Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

luni, 14 iunie 2010

O sa iesim din Criza?

Poporul se intreaba, politicenii intreaba, guvernul intreaba, internautii intreaba, toti ne intrebam cand vom iesi din Criza? Cred ca in mare parte ceea ce se intampla acum in Romania a fost dintotdeauna dar nu am vrut sa acceptam situatia ... sau mai bine spus cei de sus, ne-au pacalit de fiecare data, in fiecare an, de fiecare data cand au fost alegeri si continua sa ne minta. Acest sistem a fost perpetuat de oameni pe care noi i-am votat si ii vom vota si la urmatoarele alegeri.

Specialistii sau mai bine spus ghicitorii, sau specialistii de hartie estimeaza ca in 2012 criza va inceta cu adevarat!

Minciuni spun eu ... pana ce aceasta tara nu-si va regandi in totalitate politica, strategia ... pana cetatenii nu vor fi copnstienti ca daca nu aduc plus valoare acestei tari, nu vom mai avea ce vinde si intr-un limbaj informatic se va ajunge la un Crash Total!

Sper ca toti romanii sa iasa din anestezia aceasta generala, sa-si revizuiasca prioritatile si sa puna mana, altii creierele la bataie si sa nu ne mai plangem atat! Criza se va incheia atunci cand majoritatea vor fi constienti de faptul ca Nu produci nu ai cum si de unde sa ai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu