Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

duminică, 20 iunie 2010

De ce afacerea ta are nevoie de internet?

o Afacerea ta va rula 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Indiferent de zi sau de ora, siteul tau va putea fi vizitat non stop. Cei care au nevoie de informatii despre firma ta le pot obtine de pe web fara sa te mai deranjeze cu un telefon. In cazul site-urilor de vanzari vei putea incasa comenzi, deci venit, fara sa fie nevoie ca tu sa stai in fata calculatorului, poti realiza venituri in timp ce dormi.

o Nu ai nevoie de angajati. Un site poate fi intretinut cu usurinta fara ajutorul unui personalcalificat. Astfel poti mentine nivelul vanzarilor fara sa cheltuiesti in plus pentru serviciile unor angajati.


o Mii de clienti in plus. Din ce in ce mai multi oameni folosesc azi internetul. Site-ul tau poate fi vazut din orice colt al lumii, poti astfel sa castigi clienti din orice tara, de pe orice continent, fara sa fii nevoit ca pentru asta sa investesti sume uriase.


o Creaza-ti o imagine de firma serioasa. Internetul este un loc excelent unde iti poti crea o imagine. Un site de o calitate grafica superioara, un continut bogat si util, o prezentare puternica si mica ta afacere se poate bucura de imaginea si prestigiu unei mari companii. Totul este in mainile tale.


o Publicitate pe bani putini. Cat te-ar costa sa apelezi la o firma de publicitate care sa tipareasca fluturasi de prezentare a produselor si serviciilor tale? Sau cat te-ar costa o reclama la un post de radio sau TV? Ei bine pe internet publicitatea se poate face cu banii foarte putini sau chiar deloc. Exista anunturi online gratuite, exista forumuri de discutii frecventate de mii de utilizatori, exista schimbul de bannere cu alte siteuri s.a.m.d. Poti incerca mai multe metode de promovare online pana o gasesti pe cea care ti se potriveste cel mai bine.


o Servicii impecabile. Nimanui nu-i place sa vanda un produs si apoi sa se trezeasca pe cap cu clientii nemultumiti. Pe internet acest lucru poate fi evitat cu mai mult succes decat intr-o afacere offline. Site-ul poate contine o sectiune cu "Intrebari frecvente" in care sa fie explicate eventualilor clienti avantejele si dezavantajele produselor. Astfel eviti sa vinzi un produs unei persoane care nu-l intelege si care apoi te va asalta cu intrebari de tot soiul sau chiar iti va cere banii inapoi.


o Munca ta poate fi vazuta si de altii. Atunci cand ai un website, rezultatele muncii tale pot fi prezentate cu usurinta. Indiferent daca esti web-designer sau constructor de machete, poti prezenta pe site cele mai reusite rezultate ale muncii tale. Ele vor afecta pozitiv imaginea firmei tale si vor fi o forma excelenta de publicitate. Oricand un eventual client poate fi dornic sa vada rezultatele activitatii tale, pur si simplu il trimiti pe site...


o Invinge-ti concurenta! In momentul de fata exista pe internet peste 4 000 000 de site-uri si numarul lor continua sa creasca, cu toate astea exista inca afaceri care nu au facut acest pas. O firma care si-a lansat un website are un avantaj serios in fata concurentei. Asadar profita acum cand inca nu toate afacerile au propriul lor website, fii cu un pas inaintea majoritatii si numara-te printre pionieri. Dar o noua batalie incepe odata ajuns pe web, despre asta insa, intr-un articol viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu