Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

luni, 14 iunie 2010

300 de Dolari pe Zi din Google Adsense - in Romania

Peste 300 de dolari pe zi, din programul Google Adsense, o cifra de invidiat pentru orice webmaster din lume sau in orice caz pentru cei mai multi dintre ei. Pentru webmasterul gorjan Matei Nadrag insa este o realitate.

Este mult?

Cu siguranta da, daca ne gandim ca peste 90% dintre webmasterii romani abia resusesc sa castige din site-urile lor cat pentru o masa in oras cu prietenii sau nici macar atat.

Este o cifra imposibila?

Nici pe departe, in lume exista deja milionari in dolari care si-au castigat averea de pe urma programului Google Adsense. Ceea ce il diferentiaza pe Matei Nadrag in peisajul web-ului romanesc este insa disponibilitatea sa de a impartasi si altora povestea sa de succes. Daca putinii antreprenori online de succes ai Romaniei prefera anonimatul, protagonistul articolului nostru a gasit o noua sursa de venit care in acelasi timp ii ajuta si pe altii sa-i calce pe urme. Este si asta o reteta a succesului, imbogateste-te invatandu-i pe altii cum sa devina bogati.

Pe scurt Matei a scris o carte electronica in care isi prezinta povestea de succes, metodele si tehnicile folosite pentru a ajunge la aceste rezultate. Mai mult, ofera celor care doresc sa inceapa o afacere online si un pachet de site-uri gata facute, pe diferite nise, pe care pot sa experimenteze si sa aplice principiile si metodele folosite de Matei.

Pe site-ul intitulat sugestiv Profit Sigur, gasiti povestea detaliata a lui Matei Nadrag, concluziile unora dintre cititorii cartii sale si bineinteles, ocazia de a investi in cunostinte noi si profitabile.

Desigur aceasta este o afacere in sine, nimeni nu o contesta, insa poate fi considerata o adevarata investitie mai ales in aceasta era electronica unde cel care detine informatia, detine puterea.

(Pentru cei care nu au auzit pana acum de Google Adsense este vorba de un program de afiliere intre Google si proprietarii de site-uri web prin care acestia din urma primesc un anumit procent din venitul generat lui Google ori de cate ori vizitatorii lor dau click pe reclamele care fac obiectul acestei afilieri, nu vom intra in amanunte aici.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu