Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

miercuri, 16 iunie 2010

2012 anul misterelor sau poarta spre iubire

cologisti , ganditori , oameni de stiinta si parapsihologi , exploreaza de cativa ani posibilitatile legate de acest punct de cotitura din istoria omenirii , punct care , se apropie cu repeziciune.

Previziunile multor traditii , indica primii ani ai urmatorului deceniu ca pe un timp al schimbarilor quantice .

Se prefigureaza de exemplu colapsul sistemelor create de oameni si acceptate ca fiind normale; aparitia unei fiinte umane mai evoluate , iar maiasii au indicat 2012 ca fiind sfarsitul timpului psihologic.

Se spune ca e suficient ca 1% dintr-o populatie sa treaca printr-o transformare , pentru ca intreaga lume sa se modifice.

In epoca internetului e destul de usor sa ne imaginam o retea de comunicare in continua crestere legand miliarde de minti ale omenirii , intr-un singur sistem.

Cand Nicolaus Copernic a sugerat ca pamantul este o planeta intre alte planete care se invartesc in jurul soarelui , s-a lovit de ignoranta totala ale mintilor timpului sau , iar teoria lui a fost publicata abia in anul mortii sale.

Apoi , a fost indeajuns ca o mana de oameni sa verifice studiile acestuia , pentru ca dupa cativa ani , o paradigma sa fie total schimbata si inlocuita cu alta.

Acum ne aflam la inceputul unei noi schimbari de paradigma .
Cuvantul translucid este explicat in dictionare ca o proprietate a unui obiect care ii permite luminii sa patrunda ,fara a fi total transparent.

Putem denumi acum o multime de oameni ca fiind translucizi :-acestia au avut revelatii depre persoana proprie si au inteles-o , au perceput-o ca pe o constienta , o prezenta altfel decat o stiau - au fost” strapunsi” de lumina .

Aceasta intelegere poate sa apara instantaneu in orice moment , translucizii avand acces la natura lor cea mai profunda : pace , infinit , libertate , statornicie , reflectand mai profund si mai luminos .Cele mai conservatoare estimari spun , ca in ultimii 15 ani , milioane de oameni au fost "atinsi "de o asemenea trezire. Se pare ca suntem la inceputul unei schimbari colective ce ne va duce spre insanatosire , adica suntem stimulati sa ne trezim din visul separarii si al dorintelor materiale si egoiste .

In locul ideii ca te afli pe aceasta planeta pentru a obtine cat mai multe pentru propria persoana , viata devine un flux al generozitatii spiritului.

Scopul vietii este de-acum sa binecuvantezi , sa iubesti fara limite , sa daruiesti fara asteptari !

Este una din cele mai optimiste ipoteze depre anul 2012 ,aproape ca astepti cu nerabdare momentul ,asteptand o lume mai buna .

Aflandu-ne intr-una din cele mai creative perioade din istoria pamantului ,viitorul este deschis tuturor posibilitatilor ,asa incat in curand voi prezenta profetii despre cum se va schimba constiinta si ADN-ul uman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu