Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

marți, 22 iunie 2010

Noul Google si pe .ro

Pentru ca o companie sa-si tina clientii fericiti trebuie sa le ofere in mod constant lucruri noi si interesante. Google se pricepe de minune la treaba asta, nu este luna sa nu se vorbeasca despre cel putin o noutate adusa de ei. Pe la sfarsitul lui 2009 pe Google.com se putea admira viitoarea interfata a motorului de cautare. Acum este oficiala si pe Google.ro.

Numai ce va vorbeam despre tastatura virtuala de la Google si uite ca iar avem noutati din interior companiei “do no evil”. Mai bine mai tarziu decat niciodata, ar spune unii. Pentru ca asa s-a intamplat cu noua interfata Google, pe .com era deja oficilizata de ceva vreme dar uite ca a venit si randul romanilor.

Noua interfata este mai placuta ochiului dar si dotata cu noi functii. Pana si logo-ul Google s-a schimbat, lucru care nu se intampla prea des. Acum acesta e mai curat, mai web 2.0 si mai placut ochiului. Ma rog, nu asta e parerea tuturor, unii spun ca urasc layout-ul noului site. Dar asa se intampla intotdeauna cand se lanseaza ceva nou, apar si oamenii de tip “Gica contra”.

La capitolul cautari Google a introdus noi optiuni de filtrare. Prin intermediul sidebar-ului din stanga puteti acum sa selectati gama de rezultate pe care le doriti. Puteti alege intre a afisa toate rezultatele, doar imagini, videoclipuri, stiri, carti, bloguri, actualizari sau discutii pe forumuri.

Mie mi se pare noul design Google potrivit pentru internetul de acum. Orice lucru e sortit imbunatatirii si intotdeauna vor exista oameni care sa spuna ca cel nou nu e bun. Cum s-a intamplat si cu Windows 7, cu WordPress 2.5 sau mai stiu eu ce. Pana la urma tot l-au folosit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu