Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

luni, 21 iunie 2010

Cele doua secrete ale afacerilor online

Indiferent de caracterul si de complexitatea ei, orice afacere online are nevoie doar de doua elemente esentiale pentru deveni profitabila si a ramane profitabila. Desi exista o multime de carti de marketing online, o multime de carti care te invata cum sa incepi o afacere online, toate acele informatii, toate acele secrete se reduc la doar 2 elemente de baza. Daca o afacere indeplineste acele doua conditii, isi are succesul asigurat. Dar sa vedem concret care sunt cele doua secrete de afaceri.

Ei bine iata-le :



1. Un produs de calitate si care il cere piata



2. O multime de oameni care vand acel produs pentru tine.



Sa le luam pe rand : 1. un produs de calitate care se cere pe piata. Poate fi orice, de la masini de spalat la servicii publicitare. Important e sa existe o cerere mare pentru acel produs. Iata de ce alegerea produsului pentru afacerea ta este foarte importanta. Nu intram in detalii aici, am facut-o in alte articole. In concluzie un produs pentru care exista o cerere mare este un produs puternic ce isi gaseste repede cumparatorii.



2. O multime de oameni care sa vanda acel produs pentru tine. Nici chiar pe internet nu poti face totul de unul singur. Ai nevoie de o parghie pentru a ajunge la clientii tai, pentru a le prezenta produsul si a le face livrarile, pentru asta ai nevoie de o multime de oameni. Poate fi vorba de afiliatii programului tau de asociere, poate fi vorba de webmasterii pe site-urile caror iti faci reclama, in fine, de toti aceia care intr-un fel sau altul se interpun intre tine si client si te ajuta sa vinzi. Cu cat sunt mai numerosi, cu atat va fi mai mare si profitul tau. (Crearea unui program propriu de afiliere este in momentul de fata cea mai buna optiunie pentru cresterea numarului de persoane care sa vanda pentru tine.)



Desigur aceste 2 secrete ale afacerilor online sunt elementele principale ale succesului dar pentru a indeplini aceste doua criterii e nevoie de munca, daruire si indrazneala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu