Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

joi, 1 iulie 2010

Cum sa te comporti in pat ca sa ai parte de orgasme, pasiune, fidelitate, atentie si iubire?




Poti face intotdeauna mai mult decat ai crezut, stiai?
Barbatii se plang ca femeile sunt lenese, pasive, stiai?
Femeia moderna nu e gheisa, spun marturiile ce le culeg de la femei si barbati.
Si-ar dori barbatul in pat o gheisa? Da!!
Cum sa devii gheisa barbatului tau ca sa-l pastrezi cat mai fidel si fericit?
Femeie, invata sa ceri si sa oferi, daca vrei ca viata ta sexuala sa arate ca-n Tara Soarelui. Ce asteapta barbatul de la tine? Initiativa si dorinta, o femeie cu experienta, care stie ce vrea in pat si afara din pat. Tu ce faci?
Iti exteriorizezi dorinta, placerea, iei initiativa, esti activa, indrazneata, intreprinzatoare, inventiva, ceri ce vrei de la actul amoros, iti pasa de ce-i place lui, sau crezi ca este indeajuns sa te dezbraci si sa te asezi in pat?
Barbatul tau s-a saturat sa ia initiativa si sa cerseasca iubirea, stiai?
S tu te-ai saturat sa-l culegi de la alta din pat, nu-i asa?
Acest tandem fidelitate-infidelitate se poate rezolva peste noapte, cu putina constientizare si initiativa din partea ta. Vrei orgasme multiple?
Acum intelegi de ce n-ai orgasme si ramai frustrata in fata actului amoros?
Indrazneste sa ceri si sa oferi, sa exprimi, sa juisezi in fata penisului, daca-l vrei de barbat pe cel din pat. Creeaza dorinta si placere in casa ta, si viata lunga si bogata vei avea. Metamorfozeaza-te, treci din starea pasiva in starea activa, la fel si-n dialectica madona-tarfa, arata-i ca esti interesata de placerile lui, de sexualiate si nu te speria daca-ti scoate o lista similara cu cea de la metro inainte de pescuit ori vanatoare. :-)
Stie barbatul tau cum functioneaza clitorisul, punctul G, stie cum iti place sa fii mangaiata si stimulata, cunoaste pozitiile pe care le preferi ca sa ajungi la juisare? Te ocupi de orgasmele tale sau astepti ca divinitatea sa faca o vraja?

Mod de intrebuintare a barbatului erotic

Barbatul este  narcisic centrat pe penis, nimic nou pana aici, sau?
De ce nu vorbim despre sex cu partenerul nostru? De ce nu-i spunem despre preferintele si fanteziile noastre? Ti-e teama sa nu fi considerata tarfa? Tarfa-n pat, asta se asteapta un barbat sa gaseasca in viata sa, o femeie activa, implicata cu organul viu, penisul, care este construit cu o sensibilitate complexa, datorita numeroaselor puncte erogene.
De ce barbatul tau nu-ti comunica ce-i place in pat?
Teama fata de vederea vaginului femeii, la vederea acestuia se declanseaza o multime de fantasme in mintea masculului.
Mai avem, teama de epuizare, fiindca “samanta este ceea ce el are mai pretios, este sursa sanatatii si a vietii sale.”
Devalorizarile, criticile, umilinte, dificultatile profesionale, suferinte le sentimentale, depresia, somaj, sunt factori inhibatori, care-l arunca in spaima, de a nu face fata, de a nu fi la inaltimea cerintelor femeii emancipate. Si se retrage in lumea lui, unde se descurca cum poate, masturbare, sex online, pornografie, in pat la alta, etc.

Vrei o viata sexuala satisfacatoare?
Atunci asculta dorinta barbatului si a corpului tau, desprinde-te de prejudecati si invata sa te destinzi si relaxezi, nu mai evita intensitatea emotionala, senzualitatea, esti libera sa traiesti asa cum iti place.
Ce vor barbatii? Ce se asteapta barbatii sa faca o femeie in pat?

Barbatii vor ca femeile sa se ocupe mai mult de penisul lor, si eu cu Simona ne-am gandit sa raspundem acestei cereri, cum stim mai bine, te intereseaza?
Mai multe sarutari, mangaieri si felatii mai bune, si tema asta o sa o dezbatem impreuna in deschiderea salonului erotic, doar ca trebuie sa fi atenta la doua lucruri importante: cui sa oferi si cand sa oferi. Si inca ceva, fi o femeie libera, cu mintea deschisa si manifesta-te asa cu simti, fi jucausa, indrazneata, exprima-ti sentimentele, si mai ales nu-l ironiza si nu-l critica.
Daca indeplinesti aceste conditii viata ta va fi alta, vei fi o femeie fericita si implinita in scurt timp. Vei vedea ca barbatul din fata ta se va transforma in cu totul alta persoana. Astfel orgoliul lui de Zeu nu mai are de suferit si e dipus sa te poarte in palme, sa-ti faca orice pentru a te vedea fericita si implinita. Asta cu siguranta va imbunatati relatia voastra erotica ceea ce va duce la o imbunatatire a relatiei voastre de cuplu.

Cand si ea se da in vant dupa sex oral
Te las cu experta Stilul Tau, Simona Simion, care o sa te invete si initieze in arta amorului extatic.
Simona e femeia cea mai senzuala, feminina pe care eu am cunoscut-o vreodata, si m-am plimbat mult in lumea asta, si din pacate nu sunt multe femei ca ea, poate in Orient, dar in Occident, prea putine. Ca femeie iti vine greu sa stai langa ea, ma gandesc ce viseaza un barbat cand o vede, aude, miroase. De cand o urmaresc sa o seduc si introduc in miscarea noastra, Stilul Tau si in sfarsit am reusit, fetelor.. E a noastra acum si o “folosim”!! Stoarcem tot ce-i mai bun din ea, are multe de dat si e tare generoasa. Asa ca, va invit sa o cunoasteti cu primul continut, fierbinte de altfel.
O sa va intalniti cu mine si Simona Simion la doua saptamani si impreuna o sa  schitam geografia senzuala, tratand barbatul si femeia in detaliu si-n intimitate.
Am sa incep prin a lamuri termenul de sex oral, chiar daca stii ce inseamna.  Sex oral se desfasoara atunci cand unul dintre parteneri sau amandoi stimuleaza zona genitala a celuilalt cu zona sa orala pana cand partenerul obtine o satisfactie sexuala. Daca nu s-a ajuns pana la satisfactie, nu vorbim de sex oral ci de stimulare orala, care poate avea loc in preludiul actului sexual propriu zis, pe o durata limitata. Stimularea orala asupra penisului se numeste felatie iar cea asupra vulvei se numeste cunilingus.
Acest articol il scriu la sugestia unei bune prietene care ma suna macar o data in saptamana sa-mi spuna ca se confrunta cu aceleasi probleme in relatia cu barbatii. Insa de data aceasta s-a schimbat ceva: m-a sunat sa-mi spuna ca informatiile pe care i le-am dat i-au fost de mare ajutor si mi-a mai spus ceva de genul:”ceea ce mi-ai spus acum m-a ajutat sa constientizez cauza problemei, dar vezi, atunci nu ai stiut nici tu sa-mi dai explicatia asta care sa ma faca sa inteleg cum stau lucrurile, acum inteleg mai bine…”. Bineinteles ca i-am mai spus aceste lucruri poate sub alta forma de fiecare data, dar ii intrau pe o ureche si ii ieseau pe alta. Sti cum este cu informatia, o percepi doar in momentul in care esti cu adevarat pregatit.
Ei, la ea a venit momentul acum si sunt bucuroasa ca am reusit sa o ajut si nu este singura care mi-a multumit pentru aceasta.
Dar sa iti spun despre ce este vorba, probabil si tu te numeri printre persoanele nefericite, neimplinite in relatia de cuplu.
Aceasta prietena despre care iti spuneam, din dorinta de a isi manifesta drgostea si iubirea pe care o purta barbatului respectiv, trecea imediat la a-i face sex oral fara a avea nici cea mai mica remuscare daca el nu ii intorcea acest gest. Ea il iubea foate mult si se simtea fericita sa vada cum el se bucura de aceasta placere. Cu timpul a observat ca acest presupus iubit chiar era dezinteresat de felul in care se simtea ea in momentul actului sexual si ba mai mult a ajuns sa ii reproseze in fata ca trebuie sa merite ca sa i se faca sex oral. Iti dai seama, aceasta femeie se daruia cu toata fiinta ei acestui barbat iar el nu aprecia aceasta, dimpotriva se comporta cu ea ca si cu un obiect. Foarte trist este faptul ca desi i-a spus in fata acest lucru ea continua sa-I faca sex oral de cate ori se intalnea cu el petru ca stia ca acet luru ii face lui placere si, mai mult de cat atat, ii era teama ca daca nu o sa ii mai faca o sa o paraseasca. Bineinteles ca placerea ei de a-I mai face sex oral a scazut in timp, de asemeni si incredere in ea.
Increderea in sine
Psihologul Eric Erickson sustine ca, in primii ani de viata, copiii trec printr-un stadiu de dezvoltare caracterizat de increderea in toate cele. Increderea in parinti, in obiecte, incredere totala in sine. Pe masura ce este supus rigorilor educatiei, copilul pierde treptat acesta incredere si invata sa se supuna, renuntand la dorintele lui sau amanand indeplinirea lor. Acest nou stadiu de neincredere ii afecteaza mai ales pe baieti. Lucrul acesta se petrece pentru ca, pe parcursul cresterii, creierul barbatilor este tot mai profund marcat de nivelul de hormon masculin din sange si tinde sa manifeste comportamente recalcitrante: performante fizice, opozitii dure, atitudini sadice, lupte. Ex. Omoara broaste, trage cu prastia in porumbei, bate cainele, musca fetele, sperie persoanele din jur, etc.
Aminteste-ti cum se comporta fratele tau sau colegul de bloc in momentul in care dorea sa faca un lucru si i se opunea un obstacol;  forta actiunii crestea ca urmare a comportamentulu sau masculin. Se incapatana si insista sa faca mai mult acel lucru. Insa  daca din partea parintilor mai ales a mamei, sau a altor persoane baiatul este tot mai des descurajat, aceasta atitudine devine tot mai moale, pana cand este inlocuita de supunere, ascultare. Si toate acestea duc in timp la scaderea increderii in sine, la nemultumire, la aparitia gandurilor pesimiste, la marginalizare.
Si uite asa pe masura ce micul baiat creste stima de sine scade, si astfel ajunge sa aiba o relatie dar nu pentru mult timp ca se plictiseste si cauta alta relatie, si tot asa schimba fetele cum schimba tiganii caii. De fapt el cauta acea multumire de sine, crezand ca ii vine de la o alta persoana, din afara. Poate chiar te afli intr-o relatie,  dar o relatie nu care sa-ti aduca bucurie si placere ci nemultumire si frustrare si esti dispusa sa faci orice pentru a nu te parasi, pentru a-l pastra langa tine.
Exact asa cum facea si femeia despre care ti-am povestit putin mai devreme.
De ce se dau barbatii in vant dupa sexul oral?
Pai se dau in vant pentru sexul oral in primul rand ca este dovada cea mai clara ca tu vrei sa-i oferi lui o placere, fara ca el sa se simta obligat sa-ti faca mare lucru in schimb (din marturisirile femeilor, la inceputul relatiei o fac din placere fara sa li se ceara, apoi o fac din teama de a nu fi parasite).
In al doilea rand ca atunci cand cineva inghite, da de inteles ca accepta. De aici si parerea psihologilor cum ca, barbatii ahtiati dupa sexul oral sunt tocmai acesti barbati care s-au considerat marginalizati o vreme si acum alearga dupa confirmari din partea femeilor, cum ca ar fi acceptati.
In al treilea rand pentru ca, ceilalti barbati o considera o performanta. Faptul ca partenerul tau te-a facut sa ii iei penisul in gura este o dovada incontestabila a capitularii tale, a faptului ca ai cedat in fata lui, a supunerii tale in fata lui.
Felatia – arma puternica
A-i acorda partenerului tau sex oral este o arma deosebit de puternica in mana ta. Trebuie sa fi constienta de eficienta ei, pentru ca daca nu stii cand si de ce sa o faci, aceasta arma se poate intoarce impotriva ta. Ofera-i barbatului tau sex oral atunci cand merita, fara ca neaparat sa-i comunici asta in cuvinte. Te-a nemultumit intr-o zi? Fara sex oral. Te-a incantat intr-alta zi? S-ar putea sa i-l dai.
Da, parca te aud cum spui ca, pare sa fie o tehnica de dresaj a armasarilor mai degraba, dar cand e vorba de sex oral, trebuie sa fii stapana pe situatie.
Atentie: Nu-i oferi felatia doar pentru ca el este cine este, ci pentru ca a facut ceva ce-ti place. Daca faci asta prea usor, o sa se supere cand nu o primeste si, mai mult, o sa considere ca esti depravata si ca ai face-o oricand cu alt barbat. (Vezi ex. De mai sus).
Cele trei reguli de aur ale sexului oral:


Regula numarul 1: fa-i sex oral daca stii ca si el ti-ar face tie. Asta inseamna ca nu se considera stapanul tau si nici nu te considera pe tine demna de concediat oricand.
Regula numarul 2: fa-I sex oral numai daca este curat.
Important: NU te forta sa practici felatia cu un penis care miroase urat, pentru ca in scurt timp vei asocia fara sa vrei felatia cu repulsia si nu-ti va mai fi usor sa te mai aproprii de partenerul tau.
Regula numarul 3: ofera-i sex oral numai daca iti este fidel. Daca tu esti doar una dintre femeile care ii fac sex oral si tu stii asta, parerea ta despre tine va fi deplorabila, pentru ca felatia aduce cu ea un grad oarecare de umilinta. Iar o femeie accepta relativ usor sa se umileasca in fata partenerului ei, dar nu si in fata altei femei.
Important: Nu condamna si nu generaliza, sunt si femei care se dau in vant dupa sexul oral. Daca nu faci parte din acesta categorie azi, nu nega din fasa un act pe care poti ajunge sa-l placi si sa-l stapanesti cu maiestrie.
Pana data viitoare, te invitam sa iei contact cu trupul tau, sa descoperi ce simti in fata cerintelor partenerului tau si chiar sa ne comunici care sunt blocajele tale in fata unei vieti sexuale satisfacatoare.
Comentariile tale sunt mai importante decat orice material academic si te provocam sa ne scrii despre cele traite si netraite in pat. Ce functioneaza si ce nu? Ce asteptari nesatisfacute ai? Ce ti-ai dori mai mult? Ce te frustreaza?
Fara o comunicare erotico-senzuala iti va fi foarte greu sa ai o relatie satisfacatoare si trainica.
Succese si iubire!
Pe curand,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu