Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

duminică, 20 iunie 2010

Afacerile pe internet la romani

Desi in ultima perioada tot mai multi romani folosesc internetul si numarul afacerilor romanesti online a crescut simtitor, comparativ cu alte tari, sunt inca putini oameni de afaceri romani care profita de avantajele www-ului.

Pentru multi romani internetul continua sa ramana o mare necunoscuta fiind privit mai mult ca un mijloc de informare in masa si mai putin ca un mediu de afaceri.

Chiar si dintre companiile care folosesc internetul, prea putine se mai gandesc si la altceva decat promovarea imaginii sau vanzarea de produse prin magazine virtuale.

Si totusi lucrurile se schimba si la noi. Incet incet apar noi afaceri, axate exclusiv pe web. Tot mai multi sunt cei care au inceput sa vada in internet marile oportunitati ale momentului.

Daca un post de TV, de radio sau un ziar, sunt afaceri care necesita un capital urias pentru omul de rand, un website sau o retea de site-uri care sa se transforme intr-un mijloc mass media important, cu o audienta mai mare chiar decat a unui ziar sau a unui post de radio (deci si cu profituri pe masura), sunt oportunitati mult mai atragatoare.

Marile site-uri romanesti precum Softpedia, Kappa, Neogen, continua sa fie cu mult inaintea plutonului si sa faca cele mai mari profituri online din Romania. Insa goana dupa aur a inceput si nu trebuie sa ne miram daca vom auzi de noi site-uri romanesti cu sute de mii de vizitatori pe zi si cu profituri anuale de milioane de dolari. Drumul a fost deja deschis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu