Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

marți, 29 iunie 2010

Secretele orgasmului

Pentru un barbat, orgasmul nu mai are nici o taina. Aproape toti reusesc sa atinga culmea placerii, indiferent daca partenera a ajuns, la randul ei, sa simta acelasi lucru.

ImagePentru o femeie insa, este mult mai dificil sa reuseasca de fiecare data sa sa simta acest lucru. Orgasmul multiplu este, uneori, de neatins pentru reprezentantele sexului fumos.

Netdoctor.con a alcatuit o lista de factori care stau la baza unei partide de sex reusite. Jurnalistii au dezvaluit de asemenea care sunt motivele pentru care un adolescent reuseste mai repede sa ajunga la orgasm, iar pentru un adult o astfel de reusita presupune un efort suplimentar.

Multe persoane care nu reusesc sa atinga punctul culminant al unei partide de sex se invinovatesc pentru acest lucru, iar atitudinea este, in mod cert, in defavoarea lor.

Multi cred ca sunt frigizi, chiar daca specialistii care au analizat in detaliu acest aspect cred ca, uneori, a nu ajunge la orgasm este un lucru normal.

In trecut, unii medici credeau ca femeile nu pot ajunge niciodata sa simta placerea maxima, ba mai mult, refuzau sa atinga acest subiect cu pacientele lor. Odata cu dezvoltarea mijloacelor de imbunatatire a vietii sexuale, lucrurile au capatat o alta dimensiune.

Orgasmul incepatorilor

La inceputul vietii sexuale, orgasmul nu reprezinta o problema pentru barbati. Multe din femei insa considera lipsa orgasmului un esec. In realitate, femeile care abia si-au inceput viata sexuala trebuie sa invete sa ajunga la orgasm.

Potrivit studiilor medicilor, multe femei nu ajung in culmea placerii mult timp dupa ce isi incep activitatea sexuala. Tocmai de aceea, 47% din persoanele chestionate de sexologi au ajuns la orgasm prin masturbare si doar 32% din tineri au reusit, prin metoda traditionala, acest lucru.

In acelasi studiu, sexologii au descoperit ca primul orgasm se produce la 18 ani iar foarte multi voluntari au reusit acest lucru la 40 de ani doar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu