Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

joi, 2 septembrie 2010

Lasă-te de fumat şi pregăteşte-te pentru mai mult sex!

Renunţarea la fumat poate îmbunătăţi într-o mare măsură viaţa sexuală, anunţă un studiu efectuat de o universitate din Hong Kong, citat de Times of India. Astfel, cercetătorii spun că 53,8 % dintre fumătorii care aveau nevoie de tratament pentru impotenţă, au declarat la şase luni după ce au renunţat la viciu, că problemele lor s-au ameliorat. În comparaţie, doar 28,1 % dintre bărbaţii care sufereau de aceeaşi afecţiune şi au continuat să fumeze, au mărturisit că simt o îmbunătăţire în viaţa lor sexuală. Concluzia savanţilor este clară: cei care s-au lăsat de fumat au cu 91,5 % mai multe şanse la o viaţă sexuală bună.
"Fumătorii trebuie să fie conştienţi de asemenea efecte adverse ale ţigărilor şi ar trebui să renunţe acum dacă vor să prevină disfuncţiile erectile dar şi alte boli cauzate de fumat", a declarat Lam Tai-hing, una dintre coordonatoarele studiului.
La realizarea acestei cercetări au participat 700 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, suferind de disfuncţii erectile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu