Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

vineri, 11 iunie 2010

un articol foarte interesant despre ce dorim cu adevarat si ce primim?!

foarte frumos sups ca de fapt tot ce vedem in media e cerut tot de noi!

Daca e cu violenta (fie ea si verbala) si cu circ... se consuma. Si daca mai presaram si niste scandaluri cu radacini adanc infipte in trecut...avem meniul preferat al romanului.

Toti il criticam pe Gigi Becali.. insa el apare in toate ziarele...la toate emisiunile tv... tocmai pentru ca il cerem. Il cerem si el vine...ajunge in casele noastre prin toate mijloacele media...la fel ca si violenta, comicul suburban, divertismentul vulgar si altele din aceasta categorie. Primim exact ceea ce vrem.

Asa a fost si cu Nastase...l-am vanat pana cand am stors tot scandalul si "sangele" de la el. Acum el se ascunde, insa nici noi nu-l mai vrem. Acum stoarcem doza zilnica din fotbal: scandaluri la Steaua...la Dinamo...tensiune, amenintari, batai. Mai luam cateva "fumuri" si din politica si suntem "high"

Gigi se scoala de dimineata...iese cu Maibach-ul pe poarta...se opreste.. scoate cateva sute de euroi si ii arunca pe geam pentru tiganii, calugarii/calugaritele..si boschetarii care pandesc plecarea "razboinicului". Apoi se duce sa mai adune cateva puncte in sondaje. Daca vorbeste tare si spune orice fiind sigur pe el (Ex: " La pranz voi manca tocanita ! Sa fie Clar!") va reusi garantat. Nu mai conteaza daca Steaua castiga sau pierde, daca tasneste sangele sau sampania...succesul e asigurat.



banner

Un comentariu: