Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

miercuri, 30 iunie 2010

O nouo epidemie loveste Romania

Nu e vorba nici de gripa aviară, porcină şi mai ştiu eu ce alte asemenea tâmpenii. Este vorba despre o boală care afectează atât de grav creierul uman, încât acesta decide că are nevoie de o schimbare în viaţă. Ce fel de schimbare? Păi să vedem.

Această nouă boală poartă denumirea de Epidemie de Divorţ şi este foarte foarte contagioasă, în ultima perioada tot mai multe persoane infectându-se cu ea. Dacă la început au fost 2 - 3 cazuri, în momentul de faţă s-a ajuns la un număr mult mai mare, de ordinul sutelor de cazuri.

De ce spun asta? Pentru că toţi, dar absolut toţi prietenii mei, cât şi cunoştinţe dar şi prieteni de-ai prietenilor mei, au contactat acest virus.

De unde vine el? Tind să cred că el se transmite din showbiz, deoarece la TV şi în majoritatea revistelor apar numai ştiri de genul "Cutărescu s-a despărţit de Cutăreasca din cauză că...", sau "Cutăreasca a fost prinsă cu Xulescu la reşedinţa acestuia, drept urmare Zuleasca nu mai vrea să aude de el".
Acest virus e posibil să apară şi din cauza aşa zişilor prieteni, care te încurajează să calci strâmb, că doar "nu te vede prietena". Şi chiar dacă aude de treaba asta, "ce ea nu a călcat strâmb niciodată?". Concepţii d-astea de 2 lei (vechi).
Mai poate apărea această boală şi datorită comportamentului jegos faţă de partener/parteneră. Păi frate, te înţeleg că sunteţi împreună de mult timp, dar asta nu înseamnă că el/ea e proprietatea ta.

ATENŢIE: Pentru a vă feri de acest virus, lăsaţi minciuna la o parte, tonul scăzut şi comportaţi-vă ca la începutul relaţiei. A şi lăsaţi naibi TV-ul şi presa de scandal deoparte, pentru că astea nu fac altceva decât să ne împuie capul numai cu prostii şi să ne facă să nu mai gândim cum trebuie.

Acestea fiind spuse, feriţi-vă cât puteţi de mult de această "Epidemie de Divorţ" pentru că, aşa cum am spus mai sus, virusul este foarte foarte contagios şi lasă urme adânci în inimă, urme pe care nici Medicul Cardiolog nu le mai poate şterge.

P.S.: Să sperăm că virusul va dispărea în scurt timp, şi că totul va reveni la normal în rândul celor infectaţi.

Şasă Cai vs 2 Cai Frumosi

Cred că majoritatea aţi văzut filmarea respectivă pe YouTube. Totuşi pentru ce-i ce n-au văzut-o, iat-o.

În urma acestei filmări, Denisa (tânără manelistă), a scos o melodie cu tot cu videoclip intitulată 6 cai prin Bucureşti, şi cum era de aşteptat, apare în clip şi Nea Şasă Cai. :)) Iată videoclipul.


Bun. Dar asta nu e tot. Pentru că au fost intens mediatizate aceste filmări, nu de mult a apărut şi o vodcă numită 2 cai frumoşi.

ă întreb, ce produse ar mai putea profita de pe urma acestui "brand". Eu spun aşa:
  • Săpun - 2 cai spălaţi.
  • Pâine - Şasă Cai Flămânzi.
  • Laptop cu procesor Intel Şasă Cai cu frecvenţa de 2 Cai Frumoşi GHz.
  • Prezervative - Şasă armăsari sau 2 cai frumoşi în călduri

Ce ar trebui să înveţe femeile de la bărbaţi

Imagine NorthfotoE adevărat că femeile sunt sexul slab, sau frumos, iar bărbaţii sexul tare. Totuşi, uneori femeile ar avea nevoie să înveţe câte ceva de la partenerii lor, pentru ca să aibă o viaţă mai uşoară, mai liniştită şi să fie mai nepăsătoare. Este vorba despre un fel de transfer de... tărie.
1. Să spună lucrurilor pe nume
Femeile sunt uneori prea blege şi îşi fac prea multe griji. Găsesc modalităţi incredibil de complicate şi metaforice pentru a spune cele mai simple lucruri. Nu vor să deranjeze, să fie dure sau pur şi simplu nu vor să folosească nişte expresii sau cuvinte urâte. Bărbaţii pe de altă parte spun ce au de gând, ce vor şi ce s-a întâmplat într-un mod direct. Uneori prea direct şi brutal, dar indiferent de cum spui un lucru, ideea e aceeaşi, aşa că... pentru ce să ne ascundem după deget?
2. Să nu mai fie deranjate de orice critică
Cu toate că sunt conştiente de faptul că unii oameni sunt răi şi spun tot felul de lucruri urâte în mod intenţionat, femeile tot se supără din orice, îşi fac griji şi apoi ajung uneori să dezvolte tot felul de complexe. Ar trebui să înveţe să fie mai indiferente şi să nu mai pună la inimă orice tâmpenie.
3. Să spună "nu"
De jenă sau ca să nu supere pe cineva, unele femei acceptă orice, de la oricine. Bărbaţii ştiu să spună "nu" atunci când nu vor, nu le place sau pur şi simplu nu au chef de ceva.
4. Să nu mai aştepte să fie mereu complimentate şi lăudate
imagine NorthfotoDacă nu sunt complimentate pentru ceea ce fac, pentru modul în care arată sau pentru cum gândesc, unele doamne şi domnişoare se bosumfla imediat şi au impresia că sigur au greşit ceva sau au vreo problemă. Ar trebui să ia lucruriel aşa cum sunt şi să aibă mai multă încredere în ele, fără a fi mereu atente la reacţiile celorlalţi şi asigurate că da, se află pe drumul cel bun.
5. Să nu mai creadă în poveşti cu prinţi şi cai albi
Femeile ar fi bine să accepte că viaţa are de multe ori tonuri închise de gri, că paharul e de multe ori pe jumătate gol şi să nu facă o tragedie din aceste aspecte. Mai mult, când vine vorba despre relaţii sau viaţă în general, femeile ar trebui să fie mai realiste. Să nu îl aştepte pe Făt Frumos, să nu viseze mereu lucruri imposibil de atins pentru că în final vor fi dezamagite din cauza aşteptărilor imposibile.

Patru motive pentru care o relaţie e mai importantă decât cariera

imagine simbol HeptaDe cand toată lumea vrea să ajungă in topul managementului, relaţiile, familia şi iubirea in general sunt lăsate pe un plan secund, primând cariera şi orele petrecute la birou. Totuşi, o relaţie stabilă nu dăunează carierei, ba din contră, poate să ajute.
Motivaţie
Dacă ai o relaţie stabilă sau te căsătoreşti, vei fi mai motivat, mai ales ca bărbat, să avansezi în carieră, tocmai pentru a-ţi contrui o viaţă alături de persoana iubită. Vei planifica vacanţe, pentru care e nevoie de bani, te vei gândi la copii sau vei vrea să-ţi cumperi o casă şi o maşiă, pentru care, la fel, ai nevoie de fonduri destul de mari.
Terapie
Uneori, problemele de la serviciu te pot enerva la culme, te epuizează, te pot conduce la depresii. Dacă te întorci acasă şi eşti mereu singur, sau cu vreun coleg de apartament sau cu părinţii, nu ai parte de aceeaşi atenţie, înţelegere şi dulci dezmierdări ca şi atunci când locuieşti cu persoana iubită. Astfel, a sta cu prietena sau prietenul poate fi ca o terapie.
imagine simbol NorthfotoCreativitate
Când ai o problemă de rezolvat sau încerci să găseşti o idee pentru la serviciu, persoana iubită te poate ajuta. Decât să stai şi să te dai cu capul de pereţi la birou sau acasă, singur, sau cu nişte colegi enervanţi, de ce să nu organizezi o şedinţă de brainstorming în doi?
Profesionalism
O relaţie serioasă te maturizează. Vei adopta un stil verstimentar mai serios, vei deveni o persoană mai responsabilă şi astfel e posibil să ai reuşite mai multe şi mai mari la serviciu.

Cum îţi dai seama dacă merită să ai o relaţie de lungă durată cu el

Sunteţi impreună de cateva săptămani şi te gandeşti dacă relaţia voastră are potenţial să se transforme in ceva serios. Tu vrei acest lucru, dar iubitul tău... oare el ce vrea? Află cum iţi poţi da seama dacă are planuri serioase sau pentru el, relaţia voastră e o distracţie şi dacă merită să investeşti sentimente şi timp în idila care se naşte între voi.
imagine Northfoto1. E atent la detalii
Dacă nu ar vrea o relaţie serioasă nu l-ar interesa detalii referitoare la viaţa ta şi nu ar vrea să ştie mici detalii despre trecutul tău. Nu i-ar păsa ce îţi place, care sunt hobby-urile tale şi ce te face să te simţi bine.
2. Îţi spune adevărul, chiar dacă e urât
Nu recurge la mici minciuni nevinovate doar pentru ca să nu te superi. La un moment dat oricum ai afla adevărul şi poate ar fi mai rău. E sincer, serios şi dacă apare vreo problemă îţi propune să o rezolvaţi împreună, nu încearcă să o ascundă, să o rezolve singur sau să dea bir cu fugiţii.
3. Te satisface în pat
Partidele de sex dintre voi sunt incendiare. Amândoi vă simţiţi bine, vă completaţi şi nu vedeţi sexul drept "o altă obligaţie de cuplu". Iubitul tău încearcă să îţi ofere plăcere şi reuşeşte să te facă să te urci pe pereţi. Te întreabă cum şi ce îţi place şi, la rândul lui, îţi spune ce anume vrea de la tine.
4. Te protejează
Rolul unui bărbat într-o relaţie şi într-o familie, e acela de a fi... bărbatul. Persoana care să te protejeze, să te facă să te simţi în siguranţă şi să fie "sexul puternic". Iar aici nu ne referim la faptul că se pricepe să schibme un bec şi să mute mobila care cântăreşte 90 de kilograme.
imagine Hepta
5. E mereu de partea ta
Chiar dacă eşti implicată într-un conflict despre care el nu ştie mare lucru, e mereu acolo să te susţină şi să te ajute, necondiţionat. Lasă orice problemă sau lucru pe care-l face şi îţi sare în ajutor, deoarece crede în cuvântul "noi".
Dacă iubitul tău se încadrează descrierilor de mai sus, ţine bine de el, deoarece merită să construieşti o relaţie frumoasă alături de el. În plus, acestea sunt şi semne cum că el e interesat să aibăun viitor cu tine.

Sperma, cel mai bun antidepresiv pentru femei?!

Femeile care fac sex fara prezervativ si ii permit partenerului sa ejaculeze in interiorul vaginului sunt mai putin expuse riscului de a avea depresii. Care este explicatia?

Sperma contine hormoni ce pot afecta starea emotionala a unei persoane: testosteron, estrogen, lutropina, prolactina si numeroase prostaglandine. Cercetatorii americani au gasit o parte dintre acesti hormoni in sangele femeilor, la cateva ore dupa ce sperma a intrat in contact cu mucoasa vaginala.

Gordon Gallup, unul dintre reprezentantii grupului de cercetare sustine ca, cu cat e mai mare nivelul hormonilor din sperma, cu atat mai fericita va fi partenera barbatului in cauza care va avea mai multe sanse sa marcheze iarasi in poarta acesteia.

In plus, ejacularea in vaginul partenerei aduce beneficii si partii masculine implicate in activitatea sexuala, intrucat senzatia de placere si satisfactia este mai mare decat atunci cand ejacularea are loc in interiorul unui prezervativ.


Dupa ce au slavit efectele miraculoase ale spermei asupra psihicului feminin, oamenii de stiinta au tinut totusi sa faca si cateva recomandari cu privire la sanatatea sexuala, in publicatia New Scientist: "speram ca descoperirile noastre sa nu creasca in mod ingrijorator cantitatea de sex neprotejat practicat si nici problemele pe care le implica acesta!".

Asa ca folositi in continuare prezervativul atunci cand relatia cu partenerul nu este una stabila si nu uitati de contraceptie in cazul in care doriti sa evitati o sarcina.

Secretele ascunse ale femeilor, pe care barbatii tanjesc sa le afle

Femeile sunt fiinte inteligente, care stiu sa filtreze informatiile, sa pastreze pentru ele ceea ce considera de cuviinta si sa lase in libera-circulatie foarte putine dintre acestea.
In viata intima, barbatii se pricep mai rar sa le descifreze tocmai pentru ca secretele sunt aparate cu strasnicie. Iata cateva dintre cele mai ascunse mistere ale femeilor, pe care barbatii n-ar putea vreodata sa le dezvaluie singuri:

1. femeile vor sa para mai cuminti decat sunt.
Multe dintre cele mai inofensive femei sunt, in realitate, mai salbatice decat si-ar imagina cineva: cu actualul iubit merg la biserica, iar cu fostul au frecventat cluburile de swingeri.

2. femeile mimeaza orgasme chiar si atunci cand reprezentatiile sunt extrem de reale. Barbatii pot fi usor pacaliti de femei in aceasta privinta. Ei sunt convinsi sa isi pot da seama cand o femeie tremura sau nu sub atingerea lor, insa adevarul este departe de ei. Femeile pot simula orgasmul cum nu se poate mai bine.
3. femeile controleaza telefonul, buzunarele, servieta, calculatorul si in general tot ce poate fi controlat la un barbat, in timp ce acesta doarme. Asadar, barbatii care se culca linistiti dupa o partida de sex, crezand ca femeia de langa ei va toarce satisfacuta in bratele lor pana dimineata, se insala amarnic! In timp ce ei sforaie linistiti, ele verifica tot.

4. femeile pastreaza informatii importante pe care le pun pe tapet atunci cand situatia o cere. Chiar daca afla ca barbatul de langa ele le insala, nu ii vor spune imediat ci vor scoate din maneca informatia numai la momentul potrivit. Practic, cand ii e lumea mai draga, orice barbat se poate trezi luat prin surprindere.

5. femeile au fantezii incredibile, chiar daca fac sex numai in pozitia misionarului. Cele mai multe nu le povestesc partenerului cum ar vrea sa fie "posedate" de acesta de teama sau de rusine. Prefera sa pastreze tacerea si sa mizeze in continuare pe o oarcare obisnuinta in dormitor, desi viseaza sa fie biciuite, plesnite, trase de par sau incatusate.

Avem vreo sansa sa ne gasim perechea pe Internet?

Avem vreo sansa sa ne gasim perechea pe Internet?


Circa 30% din totalul utilizatorilor de Internet din lume considera ca Internetul este locul potrivit unde isi pot gasi viitorul partener de viata, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de BBC World Service.

Acest sondaj, realizat pe utilizatori din 19 tari, a aratat faptul ca India si Pakistanul sunt tarile cu cel mai mare numar de entuziasti in ceea ce priveste intalnirile realizate cu ajutorul Internetului.

59% dintre indienii si 60% dintre pakistanezii care folosesc Internetul considera ca acesta este un mediu prielnic, unde fiecare isi poate intalni sufletul pereche.

Alte tari in care utilizatorii de Internet au aceeasi parere sunt Ghana (47%) si Filipine (42%).

In contrast, putini dintre americani (21%), sud-coreeni (16%), britanici (28%) si francezi (27%) considera cautarea on-line a unui partener de viata o idee buna.