al celor mai bogati oameni de pe planeta, averea sa majorandu-se cu patru miliarde de dolari in ultimul an. Carlos Slim Helu a urcat astfel pe treapta a doua, cu o avere estimata la 53,1 miliarde de dolari, cu 700 milioane de dolari mai mult decat Warren Buffett. Liderul incontestabil al clasamentului de 13 ani este Bill Gates, cu o avere estimata la 56 miliarde de dolari.
Omul de afaceri mexican este insa foarte putin cunoscut publicului comparativ cu alti oameni de afaceri proeminenti la nivel global. Desi a construit un imperiu in afaceri care detine suprematia in telecomunicatii in America Latina si care mai are afaceri in comert, industria petrolului, a cimentului, a tigarilor sau sectorul bancar, Carlos Slim Helu s-a tinut departe de prima pagina a publicatiilor mass-media.


“Averea este ca o livada” a declarat Slim Helu intr-un interviu acordat Reuters. “Trebuie sa imparti fructul, nu livada. Ceea ce trebuie sa faci cu livada este sa o cresti, sa reinvestesti pentru a o face mai mare sau sa o dezvolti in alte zone”, a mai spus acesta aparandu-si imperiul financiar. “Saracia nu poate fi rezolvata prin donatii”, a adaugat Slim Helu facand referire la actele filantropice ale lui Bill Gates si Warren Buffett. “Conceptul dupa care ne ghidam este acela al rezolvarii problemelor si a cauzelor acestora, nu a daruirii precum Mos Craciun”, a mai spus acesta.

Iti doresti sa incepi o afacere? Noi te sprijinim pas cu pas!

Sub sloganul “Fii cu un pas inainte!”, Franchise Business Solutions (FBS), isi desfasoara activitatea in scopul dezvoltarii comunitatii de francizati din Romania. Totodata, ne propunem sa sprijinim oamenii de afaceri din Romania, pentru francizarea afacerii lor.

Statistica arata ca in anul 2007 existau in Romania 450 de francize, iar in anul 2008 peste 200 de francize sunt asteptate sa intre pe piata francizelor. Pentru cei care doresc sa-si deschida propria afacere, franciza este cel mai bun mod de a-si implini visul, cu riscuri mai putine si cu sanse mari de succes.

Pe langa francize recunoscute international ca McDonald’s, KFC, Pizza Hut, Zara sau Ikea, francize ca Maui Wowi Hawaiian Coffees & Smoothies, Fourth R Inc. au intrat anul acesta in Romania si sunt asteptate multe alte francize de prestigiu.
Referindu-ne la francizare, acesta metoda de dezvoltare a afacerii nu mai este “straina” antreprenorilor din Romania. Francizarea devine din ce in ce mai accesibila oamenilor de afaceri romani prin sprijinul pe care il acorda Franchise Business Solutions (FBS) acestora.

Francizarea este o oportunitate atractiva pentru proprietarul unei afaceri, fiind mecanismul ideal de patrundere pe alte piete si o alternativa la solutia costisitoare de a deschide noi unitati proprii.
Daca in trecut, francizorii romani puteau fi numarati pe degete, in acest moment exista o expansiune in acest sens, francizarea oferindu-le o viziune pozitiva in dezvoltarea unei afaceri de success.

Noul francizor roman, “Spalare In Parcare”, doreste sa dezvolte spiritul antreprenorial in Romania printr-o metoda unica de spalare a autoturismelor, la nivel mondial. Acesta franciza, prin investitia pe care o solicita, cat si prin planul de afaceri si suportul francizatilor pe care il ofera, intalneste dupa doar cateva luni un succes real. Motivati de dorinta de a se dezvolta in primul rand la nivel national, franciza “Spalare In Parcare” necesita o investitie care poate fi facuta de oamenii cu venituri medii.

Rata de esec este mult mai crescuta in cazul afacerilor noi comparativ cu afacerile in franciza, de aceea, Franchise Business Solutions (FBS), prin partenerii sai strategici, la nivel national si international, isi doreste sa acorde consultanta profesionala, in dezvoltarea mediului de afaceri romanesc.