Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Usi de garaj tip rulou

Cele mai importante cerinţe la o uşă de garaj sunt siguranţa,  manevrabilitatea şi aspectul estetic.
Uşile de garaj din aluminiu tip rulou îndeplinesc toate aceste cerinţe după cum urmează:
Sunt deosebit de sigure prin lamelele sale extrudate din aluminiu de 52 mm şi 77 mm lăţime, într-o gamă largă de culori şi sunt thermo – hidro, fonoizolate cu spumă poliuretan şi sunt scutite  de CFC.
Au o funcţionalitate deosebita prin mecanismul lor, lamelele intrând intr-un toc de max. 300 x 300 mm, permiţând ridicarea  şi eliberarea completă a spaţiului de acces în garaj.
Aceste uşi pot fi montate atât la garajele vechi cât şi la garajele nou construite, în goluri special amenajate deasupra uşilor,  în interior sau în exterior.
Acţionarea uşilor  poate fi manuală prin manivelă sau electrică. Sistemul electric este ales din gama producătorului francez Somfy, care asigură confort şi siguranţă prin metodele sale eficiente. Acţionarea cu motor se poate face cu întrerupător cu cheie sau telecomanda. Aceste uşi sunt dotate cu un sistem special de siguranţă, în caz de întrerupere a curentului sau a oricăror situaţii neprevăzute, prin acţionare manuală de avarie. Opţional se poate monta şi un sistem de protecţie la cădere accidentală şi la protecţia împotriva striviri.

CONTACT: 0763213040 - Catalin

5 comentarii: