Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

marți, 16 noiembrie 2010

Ce-l atrage pe barbat la femeie?

Convorbiri cu un el:

Am aflat de curand ca, femeile nu stiu cum sa seduca si sa pastreze un barbat. Tu stii? Cu atatea manuscrise si tratate pe piata despre seductie, sexologie, pornografie, noi nu stim nici macar sa facem dragoste?
La ce-ti foloseste sa citesti zeci de manuale despre seductie daca ti-e teama sa-i pui intrebari indraznete? Imi spune o participanta de la Atelier, ca barbatii fug daca-i interoghezi sau daca le spui ca-ti doresti o relatie cu ei, dupa primele intalniri. Asa sa fie?
In urma unuor chestionare aplicate pe Stilul Tau, am aflat despre cat de jalnica e viata sexuala si emotionala a femeii de azi.  Stiai ca ele n-au orgasme cu barbatii lor? Stiai ca ele simuleaza orgasmul si ei simuleaza casnicia? O adevarata drama. Si totusi continua sa traiasca in aceeasi casa. Aprobarea sociala inlocuieste valoarea personala? In ce lume traim?
Ca sa nu ajungi si tu sa te numeri printre aceste femei care au uitat sa-si satisfaca nevoile in pat si-n viata de cuplu, te invit sa te pregatesti si sa muncesti la tine si viata ta. Vrei sa fii mai atragatoare in toate planurile, incepe cu cel relational, ascultand ce zice urmatorul caz:
E. e un mare seducator, broker, frumos, tanar si dorit. E un Don Juan, seduce si pleaca, se teme de o poveste reala si profunda. Din pat in pat, fara implicare, asta ii permite sa nu se ataseze, sa sufere, sa tanjeasca, sa implore, e mai simpu sa mearga mai departe, fara efecte secundare. Vrei sa stii ce-i in mintea unui barbat?Cum sa pui intrebarile potrivite ca sa te asiguri ca el e cea mai buna optiune pentru tine? Ce vede la prima intalnire? Ce cauta sa gaseasca in tine? Ce parere are un barbat despre sexul la prima intalnire? Citeste convorbirea cu el si-o sa intelegi barbatul mai bine. :-)

Ce te atrage la mine?

“Ma excit cand ma apropii de tine, cand te iau in brate, imi place cum mirosi, simt ca vibrez cand ma apropii de tine, imi place sa te strang in brate, sa te sarut, sa te gust, sa te penetrez. Iubesc toate chestiile astea, dar asta simt cand ma apropii de o femeie cu care fac chimie, pasiune, iubire.”
Ce cauti la o femeie?

Evita raspunsul cu jocuri de cuvinte, il provoc,” o dependenta de sex?”
“Exact, nu-mi gaseam cuvintele.”
Nu vreau sa impartasesc sentimente, zice el.
“Astea nu-s sentimente, sunt exprimarea nevoilor tale. Ce cauti la o femeie, dragul meu?”
“Acum,nu caut nimic special, decat sa ma atraga, plus ca eu nu-s genul care se gandeste de la inceput ca voi avea o relatie. Nu caut asta, iubirea si prietenia se dobandeste nu se cere. Dar aici tu esti specialista. “
“Ok, reformulez, ce te atrage la o femeie cu care sa vrei sa ramai?”
“Multe, sa fie placuta.”
Un prim aspect, un al doilea, sa zicem primele cinci, fara de care nu poti stabili o relatie cu ea?
“Sa fie placuta, sani mari, cur bombat, nu ma pot stapani.
M-ai incurcat, sti ca nu m-am gandit niciodata la asta?”
“Exista un inceput pt orice, trebuie sa stii ce cauti ca sa gasesti ce vrei.”
“Asa e, dar dupa cum ti- am zis mai devreme eu nu caut acum decat placere si aiic e destul de clar ce caut. :-)
“Sa zicem ca ai cauta..
Ce calitati ai vrea sa aiba femeia, creeaza profilul femeii ideale.”
“Echilibrata, cateodata am nevoie de echilibru.
Cinstita, open mind, sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt.”
Ce te-a atras la mine la prima intalnire? Iti aduci aminte?

“Chimia, fizic imi placea de tine si nu stiam cum gandesti.”
Ok, chimia, dar ce exact din mine te atragea, fizic vorbind, chimia e intalnirea feromonilor.
“Fata, sani, fund, tot bagajul, cam la ce te uiti prima oara.”

Ce te-a facut sa ma scoti la a doua intalnire? Ce te-a facut sa ma revezi?
Cand am facut sex? Din prima? (Apas acceleratia, il simt ca vrea sa iasa din jocul cuvintelor si apas butoanele emotionale fierbinti- sexul, ca sa-l mai retin.)

“Chiar vrei sa-ti zic ce ma atrage la o femeie cu care m-am culcat?
Sunt obsedat de mirosul ei, de sexul ei, de gustul ei. Asta caut eu sa gasesc, compatibilitate sexuala, epidermica.”
Ce parere ai despre o femeie care face sex din prima ?
“Open mind.”
Si cand ti-ai dorit o relatie de la mine? Dupa sex?
Desi mi s-au aprins calcaiele dupa tine, stiam ca nu o sa putem avea o relatie.
(Relatia a durat un an, in care el a fost vrajit si cucerit.)
De unde stiai?
“Pai chiar e nevoie sa-ti zic?”
Daaa!Fiindca mai aveai vreo cativa pe langa.
Sa-nteleg ca pentru tine e importanta fidelitatea.
“Cand esti dispus sa oferi..da.”
“Si tu nu aveai pe langa?”
“Pai aveam ca aveai si tu.”
Si daca eu renuntam la ei?

“Ai tinut la mine? Atunci nu eram in postura sa-ti ofer ce vroiai tu.”
Si azi ce ai fi in stare sa oferi, doar stii ca primesti in masura in care oferi?
“Orice in afara de dragoste.”
Ti-e teama de iubire?

“Sechele din tinerete, si da si nu.”
De ce crezi ca, dragostea nu te ajuta in relatiile de iubire?
“Tocmai ce m-am despartit de fata cu care am stat aproape sapte ani. Acum chiar nu sunt dispus sa impartasec dragoste, poate e un pull back.”
De ce crezi ca relatia n-a mers, n-a durat?

“Desi m-a iubit orbeste nu am apreciat, era cam tot ce-mi doream dar nu am avut curajul sa -i arat si eu la fel.”
Inseamna ca ai putea sa ai un alt comportament din moment ce constientizezi ce n-ai facut bine, asa-i?

“Evident!
Ideea ca acum nu vreau sa ma mai implic intr-o relatie.”
Te inteleg.
Hai sa te intreb, cu ce te-ar ajuta sa fii altfel decat in ultima relatie?
“E mai bine sa fi deschis, adica cel putin sa oferi atat cat primesti.”
S-au schimbat portile, el intreaba, eu raspund, pesemne ca i-a placut jocul..:-)
Ce te-a atras si ce te mai atrage la mine?
Fizic, esti frumos, trup atletic, ma faci sa rad, mirosi bine, ma atragi sexual, imi vine sa-ti rup hainele de pe tine cand te vad, imi oferi orgasme multiple, te ocupi de trupul meu asa cum imi place.
Intelectual: avem ce discuta, imi place ca esti pasionat de munca ta, ca ai visuri marete ca si mine, ca esti curios si-n continua dezvoltare, pui pret pe tine fizic, intelectual, social.
Spiritual: esti bun, generos, atent, interesat de oameni.
Financiar: ai bani, faci bani si vei face si mai multi bani.
Social: te distrezi si m-am distrat intotdeauna cu tine, eu am nevoie de un barbat cu care sa ies, sa experimentez, sa traiesc tot ce-mi trece prin cap.
Inchei aici, consider ca acest schimb de ganduri, emotii, nevoi te ajuta sa intelegi natura barbatului. Si el are nevoi, la fel ca tine, si el se teme, la fel ca tine. Cum il primesti?
Daca dai peste un Don Juan nu te gandi nicio secunda ca o sa-l transformi intr-un sot si tata fidel si responsabil peste noapte, doar pentru ca tu ai masuri perfecte. Nu-ti fura singura caciula, nu te arunca sa-l salvezi pe el, distrugandu-te pe tine. Cunoaste-ti nevoile si du-te spre barbatul pe care-l consideri potrivit tie. Ce ar fi sa ma apuc acum sa caut sa-l recuceresc, dupa ce a iesit dintr-o relatie de sapte ani, dupa ce i-am calcat sufletul in picioare, dupa ce l-am parasit? Crezi ca putem avea o viata fericita impreuna? Sunt femei care viseaza ca pot transforma orice barbat in sot, ceea ce suna a nebunie. Cum sa-l pastrezi doar pentru tine pe unul care fuge de el insusi? Nu-ti dai seama ca un astfel de barbat va cauta mereu o alta, care sa-i confirme profetia? Barbatul neiubit sau prea iubit cauta mereu o alta. Verifica ce-a trait inainte de a te apuca sa faci planuri de casa, masa si copii cu el si n-o sa mai ajungi parasita inca o data. Invata din fostele greseli si ia-o pe alt drum, cu lectia invatata si harta iubirii in mana.

Ma intreb, cum am ajuns o seducatoare?
Nu te nasti invatata, nu stii la ce sa te astepti de la acest univers simplu si complicat. Ce vor barbatii? Sex, masini, sport si mancare? Rolex-uri si manechine? Cum sa-i seduci? Cum sa-i pastrezi?

De fiecare data cand ma aflu in fata unui barbat il ascult. Asta-i tot ce fac la prima intalnire. De ce tac? Fiindca n-am cand sa vorbesc, barbatul se comporta ca la un interviu, el vrea sa ocupe acest post, fara doar si poate, si are la dispozitie putin timp ca sa ma convinga.
Cand mai ia o gura din licoarea din fata lui, il intreb:
Ce anume te-a adus la mine?
Care a fost momentul in care ti-ai dat seama ca pe mine ma cautai?
Poti sa-mi spui cum te simti acum, ca ma ai langa tine? E ceea ce ti-ai imaginat?
Sunt ceea ce cautai?

De ce pleaca barbatii si nu te mai cauta?

Pleaca daca nu gasesc ce cauta, daca gasesc o femeie prea disponibila si accesibila, sau prea prea rece si inaccesibila, contrastele nu sunt bune. Eu le-am incercat pe toate, le iau pe rand ca sa facem putina lumina in viata ta amoroasa.
M-am oferit din prima, i-am dat mult, tot ce aveam mai bun. N-a plecat a doua zi, nici a treia, a ramas sa se hraneasca din nectarul iubirii. Pana nu se satura de ce-i dai, nu pleaca un barbat, mai ales daca e sex de calitate. Nu-ti imagina ca-s vreo contorsionista sau vreo experta in tehnici psihosexuale, nici pe departe, dar imi place sa-mi satisfac nevoile carnale si ale partenerului meu, pun pasiune in ce fac, chiar daca impachetez o pereche de ciorapi. Asa sunt eu. Ma implic 100% in ce fac, fara sa ma gandesc c-o sa regret a doua zi.
Am folosit si alte strategii, m-am lasat greu cucerita, am folosit tandemul atractie-respingere, l-am plimbat dupa mine luni de zile, ce-a iesit? Nimic de calitate, a trecut prea mult timp ca sa mai simt atractie fata de el si el fata de mine, ne-am pierdut dupa camasi descheiate si incheiate, ne-am torturat gratuit si-am pierdut ocazia de a ne cunoaste cu adevarat. Cel mai bun mod de a nu regreta ceva este sa-l dai uitarii, asa s-a intamplat si cu noi. Ne-am urmat propriul drum, fara sa ne uitam in spate. A meritat?
Barbatii au nevoie de sex pentru a se implica emotional, la femei e invers, avem nevoie sa fim indragostite ca sa putem face sex. Intimitatea se creeaza in asternuturi. Barbatii alearga dupa lucruri simple si clare, faci masaj, primesti sex, aduci flori, primesti sex.
Barbatii sunt creaturi simple, foarte simple, din gura lor iese ce doresc. Unul mi-a zis ca vrea sa fie doar inteles. Altul mi-a zis ca pentru el e importanta sa traiasca in casa cu o fata zambitoare si luminoasa. Fiecare iti spune ce vrea, dar ASCULTA-L!!! TACI SI ASCULTA!
Cum arat si ma comport in zilele ce urmeaza?

Pe tocuri, încorsetată, machiată, coafată, parfumată, acestea sunt semnalele care îl întărâtă să te urmeze. N-ai voie să uiţi de femeia seducătoare, senzuală, feminină. N-ai voie să pui zece kilograme pe tine, să nu te mai aranjezi ori să oboseşti să mai mergi la fitness. E greşit să crezi că îndrăgostirea, care nu-i decât orbirea parţială, îl va păstra lângă tine pe veci. Nu, trebuie să fii conştientă că sentimentele, înflăcărarea, pasiunea scade după câteva luni bune, şi-atunci încep să iasă la iveală diferenţele, vulnerabilităţile, contrastele dinte voi. La început poţi să umbli în tenişi o săptămână, nu va sesiza, dar după un an de relaţie, va face diferenţa dintre un picior îmbrăcat de-un pantof cu toc sau de-un adidas. Astea-s motivele care îndepărtează un bărbat, care banalizează o relaţie. Rutina, neglijenţa, lenea cu care trăieşti lângă el. Fii o femeie activă, cu iniţiativă, creativă, misterioasă, inteligentă, care oferă linişte şi stabilitate bărbatului, dar în acelaşi timp se ocupa de placerile si prioritatile ei. Fă-l să se simtă în siguranţă lângă tine, dar ocupă-te de carieră şi plăcerile tale. Asta excită, o femeie care-şi permite să-şi pună ideile şi gândurile în practică. Fii stăpana ta! Bucura-te de tine si viata ta si el va umbla disperat dupa tine!
Eu sunt centrul universului si ei niste planete ca se rotesc in jurul meu. Cam asta traiesc azi cu barbatii, dupa ce am suferit ca un caine batut si alungat de stapani. Pana sa stapanesc arta seductiei am trait si eu povestile mele de disperare si agonie. Drumul spre libertate a fost presarat cu dezamagiri, abuzuri, dependente, dar, suferintele tinerei Papp le gasesti in alta carte. Aici vorbim despre frumusete, arta, seductie, iubire, hormoni si magie. Acum am crescut mare si tot ce-am invatat iti donez tie, fiindca visul meu este sa eliberam toate femeile de temeri, dependente, abuzuri si existente mediocre. Viata e prea frumoasa ca s-o traiesti prost sau deloc.
De ce ai nevoie ca sa atragi si sa pastrezi un barbat?


Siguranta de sine
Sa arati bine, sa te simti bine in pielea ta si sa pasesti cu incredere in universul barbatilor. Ce cauta barbatii la o femeie? Sa fie deschisa, naturala, vie, increzatoare.
El cauta o femeie care stie ce vrea, care e dornica de experimentare, de juisare, inventiva si inovatoare, fara bariere si inhibitii, dar totusi pudica. Mai intelegi ceva?
Barbatul tau te vrea proactiva, cu initiativa, curioasa, dornica de a explora. Tu ce faci? Ti-e teama ca te-ar putea considera o stricata daca-i desenezi harta trupului tau? Ce faci pentru partenerul tau? Initiezi jocurile amoroase? Sau el e singurul activ? Cat esti de deschisa? Il inviti in lumea ta interioara? Despre ce vorbiti cand va vedeti? Luati cina impreuna? Dansati? Iesiti in lume? Cand nu esti cu el, ce faci?
Lucrezi la viata ta, asa-i? Asta ma astept sa faci, daca vrei sa-l ai pe termen lung.
Atitudine relaxata

Cere, exprima, actioneaza fara teama. Da-i de inteles ca-ti place de el, exprima-ti placerea, vorbeste mai mult despre el, mersul, sarutarile si mangaierile ce ti le ofera.  Fa-i complimente autentice.Verbalizeaza mult. Barbatului nu-i plac femeile reci, indiferente ori pasive. Arata-i ca-ti place de el, viata, ce faci, ce traiesti langa el si-n lipsa lui. Daca te suna, raspunde-i incantata, daca nu te suna, nu-l agasa cu telefoane si mesaje, asteapta.
Marea majoritate a femeilor sunt pasive si asteapta ca barbatul sa faca ceva. Barbatul e obosit. Vrea in viata lui o femeie hotarata si sigura pe ea. Esti tu aceea femeie?


Intrebari indraznete

E plin de femei lenese, stangace, ignorante si pasive, care asteapta ca barbatul sa propuna, sa actioneze si sa cucereasca. Invita-l tu undeva dupa o luna in care va vedeti. Fara sa-l intrebi in ce punct a ajuns relatia noastra,” sunt iubita ta?” Sesizezi diferenta? El o sa inteleaga ca esti interesata de el, daca-l vrei langa tine, in locul in care tie iti place. Cand esti cu el, atinge-l, priveste-l interesata, intreaba-l de toate, de la sex, la afaceri, la sport, la mancare, calatorii, femei, familie, animale. Joaca-te. Ma uit la arhitectura unor cupluri si ma ia instant cu dureri de cap. Prefer sa intorc privirea la femeile curajoase, care nu inceteaza sa minuneze un barbat, cu felul unic de a gandi si comunica. El cauta un partener de convesatie, ofera-i discutii bogate.
Cauta in istoria lui de viata, cum a crescut, cum a trait pana la tine, ce-i plac si ce nu-i place, ce cauta si ce respinge si-o sa-ti dai seama ce rol sa joci cu el.  O vorba, o privire, un gest, schimba uneori cursul unei vieti.

Rabdare

Specialistii spun ca, asimilarea unei schimbari in sistemul nervos dureaza sase luni. Ai rabdare cu tine, cu el, cu voi, daca vrei sa traiesti altfel decat in fosta ta relatie de iubire.Nu astepta imediat sa ai rezultatele dorite, e nevoie de timp ca sa traiesti o poveste adevarata de iubire, mai ales daca pana acum ai trait in dependenta si suferinta.
Daca se retrage, daca tace, copiaza-i comportamentul, retrage-te in lumea ta, fara sa faci galagie, incet, pe varfuri, ca o adevarata balerina.
Daca pleaca, nu alerga dupa el, chiar daca-ti vine sa mori de dorul lui. Lasa-l, se intoarce, daca te vrea si atunci il poti intreba daca-i fac bine aceste pauze, fiindca tie ti-au facut foarte bine, ti-ai facut ordine in viata si stii ce vrei, acum e momentul sa pui niste granite, sa-i sugerezi ca ti-ar placea sa fi instiintata de vacantele pe care si le ia, nu sa dispara in ceata, ca s-ar putea sa inceapa sa-ti placa libertatea. Spune-i cat de importanta e pentru tine comunicarea sincera si autentica, fara perdea si minciuni, asigura-l ca suporti orice idee si dorinta de-a sa, esti matura.
Daca vine spre tine, danseaza cu el, fara sa-l imbratisezi prea tare, lasa-l sa inteleaga ca timpul ce-l petrece cu tine, este cea mai buna investitie. N-o sa mai plece asa usor, daca-l primesti inapoi fara sa-i faci morala, sa-l pedepsesti. Barbatii se sperie de persoanele sigure pe ele, de asta mai fug, se tem ca i-ar putea transforma in sclavi. Nu fug pentru ca o viseaza pe alta, ci pentru ca se tem de virilitatea si puterea lor.

Atentie la deficitul si excesul de afectiune.

Din pacate, niciodata nu stii care-i cea mai buna strategie ca sa pastrezi un barbat pe termen lung, testeaza, da-i mult la inceput, apoi retrage-te, da-i putin si vezi cum reactioneaza la ambele strategii, dupa care incearca sa pastrezi echilibrul, una calda, una rece, ca sa nu se obisnuiasca cu prea mult bine, sau prea mult rau.
Ai rabdare, totul vine catre tine, cand esti pregatita. Si nu uita, inteleptii se bucura de viata si prostii incearca s-o inteleaga rational.