Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

marți, 29 iunie 2010

Ce va aduce Windows 8

Windows 8, urmatorul sistem de operare de la Microsoft, este asteptat spre sfarsitul anului 2011. Insa ce va aduce acesta in plus pentru a devansa actualul Windows 7, cel mai vandut sistem de operare de la Microsoft? In primul rand se va lucra la start up, pentru a reduce la maxim timpul de pornire.

Si se va colabora intens si cu integratorii, pentru a fi eliminate cat mai multe dintre facilitati ce sunt verificate sau incarcate la pronirea PC-ului. Totul pentru ca utilizatorul sa piarda cat mai putine minute pretioase. Doar suntem in secolul vitezei.
Alt domeniu de interes pentru Microsoft cand vine vorba despre Windows 8 este o cat mai buna integrare a conectivitatii de ultima generatie, cum ar fi USB 3.0 si Bluetooth 3.0. Si pana la lansare poate vom avea USB 3.0 nativ de la toti producatorii…
Si nu in ultimul rand, simturile vor fi un alt element cheie. Astfel, Windows 8 va putea sa vada in exteriorul PC-ului, recunoscandu-si utilizatorii si incarcandu-le automat conturile. Totodata, intensitatea display-ului va fi ajustata automat in functie de lumina din jur. Si asta prin intermediul webcam-urilor si a altor senzori implementati.
Iar versiunea corespondenta de DirectX (probabil 12) va introduce nativ cea de-a treia dimensiune in grafica jocurilor. Dar mai multe vom afla cel mai probabil cand Windows 8 va intra in beta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu