Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

miercuri, 30 iunie 2010

O nouo epidemie loveste Romania

Nu e vorba nici de gripa aviară, porcină şi mai ştiu eu ce alte asemenea tâmpenii. Este vorba despre o boală care afectează atât de grav creierul uman, încât acesta decide că are nevoie de o schimbare în viaţă. Ce fel de schimbare? Păi să vedem.

Această nouă boală poartă denumirea de Epidemie de Divorţ şi este foarte foarte contagioasă, în ultima perioada tot mai multe persoane infectându-se cu ea. Dacă la început au fost 2 - 3 cazuri, în momentul de faţă s-a ajuns la un număr mult mai mare, de ordinul sutelor de cazuri.

De ce spun asta? Pentru că toţi, dar absolut toţi prietenii mei, cât şi cunoştinţe dar şi prieteni de-ai prietenilor mei, au contactat acest virus.

De unde vine el? Tind să cred că el se transmite din showbiz, deoarece la TV şi în majoritatea revistelor apar numai ştiri de genul "Cutărescu s-a despărţit de Cutăreasca din cauză că...", sau "Cutăreasca a fost prinsă cu Xulescu la reşedinţa acestuia, drept urmare Zuleasca nu mai vrea să aude de el".
Acest virus e posibil să apară şi din cauza aşa zişilor prieteni, care te încurajează să calci strâmb, că doar "nu te vede prietena". Şi chiar dacă aude de treaba asta, "ce ea nu a călcat strâmb niciodată?". Concepţii d-astea de 2 lei (vechi).
Mai poate apărea această boală şi datorită comportamentului jegos faţă de partener/parteneră. Păi frate, te înţeleg că sunteţi împreună de mult timp, dar asta nu înseamnă că el/ea e proprietatea ta.

ATENŢIE: Pentru a vă feri de acest virus, lăsaţi minciuna la o parte, tonul scăzut şi comportaţi-vă ca la începutul relaţiei. A şi lăsaţi naibi TV-ul şi presa de scandal deoparte, pentru că astea nu fac altceva decât să ne împuie capul numai cu prostii şi să ne facă să nu mai gândim cum trebuie.

Acestea fiind spuse, feriţi-vă cât puteţi de mult de această "Epidemie de Divorţ" pentru că, aşa cum am spus mai sus, virusul este foarte foarte contagios şi lasă urme adânci în inimă, urme pe care nici Medicul Cardiolog nu le mai poate şterge.

P.S.: Să sperăm că virusul va dispărea în scurt timp, şi că totul va reveni la normal în rândul celor infectaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu