Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

miercuri, 9 iunie 2010

Bani pe net

Ce este Neobux si cum se pot castiga
bani din el fara nici o investitie?


Daca iti petreci destul de mult timp pe internet si esti dispus sa sacrifici 20 de minute zilnic pentru a da cateva clicuri platite poti sa castigi si tu ceva bani din asta. Cel mai tare PTC la ora actuala este Neobux.

Neobux este un serviciu global de publicitate gratuit,disponibil in limba engleza si portugheza. Serviciul permite

advertiserilor obtinerea a mii de potentiali clienti pentru a vizualiza reclame lor.

Scurta descriere Neobux:

Neobux este cel mai sigur mai performant si mai concret site PTC (Paid To Click), cea mai simpla metoda de a face

bani pe net, doar vizualizand cateva reclame zilnic.

Pentru a te convinge ca acest site plateste membrii, poti vedea AICI cateva mii de dovezi de plata, postate de catre membrii neobux.

Tot acolo veti gasi si cea mai mare plata efectuata catre un membru neobux si anume suma de 5004$.

Daca va intrebati cum au facut oamenii aceia atatia bani, castigand nu mai mult de 10 centi pe zi raspunsul este cu ajutorul referrarilor.

Siteul plateste membrii cu 0.01$ pentru fiecare reclama vizualizata pentru 30 de secunde si 0.05$ pentru fiecare reclama vizualizata de referralii tai ( la contul Golden se castiga dublu). Pe zi sunt afisate maxim 7 reclame pentru conturile Standard, si dublu pentru cele Golden.

Totul este gratuit, nu trebuie sa platiti nimic pentru a incepe sa castigati bani pe net chiar acum

Ca sa va convingeti ca intradevar acest site plateste am postat si cateva din dovezile mele de plata

CE SUNT REFERRALII?

Referralii sunt oameni care fac bani pentru tine, ca niste angajati ai propriei tale firme. De pe urma unui referral castigi 0.005$ pentru Standard si 0.01$ pentru Golden pentru fiecarereclama vazuta de acesta.

Referralii se pot inchiria direct din contul tau Neobux, cu banii castigati de tine din efectuarea click-urilor, sau cu bani transferati din contul PayPal sau AlertPay, iar cei inactivi pot fi reciclati( inlocuiti cu altii activi) oricand sau se pot obtine gratuit publicand linkul tau de referral pe internet.

CAT POT CASTIGA?

Sa dam un exemplu:

Ai dat timp de doua luni, zilnic, click pe cate 10 link-uri, deci ai castigat 60x10=600 centi adica 6$. din acesti 6$, 5$ ii poti investi, cumparand 20 referrali pentru o luna, iar 1$ iti ramane in cont. Daca cei 20 de referrali vor face zilnic click pe cate 5 reclame, dupa doar o luna vei castiga de pe urma lor o suma de 5x0.005x20x30=1500centi adica 15$!(pentru membrii Golden se va dubla aceasta suma). Deci triplu fata cat ai investit.

Nu este rentabil?

Dar daca ai avea 100 referrali, cu o medie de 5 click-uri pe zi? 5x0.005x100x30=7500 centi,adica 75$pe luna!cu doar 100 referrali!

CUM PRIMESC BANII?

Plata se face instantaneu. Metoda cea mai folosita in Romania pentru extragerea banilor din contul Neobux este prin PayPal.

PayPal este un serviciu de plati online, care va permitesa trimiteti si sa primiti bani online.PayPal este acceptat in prezent de toate marile magazine si servicii de pe internet(deci puteti face cumparaturi online, cu bani direct de acolo).

PayPal este ca un cont bancar singura diferenta este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet.

Iti poti deschide un cont PayPal de aici, oricand, gratuit,fara a necesita obligatoriu un cont bancar.Pentru persoanelefizice care nu detin afaceri online, este recomandat un cont de tip Personal.

VREAU SA INCEP CHIAR ACUM!

OK! hai sa incepem. Pentru a crea un cont la Neobux fa click pe bannerul de mai jos sau acceseaza Neobux. Mai jos, sub banner aveti un ghid pentru inscrierea la Neobux.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu