Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

miercuri, 30 iunie 2010

Ce ar trebui să înveţe femeile de la bărbaţi

Imagine NorthfotoE adevărat că femeile sunt sexul slab, sau frumos, iar bărbaţii sexul tare. Totuşi, uneori femeile ar avea nevoie să înveţe câte ceva de la partenerii lor, pentru ca să aibă o viaţă mai uşoară, mai liniştită şi să fie mai nepăsătoare. Este vorba despre un fel de transfer de... tărie.
1. Să spună lucrurilor pe nume
Femeile sunt uneori prea blege şi îşi fac prea multe griji. Găsesc modalităţi incredibil de complicate şi metaforice pentru a spune cele mai simple lucruri. Nu vor să deranjeze, să fie dure sau pur şi simplu nu vor să folosească nişte expresii sau cuvinte urâte. Bărbaţii pe de altă parte spun ce au de gând, ce vor şi ce s-a întâmplat într-un mod direct. Uneori prea direct şi brutal, dar indiferent de cum spui un lucru, ideea e aceeaşi, aşa că... pentru ce să ne ascundem după deget?
2. Să nu mai fie deranjate de orice critică
Cu toate că sunt conştiente de faptul că unii oameni sunt răi şi spun tot felul de lucruri urâte în mod intenţionat, femeile tot se supără din orice, îşi fac griji şi apoi ajung uneori să dezvolte tot felul de complexe. Ar trebui să înveţe să fie mai indiferente şi să nu mai pună la inimă orice tâmpenie.
3. Să spună "nu"
De jenă sau ca să nu supere pe cineva, unele femei acceptă orice, de la oricine. Bărbaţii ştiu să spună "nu" atunci când nu vor, nu le place sau pur şi simplu nu au chef de ceva.
4. Să nu mai aştepte să fie mereu complimentate şi lăudate
imagine NorthfotoDacă nu sunt complimentate pentru ceea ce fac, pentru modul în care arată sau pentru cum gândesc, unele doamne şi domnişoare se bosumfla imediat şi au impresia că sigur au greşit ceva sau au vreo problemă. Ar trebui să ia lucruriel aşa cum sunt şi să aibă mai multă încredere în ele, fără a fi mereu atente la reacţiile celorlalţi şi asigurate că da, se află pe drumul cel bun.
5. Să nu mai creadă în poveşti cu prinţi şi cai albi
Femeile ar fi bine să accepte că viaţa are de multe ori tonuri închise de gri, că paharul e de multe ori pe jumătate gol şi să nu facă o tragedie din aceste aspecte. Mai mult, când vine vorba despre relaţii sau viaţă în general, femeile ar trebui să fie mai realiste. Să nu îl aştepte pe Făt Frumos, să nu viseze mereu lucruri imposibil de atins pentru că în final vor fi dezamagite din cauza aşteptărilor imposibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu