Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

vineri, 25 iunie 2010

Vitamine pentru barbati – 3 sfaturi pentru o alegere buna

Cercetatorii in domeniul suplimentelor alimentare si mai exact al vitaminelor si mineralelor ne confirma faptul ca, in prezent, exista numeroase tipuri de vitamine, iar unele dintre acestea sunt create special pentru necesitatile nutritionale ale persoanelor de sex masculin.
Existand un numar foarte mare de suplimente alimentare, atat in farmacii, cat si in magazinele naturiste, dar si in supermarket-uri, este foarte dificil pentru barbati sa aleaga acel supliment de vitamine potrivit pentru organismul sau.
Specialistii explica faptul ca, prin existenta atator tipuri de vitamine pentru barbati, disponibile pe piata, acestia se pot simti derutati. Cum isi pot ei da seama care suplimente si de ce vitamine au ei nevoie pentru a fi folositoare sanatatii lor?
Alegerea acestor vitamine, cele mai bune, special create pentru barbati, este un proces foarte important, deoarece necesarul fiecaruia este diferit de la barbat la barbat, in functie de stilul de viata, de munca desfasurata si de alimentatia zilnica.
Specialistii au ales cele mai importante 3 sfaturi pentru ca barbatii sa poata alege cele mai bune vitamine:
  1. Cititi eticheta – citirea etichetei atunci cand comparati diferite tipuri de suplimente este o conditie obligatorie. Asigurati-va ca suplimentul alimentar ales va ofera vitaminele si minerale de care stiti ca organismul vostru are nevoie.
  2. Faceti alegerea potrivita – nu este neaparat necesar ca vitaminele bune pentru persoanele de sex masculin sa fi bune si pentru voi. Alegeti un supliment doar dupa ce ati luat in considerare dieta voastra si stilul de viata. Spre exemplu, un mecanic de pe un santier de constructii are nevoie de alte vitamine fata de un bancher.
  3. Intrebati-va medicul – medicul vostru stie ce e mai bine pentru sanatatea voastra si va fi capabil sa va recomande vitaminele de care aveti nevoie. De asemenea, consultati-va cu doctorul vostru inainte de a lua suplimentele alimentare, pentru a va asigura ca nu luati ceva ce poate cauza reactii adverse in combinatie cu medicamentatia din rutina voastra.
Persoanele de sex masculin din zilele noastre sunt mult mai independente decat acum cativa ani. Dar aceasta independenta duce si la un program mai activ, mai mult stres, un regim alimentar defectuos si la probleme de sanatate ce se pot manifesta mai devreme.
VitaminePentru prevenirea problemelor de sanatate, barbatilor li se recomanda sa isi analizeze stilul de viata si sa incerce sa il echilibreze, printr-un mod sau altul. Unele dintre persoanele de sex masculin inteleg aceasta necesitate si se conformeaza, schimbandu-si stilul de viata, de la program de lucru, la alimentatie si efort fizic. Altele considera ca totul va fi bine pentru toata viata si ignora sfaturile celor care au ajuns “acolo”.
Si mai avem o categorie, aceea formata din barbatii care incearca sa isi rezolve problemele, fara a face compromisuri sau compromisul lor consta in lua vitamine. Unii dintre acestia iau vitamine pentru ca au auzit ca este bine, altii pentru ca ii obliga sotiile, dar pe unii chiar ii intereseaza cum se iau aceste vitamine si suplimente alimentare.
Pe acestia din urma ii rugam sa asculte mai intai cele 3 sfaturi de mai sus si sa nu cada in plasa publicitatii, care incearca sa ii convinga ca toate vitaminele pentru barbati sunt bune si pentru ei si sa acorde atentia necesara atunci cand isi aleg vitaminele cu care isi vor alimenta organismul.
Ca si in cazul carburantilor, toata benzina este pentru masini, dar nu orice tip de benzina este potrivit si pentru masina voastra. Asa cum va iubiti masinile si nu le alimentati cu benzina de proasta calitate, iubiti-va si organismul, stimati domni, si oferiti-i numai vitamine de buna calitate si in cantitatea necesara!

Sugestii de remedii impotriva sforaitului

Se prea poate ca sforaitul sa fie cauzat de rasul din timpul cinei in timp ce se consuma o cantitate enorma de carbohidrati si dulciuri, cine stie? De fapt, barbatii cred ceea ce vor ei sa creada cand vine vorba de sforait si ignora aceasta problema, intorcandu-se pe o parte si la somnul lor linistit.
De ce nu este sforaitul o problema cand vorbim de barbati? Sforaitul este intr-adevar un aspect important si ar trebui discutat pe un ton serios cand vine vorba de cele mai bune remedii impotriva sforaitului.
Sforaitul este cauzat de miscari anormale ale tesuturilor interioare ale peretilor gatului, care cauzeaza sunetul si produc efectul de sforait. Barbatii cred ca problema sforaitului este atat de insignifianta inca nici nu merita cateva discutii.  Ei scot sunete specifice respiraiei si cand stau jos sau respira normal. Cand inspira, ei inhaleaza aer prin nas si gura, care se duce in jos, prin caile respiratorii pana in plamani.
SomnCand sforaiti in timpul somnului din orice moment al zilei, apar niste probleme, dar si intrebarea daca pozitia in care se doarme determina diferite tipuri de sforait. Sforaitul cu gura deschisa cauzeaza vibratii ale tesuturilor gatului in momentul inspirarii si expirarii pe gura, ducand la un sunet perceput ca sforait.
Cand aerul este inspirat si expirat rapid, se blocheaza caile care produc vibratiile tesuturilor gatului si se ajunge la sforait. Astmul, sinuzita si raceala pot cauza si ele sforaitul. Cand aveti astm, sinuzita sau sunteti raciti, cantitatea de aer inhalat este mai mica. Din nefericire, sforaitul este in genele persoanelor de sex masculine si este  ereditar. Cu varsta, caile respiratorii  se ingusteaza, in comparatie cu cele ele persoanelor tinere, de aceea sforaitul este din ce in ce mai puternic in cazul domnilor mai in varsta.
Din fericire, exista si factori care cauzeaza sforaitul pe care ii putem tine sub control. Acestia sunt fumatul, alcoolul, medicamentatia, postura si pozitia in care se doarme, obezitatea si supra-ponderalitatea.
SomnConsumul excesiv de mancare induce aparitia imflamatiilor, care sunt principala cauza a unor probleme grave cu sforaitul. Care sunt alimentele care ajuta sforaitul? Acelea bogate in grasimi, alimentele procesate, lactatele  si produsele pe baza de grau. Care dintre alimentele pe care le consumam nu incurajeaza sforaitul? Cele sarace in grasimi. Consumul cat mai multor legume verzi ajuta la diminuarea problemelor cu sforaitul.
Folosind farfurii si castroane mai mici, veti manca mai putin decat sunteti de obicei obisnuiti sa consumati la o masa. Astfel veti preveni sforaitul. Cand vedeti mancarea apetisanta din fast-food-uri, spuneti-i mintii voastre, care va sopteste ca acea mancare este delicioasa si trebuie sa o cumparati, ca daca veti manca asa ceva, cu siguranta veti sforai si mai tare in noaptea respectiva si in urmatoarea.
Mancatul in exces si alimente grele mai ales nu este un obicei bun, deoarece va va determina sa mergeti la culcare imediat dupa cina, iar metabolismul este pe viteza cea mai redusa in timpul somnului, ducand astfel la aparitia sforaitului.
Prin reducerea greutatii veti fi mai activi, iar prin mentinerea in forma ajutati organismul sa functioneze normal, incluzand aici si caile respiratorii care cauzeaza sforaitul.
Cea mai buna atitudine in cazul in care luptati cu problema sforaitului este sa fiti preventivi si sa aveti grija de sanatatea voastra, pentru ca voi sunteti prima persoana care stie cand se intampla ceva anormal in organism.
SomnNu ratati controlul medical periodic si mentionati medicului vostru problema cu sforaitul. Acesta va poate recomanda cateva metode de usurare a acestei afectiuni. Daca sforaiti in toate pozitiie si posturile posibile in care dormiti, situatie este deja grava si este bine sa consultati medicul personal cat mai repede cu putinta pentru a va recomanda remediile adecvate organismului vostru.
Stimati domni, nu va ganditi ca sforaitul este o problema doar pentru sotia dumneavoastra, care nu poate dormi din cauza zgomotului. El va afecteaza relatia cu persoana iubita si apar discutii. Dar cel putin nu asta ar fi pe primul plan. Pe primul plan trebuie sa fie sanatatea dumneavoastra si trebuie sa fiti constienti ca aceasta este mai presus de orice.

Despre femei … pentru barbati !

Femeile sunt niste diamante care trebuie apreciate si ingrijite la adevarata lor valoare. Sunt niste fiinte unice prin comportament si personalitate, diferite si complexe. Barbatii sunt cavalerii in armura care le protejeaza, le mentin active si le ridica la rangul de giuvaier suprem.

Revistele din vitrinele chioscurilor de ziare, dar si cele online, dedicate femeilor, ne dau sute de sfaturi, noua, doamnelor si domnisoarelor, despre cum trebuie sa ne purtam cu barbatii din vietile noastre. Ce mancare sa le gatim, ce haine sa purtam, ce muzica sa punem in fundal, pentru a-i intampina cu o atmosfera placuta, ce metode sa folosim pentru a-i relaxa si a-i binedispune.
Multumim pentru sfaturile bune, dar in toata aceasta industrie a revistelor de lifestyle, barbatii sunt defavorizati. Barbatilor nu li se dau atat de multe sfaturi despre cum sa se poarte cu femeile de langa ei, cu sotiile sau iubitele lor, fiind lasati aproape singuri in jungla sentimentelor si dorintelor doamnelor si domnisoarelor.
Prin urmare, stimati domni, vom incerca sa va oferim cateva indicii despre cum ar trebui sa va purtati cu doamna de langa voi.
In primul rand, trebuie sa intelegeti ca femeia isi doreste sa fie respectata. Doreste sa i se ceara sfatul sau parerea3514358573_8292a933f0_m in anumite probleme, chiar daca solutia ei nu va fi cea aleasa. Important este sa se simta implicata in viata partenerului ei, nu neaparat din dorinta de a o controla, ci pentru a-l ajuta.
Femeia doreste sa fie respectata si in sensul de a nu fi inselata, indiferent ce inteleg barbatii din verbul “a insela”. Nu vrea sa fie mintita sau pusa in posturi penibile, cauzate de lucruri care i-au fost ascunse sau ati omis sa ii spuneti.
Si dorinta de egalitate cu barbatul face parte din arsenalul de dorinte al femeii. Si ea isi doreste sa aiba o cariera de succes, sa iasa cu fetele, sa fie mandra de reusitele ei, sa nu fie obligata sa fie casnica si doar sa aiba grija de copii.
O femeie moderna adora sa fie complimentata de barbatul de langa ea, in limita bunului simt si a adevarului, deoarece va simti daca acesta exagereaza cu laudele. Adora sa fie curtata zi de zi, sa primeasca vorbe frumoase si atingeri tandre, mai ales dupa o zi grea la birou si o dupa-amiaza extenuanta cu copiii sau cu activitati zilnice de dupa serviciu. Iubeste micile atentii si nu neaparat cadourile scumpe, care ar duce-o imediat la gandul ca va aparea o gaura in bugetul familiei sau ca sigur sotul sau iubitul ei a gresit cu ceva, altfel nu venea cu un astfel de cadou.
3113175683_3ee91b1938_mDoamnele si domnisoarele din ziua de azi pun mare pret pe comunicare. Isi doresc ca domnii de langa ele sa vorbeasca cu ele, sa le spuna despre lucrurile bune din viata lor, dar si despre grijile si framantarile care ii macina, ba chiar mai mult, ar aprecia daca le-ar intreba pe ele anumite lucruri, in loc sa discute cu prietenii sau sa ignore problema.
In acelasi timp, domnii nu trebuie sa uite un lucru vital pentru sanatatea si siguranta relatiei lor. Femeia este un complex de dorinte si necesitati aflate mereu in antiteza. Femeia isi doreste sa fie protejata, dar nu tratata cu mila sau ca pe o fiinta neputincioasa. Femeia isi doreste sa fie bagata in seama, dar nu asaltata cu atentie excesiva, care poate degenera in posesivitate.
Doamnele isi doresc egalitate cu domnii, dar nu doresc sa devina barbatii in casa si sa se transforme in femei care se pricep la orice. Femeile adora sa fie tratate ca niste printese, dar nu ca niste obiecte din sticla care se sparg la prima atingere. Ele trebuie imbratisate cand au nevoie de un umar pe care sa planga, lasate in pace cand au nevoie de singuratate si sprijinite cand doresc sa se implice intr-un nou proiect.
O vorba mai veche ne spune ca in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie desteapta. Un barbat adevarat trebuie sa aprecieze doamna de langa el, dar trebuie sa fie si capabil sa recunoasca daca se potriveste sau nu cu ea.
2440946374_03efa67f3c_mInformatiile oferite nu sunt decat notiuni introductive, subiectul fiind unul foarte vast si care poate fi indelung dezbatut. Dar ca un mic rezumat, puteti tine cont ca femeile pot fi impresionate de un mic dejun adus sambata sau duminica la pat, de o floricica adusa cand afara toarna cu galeata, de o imbratisare venita cand nu se asteapta, de un sarut pasional inainte de a pleca la birou, de o zi in care sa leneviti impreuna in pat, in fata televizorului sau de faptul ca in unele zile mai spalati si voi vasele sau pregatiti o gustare usoara.
Si noua ne place sa fim primite cu zambete si muzica lenta cand intram in casa, si noua ne place sa ni se faca un masaj inainte de a merge la culcare. Si noi ne imbolnavim si avem nevoie de un cavaler care sa ne dea pastile si sa ne oblige sa stam in pat, nu sa tragem de noi, pentru ca altfel ei nu s-ar descurca singuri.
Avem incredere in domnii din jurul nostru ca vor medita la cele spuse in acest articol si vor veni ei insisi cu propuneri despre cum ar trebui sa se poarte un barbat cu o femeie, pentru a avea o relatie frumoasa si linistita.

Sfaturi pentru satisfacerea femeii

Indiferent daca doriti sa faceti o prima impresie buna unei femei sau sa o seduceti la prima intalnire sau doar sa faceti un lucru care sa ii placa prietenei voastre, trebuie sa stiti cum sa faceti asta. Randurile urmatoare va prezinta o lista cu cateva lucruri pe care femeilor le-ar placea sa le faceti.

Folositi sfaturile de mai jos in functie de situatie si de personalitatea ei. Urmand aceste sfaturi veti deveni un adevarat erou in ochii ei. Va intrebati, de ce sa fac asta? Pentru 4202710143_37693c95c0_mca, daca ei ii place si ea va va satisface mult mai bine si nu va va cauza probleme.
Aratati interes

Femeilor le face placere sa descopere ca cei din jur sunt interesati de hobby-urile lor, mai ales daca este vorba de iubitii lor. Intrebati-le despre dorintele lor. Cand doriti sa iesiti in oras, nu uitati sa le intrebati si pe ele unde ar dori sa mearga. Intotdeauna trebuie sa aveti si o alternativa. Daca le duceti intr-un loc in care nu le place, nu veti obtine foarte multe de la ele.
Daca le intrebati despre dorintele lor la momentul potrivit veti fi politicosi si apreciati de partenerele voastre. Vor observa ca sunteti interesati de ele si nu doar niste egoisti, ca nu va ganditi doar la voi insiva, ci in primul rand la dorintele lor. Femeile adora ca barbatii sa se poarte ca niste domni. Un astfel de comportament le va face sa se relaxeze si sa se simta in siguranta alaturi de voi si vor fi convinse ca pot avea incredere in voi. Daca femeile au incredere in voi, treaba e pe jumatate rezolvata.
Contact vizual
Nu uitati sa priviti femeile in ochi, atunci cand vorbiti cu ele. Altfel, daca va este iubita sau sotie, va va suspecta ca ascundeti anumite lucruri. Sau, daca sunteti la prima intalnire, fata poate crede ca nu sunteti interesat, iar asta o va indeparta.
Zambiti

Cand zambiti catre ele, demonstrati ca va simtiti bine. Asigurati-le ca va simtiti bine langa ele cu un zambet sincer. Acest lucru le va face sa fie mai increzatoare si vor fi dispuse mult mai repede sa treaca la pasul urmator.
Fiti amuzanti
4123068510_9217e296c5_mFaceti-le sa rada, spuneti-le povestioare amuzante. Cu cat vor simti emotii mai pozitive cand sunt cu voi, cu atat va vor placea mai mult.
Spuneti-le ca arata bine
Inainte sa iasa in oras, o femeie isi petrece foarte mult timp imbunatatindu-si aspectul. Incearca sa arate cat mai bine. Imaginati-va cum ar fi sa mergeti la sala de 4 ori pe saptamana, sa faceti muschi imediat, sa aratati super bine si nimeni sa nu observe. Cum v-ati simti? Si femeile simt acelasi lucru, atunci cand cineva nu observa cat de bine arata. Aratati-le ca apreciati eforturile lor cu un zambet pe fata, adoratie in priviri si un cuvant tandru despre aparitia fantastica.
Vorbiti cu ele

Poate suna primitiv, dar in realitate multi dintre barbati nu vorbesc cu iubitele lor, chiar daca locuiesc impreuna. In general, barbatii vorbesc mai putin decat femeile. Discutia este o nevoie fizica esentiala pentru femeie. Satisfaceti si aceasta nevoie, le veti face sa se simta mai bine. Si daca iubitele voastre sunt fericite, ele vor putea sa va faca si pe voi fericiti.
Ascultati-le
Chiar daca nu sunteti interesati deloc de tema conversatiei (machiaj, decoratiuni, problemele prietenilor lor) faceti sau spuneti ceva prin care sa dovediti contrariul. Aprobati din cand in cand, puneti intrebari si asa mai departe. Si nu uitati sa le priviti in ochi, asa cum am mai spus. Daca priviti in alta parte, in timp ce ele va povestesc anumite lucruri, veti da dovada de indiferenta si le veti indeparta.
Tineti minte aniversarile

4061627640_5535ef1fa8_mFemeile isi amintesc prima zi in care v-ati vazut, v-ati sarutat, ati facut dragoste si asa mai departe. Voi nu? Sa nu le spuneti asta niciodata. Notati-va toate aceste date in telefon si nu veti avea niciodata probleme. Ele vor aprecia asta pentru ca demonstrati ca le apreciati si apreciati si timpul petrecut impreuna.
Asigurati-va ca au orgasm de fiecare data

Daca sunteti deja impreuna si aveti o viata sexuala regulata, un lucru este vital. De fiecare data cand sunteti cu ea pat asigurati-va ca este la fel de satisfacuta ca si voi. Multe dintre femei isi pierd interesul pentru sex, deoarece partenerii lor sunt egoisti. Faceti-o sa ii placa sexul, oferindu-i orgasme de fiecare data si sigur veti avea parte de mai multa activitate.
Incercati sa va satisfaceti partenerele in orice mod posibil. Aici nu includem doar sex, ci si viata de zi cu zi. Sau, cel putin, demonstrati ca faceti tot posibilul. Logica este foarte simpla: daca ea este fericita, nu va va face probleme si invers, o femeie nesatisfacuta, din toate punctele de vedere, va fi nervoasa si gata de cearta mereu, cateodata fara sa stie nici ea motivul supararii.

Mentine-te sanatos: obiceiuri sanatoase pentru barbati

Jonglarea cu locurile de munca, relatiile, obligatiile sociale, facturile si mentinerea in topul unei rutine sanatoase de mers la sala este prea mult de indurat. Ca  femeie, sa gasesti timpul necesar pentru a manca mai sanatos pare a fi ultimul lucru de pe lista, dar nu are cum sa fie mai usor pentru barbati. Iata cateva sfaturi pentru a imbunatati, cat de cat, viata barbatilor.
Mancati micul-dejun
Micul dejun va mentine metabolismul in forma,  greutatea in limita normala si poftele la nivel minim. Consumand doza necesara de fibre inca de la primele 2913345328_c7ec00c8ef_more ale zilei veti fi satui toata ziua. Doctorii recomanda fulgii de ovaz cu fructe uscate, nuci si, in functie de preferintele fiecaruia, putin ulei de in.
Munciti chiar daca aveti dureri
Cateodata eliminarea presiunii unor dureri de spate, gat sau picioare este mai grava decat munca cu dureri. Expertii sugereaza ca ingrijirea durerilor nu este intotdeauna cea mai buna, deoarece odihna va poate slabi muschii si cu timpul va slabiti si rezistenta. Daca nu v-ati rupt vreun muschi sau nu v-ati dislocat vreun disc, luati o pastila cu efect anti-inflamator, pentru usurarea durerii si treceti inapoi in picioare.
Luati gustari precum veveritele
Nu trebuie sa faceti o rezerva imensa de nuci pentru iarna, dar o mana de nuci la jumatatea zilei va poate mentine mult mai sanatos decat o punga de chipsuri sau infometarea pana la ora cinei, in cazul in care vi se face foame. Ele sunt pline de acizi grasi omega-3, exact tipul de proteine pe care le cautam sa le introducem in dieta noastra, care mai pot fi obtinute din peste si mai sunt cunoscute si sub denumirea de grasimi bune.
Transpiratia este prietena voastra
In timp ce mersul pe jos catre birou sau cu mijloace de transport in comun este o 511259266_b0b32a9950_mactivitate buna pentru mediu, sansele de a obtine un efect pozitiv maxim pentru inima si circulatie nu sunt foarte mari pana nu treceti pe banda de alergat. Eliminati prin transpiratie toxinele si reduceti tensiunea arteriala si riscul aparitiei bolilor de inima prin schimbari in rutina zilnica; cu cat transpirati mai mult cu atat mai bine. Pe langa faptul ca veti arata mai bine pentru partenera, va veti simti mai bine si veti reusi sa dormiti si mult mai bine. Pentru mai mult avant, gasiti-va si un prieten cu care sa mergeti la antrenament.
Fiti prietenosi
Cand barbatii devin stresati, adesea se inchid in sine si nu vorbesc despre problemele lor. Pe de alta parte, femeile pot vorbi despre problemele lor pana le sangereaza buzele. Cu mai mult stress in jurul nostru decat niciodata, nu e de mirare ca organismul vostru nu e chiar binedispus. Luati o bere si un prieten si spuneti-i ce aveti pe suflet, pentru ca impartasirea necazurilor va poate salva viata si tine stresul la distanta.
Economisiti pentru zilele ploioase
Fiecare dintre noi ajungem la un moment dat sa avem probleme financiare. Daca sunteti capabil, puneti lunar la soseta ceva din salariul luat, pentru a-i avea in zilele negre sau la vreo urgenta. Cu timpul, gandindu-va la banii pusi deoparte, chiar si cea mai posomorata zi poate sa aiba parte de un zambet din partea voastra.
Patrundeti intre probleme
Cu totii am fost invatati sa ne spalam pe dinti de cel putin 2 ori pe zi si asta pentru a ne mentine sanatatea orala. Pentru asta este nevoie si de utilizarea 2953550_6c8cf9cf9a_matei dentare. Cea mai buna optiune este sa va curatati dintii cu ata dentara inainte de culcare, pentru a ajunge si in locurile greu accesibile din gura, astfel incat sa nu lasati ocazia problemelor sa se desfasoare pe parcursul noptii.
Dormiti ca un bebelus
Daca sunteti parinte, intelegeti importanta de a trimite copilul la culcare la o anumita ora in fiecare seara, pentru a le pastra mintea si corpul stabile si lipsite de nervozitate. Trebuie sa tratati orarul pentru somn in aceeasi maniera. Stabiliti o ora de somn si pastrati-o, cel putin in timpul saptamanii, cand mergeti la munca si dormiti cel putin 7 ore pe noapte. Profesionistii au stabilit ca un program de orar regulat poate reduce caloriile si stresul, deoarece fiind ametit poti lua decizii gresite, precum un regim alimentar gras sau consumul cafelei obisnuite de dimineata in jumatate din timpul normal alocat.

Scapati de mirosul picioarelor

Haideti sa scapam de acel miros neplacut al picioarelor – repede! Fiecare persoana produce cantitati diferite de transpiratie, dar puteti totusi sa evitati mirosurile neplacute si poate chiar sa le eliminati complet, urmand cateva reguli simple de igiena.
Care sunt cauzele mirosului?
Nu transpiratia este cea care miroase, ci bacteriile. Este un lucru normal sa avem bacterii pe piele, dar mai multa transpiratie poate incuraja bacteriile sa se hraneasca, sa creasca si sa faca piciorul sa miroasa urat. Acelasi lucru se intampla si daca porti aceeasi pereche de pantofi in fiecare zi. Bacteriile vor avea hrana din belsug, ceea ce inseamna ca si noi vom avea parte de mai mult miros urat.
Principii de baza despre mirosul picioarelor

Pentru a fi castigatori in lupta cu bacteriile trebuie sa respectati urmatorul regim de ingrijire a picioarelor.
  • Spalati-va picioarele cu un sapun antibacterian, cu cat mai puternic, cu atat mai bine.
  • Schimbati-va sosetele in mod obsesiv. Cu cat mai des, cu atat mai bine. Optati pentru mai multe perechi de sosete schimbate zilnic, daca picioarele voastre au un miros particular ingrozitor de neplacut.
  • Lasati-va pantofii sa respire o zi, dupa fiecare zi in care i-ati purtat.
  • Adaugati branturi dezodorizante in toti pantofii vostri.
  • Alegeti incaltaminte care permite picioarelor voastre sa respire, precum papuci in weekend si pantofi cu perforatii in timpul saptamanii si la munca.
  • Pulverizati putin antiperspirant pe talpile picioarelor si permiteti uscarea acestuia inainte de a va pune sosetele.

Solutii casnice

Va luptati cu mirosul de picioare? Pe langa produsele din comert, puteti gasi solutii si in propria bucatarie sau la farmacia de la coltul strazii. Cateva ingrediente simple pot rezolva rapid chiar si cea mai grava problema cu mirosul neplacut al picioarelor.
Alaunul

Puteti gasi alaun la plafarul / farmacia / supermarketul din cartierul vostru si chiar functioneaza. Umpleti un lighean cu apa si adaugati o lingura de alaun. Dupa inmuierea picioarelor circa o jumatate de ora, clatiti picioarele cu apa calduta. Repetati procedura o data la 4 zile. Imbunatatirile nu vor intarzia sa se faca observate. Alaunul reprezinta un remediu usor de utilizat acasa, in cazurile de miros extrem de neplacut al picioarelor.
Otetul de mere
Inmuiati-va picioarele intr-un lighean cu apa in care ati pus o treime de ceasca de otet de mere. Nu incercati sa fiti creativi si sa folositi otet alb normal, pentru ca nu este eficient.
Praful de copt

Presarati praf de copt direct in interiorul pantofilor. Atentie, nu exagerati!
Ceaiul
Bagati picioarele intr-un vas cu apa in care au infuzat 5 pliculete de ceai negru. Taninii din ceai sunt astringenti, impiedicand picioarele sa transpire.
In cazul in care niciunul dintre sfaturile si remediile de mai sus nu va sunt de folos si nu va scapa de mirosul de picioare, este timpul sa cereti si opinia unui medic specialist.
Suplimente de vitamine si minerale
Daca nu consumati inca suplimente de multivitamine, este cazul sa incepeti. Uneori, picioarele transpirate, urat mirositoare, pot fi tratate cu suplimente cu zinc. Fiti totusi atenti sa nu depasiti o cantitate mai mare de 15 miligrame de zinc pe zi si urmati si sfaturile referitoare la igiena, prezentate mai sus.

Prevenirea iritatiilor de dupa barbierit

Iritatiile de dupa barbierit sunt frecvente si deseori unul dintre motivele pentru care domnii amana pe cat posibil rasul. Iata cateva sfaturi date de catre specialisti.

“Nu este nimic mai frustrant decat sa inlaturati placerea unui barbierit eficient cu iritatiile aparute dupa. Aceste iritatii apar destul de frecvent dupa barbierit, dar exista cateva metode de a combate aceasta situatie neplacuta si inestetica. Prin urmarea pasilor descrisi in continuare puteti minimaliza efectele iritatiei pielii dupa barbierit.

Pasi de urmat in timpul barbieritului

1. Barbieriti-va dupa un dus cald sau fierbinte (de preferinta) sau dupa ce ati clatit bine fata cu apa calda. Apa calda si aburul ajuta la inmuierea pielii si a firelor de par.

2. Folositi lame de ras noi, ascutite, si asigurati-va ca le schimbati atunci cand incep sa se toceasca. Folosirea indelungata a lamelor, din motive de economie sau neglijenta, nu face decat sa dauneze tenului, sa ii creasca sensibilitatea si sa capete un aspect neplacut in timp.

3. Umeziti-va pielea si intindeti spuma pe intreaga suprafata ce urmeaza a fi barbierita, spuma obtinuta dintr-o crema de calitate pe baza de glicerina sau dintr-un sapun de barbierit. Lasati crema (spuma) sa lucreze pe fata pentru cateva momente (daca timpul va permite 1-2 minute este suficient). Aceasta va spori moliciunea firelor de par si va reduce iritarea pielii. Este important sa folositi o crema de calitate sau sapun special concepute pentru barbierit. Sapunul obisnuit, in cazul barbieritului, va usca pielea si va creste sansa de aparitie a iritatiilor.

4. Folositi un ulei pentru inaintea barbieritului pentru a inmuia barba si a ajuta lamele sa alunece mai usor pe piele pentru a nu provoca iritatii.

5. Barbieriti-va in sensul de crestere al firelor de par, cu miscari scurte si domoale. Parcurgerea unei suprafete mari dintr-o singura miscare duce la o apasare mai puternica a lamei pe piele, provocand iritatii.

6. Clatiti lama bine dupa fiecare miscare (cursa a lamei pe fata). Daca lamele aparatului sunt pline de par nu veti obtine un barbierit eficient (firele de par nu vor mai fi taiate egal de la baza) si in plus vor aparea iritatiile.

7. Clatiti fata cu apa rece dupa ce ati terminat barbieritul. Prin clatirea cu apa rece ajutati la inchiderea porilor si minimizati efectele iritatiei.

8. Aplicati pe fata o lotiune emolienta sau balsam aftershave pentru a mentine pielea moale si a ajuta la reducerea iritatiilor. Diferitele tipuri de piele raspund diferit multitudinii de lotiuni existente pe piata. Puteti incerca mai multe variante pentru a o gasi pe aceea care se potriveste cel mai bine tenului vostru. In cazul in care tenul nu suporta diferitele combinatii de arome ce va sunt pe plac, va sfatuim sa incercati lotiunile fara arome, special concepute pentru tenul foarte sensibil.

Ponturi
In cazul in care iritatiile continua sa apara indiferent de solutiile incercate, atunci cand folositi un aparat de barbierit cu lama (lame), va sfatuim sa apelati la un aparat de barbierit electric cu dozator de gel incorporat. Gelul ajuta la lubrifierea pielii (atentie totusi la calitatea si compozitia gelului) in timpul barbieritului si reduce frictiunea, ceea ce va duce la reducerea iritatiilor.

Cu toate ca rezervele pentru aparatele de barbierit pot fi costisitoare, pretul folosirii unor lame vechi si tocite este aparitia iritatiilor. Folositi un aparat cu lame ascutite si curate de fiecare data. In general este bine sa nu folositi lamele mai mult de 6 ori, iar daca aveti par facial des si viguros ar fi bine sa le schimbati chiar mai des.

Intotdeauna barbieriti-va in sensul de crestere al firelor de par. Daca va barbierit in sens invers cresterii parului este foarte posibil sa va apara fire de par crescute sub piele, iritatii si piele inflamata. Puteti recurge si la un barbierit perpendicular sensului de crestere al parului, dar niciodata impotriva.

Evitati parcurgerea de mai multe ori unei suprafete de piele. Cu toate ca va doriti un barbierit cat mai eficient cu fire de par taiate cat ma scurt, fiecare trecere a lamei pe piele indeparteaza un strat fin de piele, deci favorizeaza aparitia iritatiilor.

In cazul aparitiei iritatiilor dupa barbierit, folositi o crema cu cortizon pe baza de aloe vera, un afteshave calmant sau un balsam aftershave hidratant ce calmeaza pielea si reduce roseata.

Pentru pielea extrem de sensibila, folositi in timpul barbieritului tratament farmaceutic pentru prevenirea cresterii firelor de par in piele si pentru eliminarea iritatiilor.

Asteptati cam 20 de minute dupa ce v-ati dat jos din pat inainte de a va barbieri pentru a permite fluidelor inmagazinate in fata pe timpul noptii sa isi reia circuitul. De asemenea, barbieriti-va dupa o sesiune de exercitii fizice, nu inainte, pentru a nu da ocazia transpiratiei sa irite pielea.

Avertizari
Cu toate ca s-ar putea sa nu fie prea aspectuoasa, aceasta este singura fata de care dispuneti. Daca nu vreti sa treceti prin viata cu o barba mare si frumoasa, ingrijirea corecta si zilnica a tenului si un barbierit corect si eficient va va asigura un ten curat, ingrijit si sanatos.

Un aparat de barbierit (aici ma refer la lame) ud este cel mai probabil unul tocit. Asigurati-va ca uscati bine aparatul de barbierit (sau de ras ) dupa ce ati terminat barbieritul. Aceasta o puteti face cu un prosop sau numai prin scuturarea (vanturarea) lui. In cazul in care folositi un prosop, tamponati numai aparatul, nu il stergeti frecandu-l de prosop pentru ca aceasta poate duce la tocirea lamelor.”

Cel mai bun bebelus dansator (super tare)




Ia priviti ce samba face :D

Google va dezvolta impreuna cu Matsushita un televizor conectabil la Internet

Matsushita Electric Industrial si Google colaboreaza la productia unui televizor conectabil la internet, care va permite accesarea de continut video prin intermediul YouTube, si utilizarea serviciului de fotografii digitale Picasa Web Albums, potrivit unui comunicat transmis de Panasonic, divizie a grupului japonez.

Televizorul va fi lansat in aceasta primavara, in America de Nord , oficialii japonezi adaugand ca nu se stie inca data exacta pentru lansarea produsului la nivel global.

"Cooperarea Panasonic cu YouTube si Picasa Web Albums demonstreaza angajamentul nostru de a influenta evolutia naturala a Internetului si a o extinde in domeniul televiziunii de inalta definitie", a declarat vicepresedintele Panasonic, Merwan Mereby.

Contractul incheiat cu Google nu confera exclusivitate acestei companii, a precizat purtatorul de cuvant al Panasonic, Akira Kadota.

La sfarsitul anului trecut, Matsushita, cel mai mare producator de televizoare cu ecrane pe baza de plasma la nivel mondial, a anuntat ca va prelua controlul asupra unei companii mixte care produce ecrane cu cristale lichide si va construi o noua fabrica.

Pana in prezent, Matsushita a facut investitii mari in domeniul ecranelor cu plasma, considerand ca tehnologia este mai eficienta in privinta costurilor, in cazul ecranele de dimensiuni mari. Totodata, compania achizitiona ecrane LCD pentru televizoarele mai mici.

Facebook Like Button pentru platforma Blogger / Blogspot

Socializarea este un punct vital in dezvoltarea unui proiect web in vremurile pe care le traim. Dupa ce v-am prezentat Twitter Button pentru platorma Blogger/Blogspot intr-un material anterior, acum a venit momentul sa va prezint butonul de socializare in mediul Facebook.

Butonul "Like" de Facebook este modul prin care cititorul isi arata admiratia pentru textul tau scris si prin care imprastie scrierea ta pe fluxul lui de facebook, retelei de prieteni si cunoscuti pe care si-a creat-o.

* Cum instalam butonul?

Pentru inceput trebuie sa intrati in platforma de administrare a blogspot-ului:
- pentru versiunea in engleza mergeti la sectiunea: " Layout >> Edit HTML >> Expand Widget Templates "
- pentru versiune in limba romana: " >Design >> Editati HTML >> Extindeti sabloanele control ".


* In cazul in care doriti sa se afiseze acest buton pe homepage la finalul oricarei introduceri de text, cautati linia "" din tema site-ului de blogger/blogspot si imediat dupa el adaugati codul de mai jos:








* Pentru afisarea doar pe pagina articolului introduceti codul urmator:





Mult succes la socializare pe Facebook si Blogger!

Banii… Cine nu-i vrea?




După embed-ul melodiei din postul anterior am click-uit ‘Ka-Ching!’, o altă piesă de-a Shaniei Twain, care a iscat multe controverse şi care îmi place foarte mult. E o critică aspră la adresa sistemului bancar-financar american. Şi cum România se tot americanizează, ‘Ka-Ching!’ rămâne actuală.

Sunetul casei de marcat, clinchetul monezilor dintr-un aparat de cazino, asta înseamnă ‘Ka-Ching!’.

Şi e adevărat… Trăim într-o lume mică şi lacomă, în care contul din bancă şi lichidităţile imediate te fac slab sau puternic, stăpân sau sclav, liber sau prizonier. Dar frate, să-ţi scoţi ipotecă pe casă, ca să-ţi iei Porsche?! Cât de departe se poate ajunge cu snobismul ăsta imbecil? În ce măsură e influenţa socială şi-n ce măsură propria prostie? Sau se reduce la ‘Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti!?

Deja se practică şi la noi chestia cu limita cardului. Până unde poţi merge pe minus? Se poate până la a da un inel cu diamant pe un colţ de pâine.

Banii… Cine nu-i vrea?

Banii au o minte a lor, sunt şireţi, dar dacă ştii cum să te porţi cu ei, sunt şi fideli. Nu sunt făcuţi pentru a fi risipiţi fără discernământ.

Suntem învăţaţi, că trebuie să facem bani, ca să avem, să ne fie bine. Şi odată făcuţi, cheltuiţi într-un mod cât mai ostentativ cu putinţă, fără a gândi. Să se vadă dom’le! Societatea tip credit nu gândeşte în perspectivă, se lasă înşelată de sistemul bancar şi cât ai clipi devine sclavă. Că băncile acordă sau nu mai acordă credite, rezultatul în masă este acelaşi: Populaţia este subjugată!

Acum asta ar fi fost partea urâtă, ca să-i zic aşa.

Mie-mi plac banii. Chiar foarte mult. Îmi conferă un sentiment de libertate unic. Importanţa şi puterea lor constau în faptul că, treptat ei elibereză de frustrări şi de multe alte mici sau mari neajunsuri. Astfel pot fi mai atent la lumea din jurul meu, pot să fac mai mult bine. Ideea e că banii şi valorile umane nu trebuie să se excludă.

Tu cum te raportezi la bani?

Despre barfe, situatii penibile si alte aiureli.

Nu e nimic nou sub soare faptul că în comunitatea LGBT din România (şi nu numai), gay-îi care n-au ce face bârfesc până le iese pe ochi. Că X şi-a tras-o cu Y, că Popescu l-a înşelat pe Georgescu, mai ceva ca radioşanţu` de duminică de la prânz, când se strâng babele la biserică să-şi mai spele păcatele. Şi, urechile, aparent, cu câte o bârfă nevinovată. Ei, chestia cu bârfele e că dacă nu ar afecta pe nimeni, n-ar mai interesa nici pe dracu`. Dar, evident că prostimea care scormoneşte după subiecte prin anumite materii moi şi urât mirositoare mai şi loveşte în punctele sensibile ale unuia şi ale altuia.

Problema cu ţaţele CURcubeice e că şi la ei se aplică zicala cu “Baba n-aude, dar le potriveşte!”, şi fie înţeleg totul pe dos şi iese o babilonie, fie atunci când rămân fără subiecte de bârfă le rămâne doar să inventeze altele ca să nu-şi iasă din mână. Ar fi păcat să-şi piardă talentele native, nu? E un lucru atât de penibil să bârfeşti persoanele pe care le ştii (dar nu le cunoşti, să se înţeleagă), că probabil nici nu realizează că se fac de râsu` lumii.

Văzusem un exemplu clar de situaţie penibilă la concursul cu Mr.Gay România. Chiar nu vreau să redeschid subiectul, dar unele lucruri de la concursul respectiv sunt exemplare perfecte de referinţă pentru articolul ăsta. Când toate erau bune şi frumoase înaintea concursului, nimeni nu spunea absolut nimic decât urări de bine şi încurajări. După concurs, au început şi denigrările: X e prietenul lui Y din juriu, e şi normal că a câştigat! W e protejatul Xuleascai, ce va mai miră? Ceea ce mulţi nu au reuşit să înţeleagă e că ăsta NU e un concurs de proporţii în care te baţi pentru faimă mondială, e ceva micuţ în care dacă e să câştigi primeşti titlul de spuma societăţii româneşti cu termen de valabilitate de un an, după care “revii printre muritori”. Mon cher…!

Pe lângă bârfele care au ajuns să însoţească ţigara şi cafeluţa de dimineaţă, mai sunt şi alte chestii absolut delicioase când vine vorba de comunitatea LGBT din România. Cum ar fi faptul că am asistat la un moment absolut penibil în care nişte travestite (ştiu că e incorect spus, dar cum să le zic din moment ce nu fac artă temporar, ci se manifestă aşa 24/7?) s-au luat la harţă, şi-au umplut reciproc frigiderele de carne şi şi-au urat de bine iar în secunda următoare vedeai numa` puf, paiete şi floci din perucile lor plutind armonios prin aer (din când în când mai zbiera una “ho proasto că eu nu ţi-am rupt unghiile, da?!”). Ce poate fi mai plăcut decât un cat fight românesc?

Episoadele de genul bârfelor spontane sau ale cat fight-urilor menţionate mai sus sunt cele care fac deliciul multora dintre noi, inclusiv al heterosexualilor care râd de se pişă pe ei. Şi uite aşa, după ce dăm din penibil în şi mai penibil, avem tupeul să ieşim la TV şi să ne punem poalele-n cap urlând că vrem egalitate. Da` EGALITATE, domne, nu făcătură! Ba mai mult, vrem să adoptăm şi copii pe care să-i învăţăm de mici arta barfei profesioniste şi ale păruitului ca la carte!

P.S.: Ai laic motocicli [...] tu dă bi dă best. Am încheiat pledoaria!