Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

miercuri, 7 iulie 2010

Sexul anal poate fi o experienta nedureroasa. Invata cum!

Sex anal fara durere? Da, cu cu cateva conditii! Cand vine vorba de sex anal, multe persoane nu pot concepe ideea ca poate fi practicat si fara durere. Considerat drept perversiune sexuala, multi il evita si refuza sa il practice. Pentru adepti insa, iata ca exista un motiv de bucurie: anusul este o zona deosebit de sensibila asa ca merita sa fie explorat!

Pentru ca nu a fost conceput pentru a fi penetrat, pentru inceput ai la indemana masturbarea si accesoriile care iti vor usura demersurile mai apoi.

Exploreaza-l cu rabdare


Inainte de a incerca sexul anal, este foarte important sa ai suficient timp la dispozitie si intimitate, pentru masturbare. Ce inseamna de fapt asta? Pipaie-ti zona cu atentie pentru a-ti descoperi zonele erogene si stimuleaz-o pana incepe sa se relaxeze. Daca ai nevoie, poti apela cu incredere la materiale de anatomie, care sa iti explice cu exactitate fiziologia anusului.

Foloseste un lubrifiant


Orice forma de stimulare anala necesita folosirea unui lubrifiant, dat fiind faptul ca anusul nu secreta substante care sa usureze frecarea. Asa ca, pentru a avea parte de sex anal fara dureri, trebuie sa ai la indemana cantitati suficiente de lubrifiant, care sa previna eventualele rani ce pot sa apara.

Atentie, nu folosi lubrifiantul doar la inceputul penetrarii pentru ca nu este suficient. Continua aplicarea acestuia si pe parcursul actului sexual.

Daca gandul de a-ti explora anusul te infioara si ai dubii, poti sa te folosesti pentru inceput de niste manusi din latex, care te vor ajuta si sa vor feri de eventuale zgarieturi.
Nu grabi penetrarea

Graba poate avea efecte extrem de neplacute cand vine vorba de sexul anal. Incepe prin a te concentra asupra zonei din jurul anusului, pe care sa o stimulezi dupa aplicarea lubrifiantului, pana devine mai relaxata. Nu uita sa respiri corect si suficient. Cand simti ca anusul este pregatit pentru penetrare, asigura-te ca aceasta va fi cat se poate de delicata.

Ai mare grija la igiena
Orice forma de sex anal trebuie sa fie insotita de o igiena sporita. Anusul este un spatiu in care locuiesc multe forme de bacterii total inofensive pentru el, insa deosebit de periculoase pentru vagin sau restul corpului. Asa ca evita sa faci sex vaginal sau oral imediat dupa sex anal! De asemenea, spala-te bine cu apa calda si sapun de fiecare data dupa ce ti-ai explorat anusul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu