Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

sâmbătă, 30 octombrie 2010

SMS-uri gratis pe Internet! Site-uri care nu-ti iau nici un ban!

Daca ai ramas fara credit la telefon si trebuie sa contactezi pe cineva urgent sau pur si simplu vrei sa mai faci economie, exista mai multe site-uri de unde poti trimite SMS-uri fara sa te coste absolut nimic.

SMS-uri gratis pe Internet! Site-uri care nu-ti iau nici un ban!
 
Poti trimite 10 mesaje pe zi, oricand, catre orice retea mobila din Romania. In plus, iti poti salva numerele de telefon in agenda, iar replay-urile ajung direct pe mobilul tau. Trebuie doar sa te inregistrezi. Ti se cer: nume, e-mail si numar de telefon. Dureaza un minut si chiar functioneaza. Nu te astepta insa ca mesajul sa fie trimis imediat. Dureaza ceva timp.

 
De aici poti trimite doar 10 SMS-uri gratuite, dupa care daca mai aduci si alti prieteni sa se inscrie primesti credit si poti trimite in continuare. Avantajul este ca poti trimite sms in mai multe tari.
 
Dureaza mai mult timp pana ce primesti pe telefonul tau codul de confirmare in urma inregistrarii, ceea ce ne face sa credem ca si mesajele vor ajunge cu ceva intarziere la destinatar.
 
La fel ca si in cazul celorlalte site-uri, trebuie sa te inregistrezi prin completarea catorva date. Apoi, poti trimite doar un mesaj gratis oriunde in lume. Daca  vrei mai multe trebuie sa platesti. Insa in caz de urgenta chiar si un singur SMS te poate salva din probleme.
 
 
Site-ul propune pentru membrii sai un serviciu prin care pot trimite direct SMS-uri catre orice mobil din orice retea. Acest serviciu este disponibil doar pentru membrii inregistrati. Ti se cer deja obisnuitele date personale - nume, e-mail, oras, numar de telefon, plus marca si modelul mobilului tau.
 
Seria de exemple poate continua insa modul de folosire nu difera substantial de cele prezentate mai sus.
 
Ca riscuri, nu poate garanta nimeni ca odata inregistrat, numarul tau de telefon nu va fi folosit si in alte scopuri, chiar daca pe site-uri esti anuntat ca datele tale sunt in siguranta.
 
O alta problema ar fi ca nu intotdeauna mesajele ajung la destinatie sau ajung cu intarziere si nu prea te mai ajuta.
 
Ai incercat aceste servicii? Au mers sau ai avut probleme? Scrie-ne in sectiunea Comentarii daca ai si alte recomandari cu privire la site-uri de profil sau daca ai avut probleme cand ai incercat sa folosesti aceste servicii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu