Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

marți, 29 iunie 2010

Cum agati online

Unii barbati nu au absolut nici un simt al etichetei atunci cand incearca sa intre in contact cu o femeie online. Ascunsi in spatele calculatorului, au impresia ca pot scrie orice intr-un email. Daca ar spune aceleasi lucruri unei femei intr-un bar sau pe strada, aceasta cu siguranta l-ar palmui. Iata o lista cu 10 lucruri pe care un barbat nu ar trebui sa le faca niciodata atunci cand cauta o femeie online.

1. Nu o intreba cat cantareste sau ce masuri are. Ai putea la fel de bine sa ii spui ca vrei doar sa te culci cu ea, si ca nu ai nici un interes sa o cunosti. Pentru ca ea asta va intelege daca ii pui astfel de intrebari.

2.
Nu-i da sapte emailuri prin care o intrebi de ce nu ti-a raspuns la primul dintre ele. Femeile primesc cu mult mai multe emailuri decat barbatii, asa ca trebuie sa fii rabdator. In loc sa o hartuiesti, relaxeaza-te si fii increzator ca-ti va raspunde.

3. Nu o intreba cu cati tipi de pe Internet s-a mai intalnit. Cate intalniri a avut cineva nu e important. Ceea ce conteaza e sa descoperi daca voi doi va veti intelege cand veti iesi impreuna.

4. Nu-i trimite un email nepoliticos daca nu ti-a raspuns la mai multe mesaje. Este dreptul ei sa hotarasca daca doreste sau nu sa intre in contact cu tine. Daca refuza, de ce sa devii nervos sau nepoliticos? Mai sunt o multime de alte femei cu care poti comunica.

5. Nu o intreba daca vrea sa faca sex cu tine la cel de-al doilea schimb de email-uri si nici nu-i trimite poze indecente cu tine. Ca sa ai succes cu o femeie, trebuie sa te conectezi la mintea ei. Doar pentru ca tu cauti o aventura, asta nu inseamna ca ea va raspunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu