Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

luni, 19 iulie 2010

Ce te faci cand tu il mai vrei iar el nu te mai vrea?

In ciuda tuturor defectelor pe care i le gasesc cand il privesc, eu il mai vreau si el nu ma mai vrea. Incerc sa-mi belesc ochii mai bine si sa-nteleg ce fel de vraja m-a legat de el.

Nu-nteleg de ce… cu ceva vreme in urma era numai miere…imi bea apa din palma, respira doar cand ma vedea in bratele lui, visa la mai mult in fiecare seara, si eu fugeam, amanam, glumeam si zambeam cand priveam la bietul indragostit.

Si acum???? Ce s-a intamplat? Nu-nteleg!! Am nevoie de ajutor specializat! Simt c-o iau razna!

Am trait si eu un astfel de moment, sau mai multe?? Ma prefac ca imi amintesc doar unul, pe care ti-l si relatez. :-) )

Il vad, imi place, Wow , il vreau, ii zambesc, il privesc si plec mai departe. A doua zi la fel, a treia zi cred ca l-am si cunoscut de aproape. Nu stau pe ganduri daca vreau ceva, in cazul de fata, o aventura. Tipul arata senzational de bine, e sportiv, genul meu…A doua zi dupa noaptea de amor nebun: Baby, sufletel, iubire, inimioara, alinturi si rasfaturi de genul…ce misto aluneca alinturile impletite cu mirosul lui pe trupul tau satisfacut si relaxat, asa-i?

L-ai cucerit! Iti zici ca e al tau pe viata! La cat e de topit dupa tine nu are cum sa zboare spre alta floare, asa-i? :-) )

Si urmeaza zile de plimbari, sarutari, cine sub clar de luna si partide de sex salbatic.

El e, iti zici. L-am intalnit, multumesc Viata!

Planuri de vara impreuna, plecam sa cucerim lumea in doi. Viata e atat de frumoasa cand esti indragostita, ce binecuvantare ti-e dat sa traiesti, nu stii cui sa-i multumesti.

Ti-e si teama sa povestesti lumii despre iubirea, fericirea ta. E prea frumos sa fie adevarat…si nici bine nu inchei momentul contemplativ ca-ti suna telefonul, el e!! Sari in sus de bucurie si apesi tasta verde, care-l invita in viata ta: Baby, a intervenit ceva, diseara nu ne putem vedea, te sun mai tarziu sa-ti spun noapte buna, te iubesc sufletel!

Nici nu auzi mesajul ce ti-a fost transmis, in afara de : Te iubesc, sufletel!!

Ma iubeste! Wow! Deja?? Se poate intampla! Canti, dansezi prin casa, zambesti in oglinda, iubesti viata!

Vine seara, si telefonul se transforma intr-un mesaj scurt: Somn usor, sufletel.

Te-ntrebi unde a ramas: Te iubesc??!!! Dar treci repede peste si adormi cu gandul la el, entuziasmul nu te lasa sa interpretezi corect mesajul si te adancesti in somn.

A doua zi dimineata sari pe telefon, constati cu uimire ca n-ai primit nici un mesaj de la el, Alesul. Ce s-a intamplat cu mesajele de buna-dimineata??!! Cobori din pat spunandu-ti ca sigur e prins, ocupat, stresat. Mai are timp, te-ai trezit si foarte devreme, poate inca doarme. Dus, mic-dejun, make-up, privesti telefonul din nou: Nimic. Ceva s-a intamplat! Ii scriu, fac ce simt, a zis ca ma iubeste, eu de ce sa astept semne de la el? Mesaj expediat!!

Raspuns: Tacere!!! Ce faci in faza asta? Continui sa-l cauti?

Hey!!! trezeste-te!!! Barbatii nu dispar daca te vor, daca vor o relatie pe termen lung cu tine. In schimb dispar daca si-au satisfacut nevoile si si-au descarcat tensiunile. Intelegi diferenta? Daca apare o data pe saptamana pe la tine, e clar ce vrea, sex si atat. Nu visa la mai mult! Nu te mai minti singura! Nu te vrea pe tine! Vrea sex! Si tu esti la indemana. Atat.

Vrei mai mult? Atunci invata sa fii femeie, invata sa pui pret pe tine, invata sa te pretuiesti, invata sa te respecti si sa te iubesti.

Nu te-ai saturat sa:

Pazesti telefonul, dobitocul nu suna!

Verifici compulsiv mesageria: You have absolutely no messages!!

Votca si injuraturi: Iesi cu fetele in oras: betie crancena de pe urma careia te alegi cu dureri de cap si greata post alcool.

Ciocolata invelita in depresie: intuneric si tone de filme. Vrei sa anihilezi durerea in somn sau in toxiinfectie alimentara.

Promisiuni de amazoana: De azi inainte imi bat eu joc de el, il folosesc si-l arunc la gunoi, ca pe un vibrator ieftin.

Ma interesezi, nu intelegi???

Ploua cu mesaje de disperare – asta e faza in care incepi sa devii pres, carpa, orice de care el poate sa-si stearga picioarele.

Crezi ca te faci de ras??? :-) ))) In nici un caz!!! De mila ta se va intoarce sa mai rada o data de tine, sa se mai scarbeasca o data si sa fuga cat il tin picioarele departe, departe de privirea ta cersetoare..care pastreaza imaginea lui: Te mai vreau!!!

Disperato!!! Stop!!!! Cine crezi ca poate iubi o carpa, un pres, o sclava, o cersetoare?? Un barbat normal, frumos, puternic si viril?? Niciodata! Sorry! Credeai altceva?? De acum sa nu mai crezi una ca asta.

* Tu il mai vrei si dupa ce l-ai prins in pat cu alta.
* Tu il mai vrei si dupa ce ti-a tras o palma!
* Tu il mai vrei si fara orgasme!
* Tu il mai vrei si badaran si taran.
* Tu il mai vrei si cu ma-sa la pachet.
* Tu il mai vrei si tarziu acasa!
* Tu il mai vrei si anost si fara chef de viata!
* Tu il mai vrei si zgarcit si prost!
* Tu il mai vrei si gras si alcoolic!
* Tu il mai vrei, el nu te mai vrea!!

Frica de schimbare?

Toti sunt la fel! Unde sa ies ca sa-l intalnesc? M-am saturat sa tot incerc!

Asta e gandirea ta? Asta crezi despre barbati?

Mi-e teama pentru tine, viitorul tau nu suna bine cu o astfel de gandire.

Decat sa schimbi partenerul, peisajul familiar, “confortabil” mai bine mai faci un compromis, mai inghiti o pastila amara, pana ce insasi viata va ajunge un compromis care iti va lasa numai amareala in gura, in suflet.

Frica de singuratate?

Decat sa ramana singura cu ea, femeia e in stare sa-i inghita si sa-i accepte bataile, alcoolul si aventurile de proasta calitate.

Frica de abandon?

Femeia abandonata vrea sa revina prin orice mijloc in bratele lui, macar pentro o noapte, ca sa-i arate ce a pierdut.

Frica de respingere?

Lipsita de incredere si putere, femeia se agata de barbat, devine sclava, dependenta de el, de relatia in care se afla.

Ce-ti rasuna in minte: Unde am gresit de m-a parasit?

Cum sa ratezi sansa sa te culpabilizezi, sa te autodevalorizezi: N-am fost destul de buna! Nu-l merit! Nu sunt vrednica de iubire si respect!

Profetie implinita!! Aplauze!! Ce-ai gandit s-a implinit! Felicitari! Asa sa procedezi si de acum inainte! Tot inainte spre prapastie! Nu te schimba: esti perfecta asa cum esti! Repeta-ti intruna: Asta sunt, cine ma iubeste, ma ia asa cum sunt. Adevarat!

Asta se intampla cand ti-ai incheiat cursurile de dezvoltare personala si stima si puterea interioara sunt aproape de stele.

Nu te schimbi fiindca ceilalti o spun, te schimbi fiindca simti ca atitudinea din prezent nu te duce in viitor, ci te ancoreaza si mai tare in trecut. Intelegi?

Faci schimbari ca sa devii mai buna, ca sa traiesti o viata calitativa.

Simt ca innebunesc! Fara el viata mea n-are nici un sens!

Esti dependenta de el, si cand el pleaca, dispare din peisaj, esti pierduta, te zbati intre viata si moarte.

Althea Horner spune ca: Tot asa cum unii oameni se folosesc de altii ca de o oglinda care sa-i asigure ca exista, alti oameni se folosesc de semenii lor ca de o oglinda care sa-i defineasca , sa le spuna cine sunt.

De aici disperarea, sentimentul de moarte interioara.

Daca el pleaca, ti-ai pierdut identitatea, Sinele.

Cu ce te confrunti cand el pleaca?

Anxietatea de separare, e ca si cum o mama si-ar parasi copilul de abia nascut, traiesti acelasi sentiment sufocant.

Ce faci?

Iti dai seama ca atitudinea de disperata te ajuta sa alungi orice barbat din raza ta vizuala?!

Esti constienta ca un barbat nu vrea alaturi de el o disperata, o sclava, un pres?

Ce poate sa-l atraga, sa-l excite la o femeie pres, care renunta la ea, care accepta si inghite orice vine la pachet cu el??

Pasiva, disperata si cersetoare! Wow- moartea pasiunii! Cum vrei sa te doreasca un barbat cand nici bine n-a sunat prima oara si i-ai si raspuns si implorat sa vina acasa, sa va impacati, sa te ierte c-ai indraznit sa-ti spui parerea.

Esti normala? Unde ti-e demnitatea, respectul de sine??

Unde e viata ta?

Viata ta se invarte in jurul lui?

Atunci ingroapa-te de acum fiindca n-o sa ai parte de o calatorie in doi relaxanta si insorita. Imi pare rau pentru tine, dar esti pe un drum gresit.

Toate bune si frumoase pana aici, hai sa trecem mai departe, hai sa vedem cum il atragi in universul tau captivant:

Dus cu apa rece: dezbraca-te de vechile atitudini si comportamente si spala-te bine, asigura-te ca la iesirea de sub dus esti o persoana noua, doritoare de o viata noua, de respect si stima de sine.

Reconstruieste-ti imaginea de sine: De acum incolo te comporti altfel decat ai facut-o pana acum. Rezervata si misterioasa. Greu de gasit, de cucerit.

Barbatii sunt luptatori, au un spirit competitiv: pentru ce sa lupte daca tu i te oferi pe tava?

Dorinta moare din fasa, din start, daca esti libera si disponibila pentru el, la orice ora suna si are chef de tine, de sex. Stop! Vinde-te scump! Joaca-ti bine cartile daca-l vrei. Deci: pastreaza distanta ! Si in timpul asta lucreaza la imaginea ta, fizic, spiritual, atitudinal. Citeste, dezvolta-te, alearga 5 km pe zi, infrumuseteaza-te, pregateste-te pentru marea aventura.

Demnitate si respect fata de propria persoana: iti ingropi visul de a te marita si de a face 5 copii pentru moment, pana iti recapeti stima de sine, puterea interioara.

Cand un barbat simte ca esti disperata, ca vrei sa-l legi de tine, ca tanjesti dupa casatorie si copii, fuge cat il tin picioarele.

Ocupa-te de tine: aspect fizic si spiritual: alimentatie sanatoasa, sport si distractii, nu ai timp de pierdut, esti o femeie ocupata, pasionata si plina de viata. Iti construiesti viata, iti traiesti viata – asta e mottoul tau: carpe diem.

Nu-ti petreci timpul asteptand sa vina el, sa te bage in seama, sa te scoata la cina, sa se decida ce vrea de la tine. Te ocupi singura de tot ce inseamna persoana ta.

Ne-am inteles?

Cu cat scapi mai mult din mainile si privirea lui, cu atat mai mult te doreste langa el.

Deci? Alerga! Ascunde-te! Lasa-te curtata de alti barbati! Joaca-te! Antreneaza-te pentru marea lovitura!

Interesul lui scade imediat daca vede ca nu pui pret pe tine, ca renunti la tine pentru el. Dupa ce-ti satisfaci nevoile personale ai timp si pentru el, restul.

Feminitate si seductie:

Barbatii viseaza cu ochii deschisi sa fie sedusi de o femeie.

Procesul de selectie: chiar daca tu stii ca el e, il doresti, e barbatul ideal, el nu trebuie sa stie ca el e Alesul. Nu la inceput, in primele luni, altfel te va considera o disperata care cauta sa intre intr-o relatie cu orice pret, si el vrea ca tu sa-l alegi pe cel mai bun, cel mai inteligent, cel mai cel. El vrea sa te cucereasca prin trasaturile, abilitatile, personalitatea lui. Si daca tu-i spui ca vrei o relatie cu el din prima luna, el intelege ca tu vrei relatie, cu el sau cu altul ti-e tot una, doar singura sa nu fii.

Independenta si siguranta de sine.

Nu ai timp de relatii serioase, ai o cariera de construit si o viata de trait. Ai nevoie de spatiu si de vacante. Ai un vis si vrei sa-l traiesti cat mai repede si-ti pastrezi energia pentru obiectivele si dorintele tale. Asta trebuie sa auda el din gura si privirea ta. Ideal ar fi sa ai in cap si-n plan stilul asta de viata. Daca inca nu-l ai prefa-te ca-l ai si ca asta iti ocupa tot timpul si lasa-l sa spere ca-n clipa in care vrei sa te angajezi intr-o relatie pe termen lung face si el parte din potentialii tai candidati la postul de partener, pune-l pe banca de rezerva. :-)

Adorabila si inaccesibila: Ce poate fi mai atragator de atat? Nimic! Arta seductiei inseamna sa-ti pastrezi siguranta de sine si misterul. Iesi! Distreaza-te! Traieste viata! El va umbla dupa tine, el se va preocupa si-si va bate capul cum sa te transforme in iubita, sotia lui.

Tu transmiti siguranta, incredere in sine, el respira dorinta, atractie.

Mae West a zis: Fetele bune ajung in Rai, fetele rele ajung unde vor ele!

Simona Catrina a completat astfel: Atunci cand esti un produs pe cale de disparitie, prezinti interes, toata lumea se aseaza la coada. Daca esti marfa de raft, te pipaie toti, dar nu te vrea nici unul.

Inchei prin a-ti spune: Fii pretioasa! Fii adorabila si inaccesibila, astfel incat:

Indeparteaza-te de telefon si mesageria vocala. Telefonul suna, tu nu-l auzi…esti o femeie ocupata, in caz ca ai uitat..:-))

Fa-l sa arda de dorinta prin lipsa ta, prin prezenta ta magnetica si captivanta. Tu esti altfel decat restul, iti aduci aminte? Produs pe cale de disparitie!!

Ofera-i un pic si apoi opreste-te, retrage-te. Vrei sa-l seduci? Atunci uita de mesaje de genul: Te iubesc! Te vreau doar pentru mine! Esti barbatul la care visez de mica! Vreau sa-ti fac un copil! Sunt disperata! Vreau sa ne impacam, nu pot sa traiesc fara tine! esti unicul, bla bla bla. Stop! Opreste-te daca vrei sa-l mai vezi la fata vreodata.

Cateva ganduri de final despre barbati:

Barbatii au competitia in sange, tii minte povestea cu vanatorii si prada, adu-ti aminte de ea de fiecare data cand vrei sa te arunci in bratele lui din prima seara.

Barbatii isi intorc capul dupa femei interesante si ingrijite, zvelte si sigure pe mersul lor, nu conteaza ca ai 1, 55 si dintii strambi daca ai fesele lucrate la sala si un stil unic si captivant.

Barbatii iubesc femeile independente si optimiste. Esti o astfel de femeie? Zambesti la el, la viata? Nu va pleca de langa tine!

Barbatii se aseaza langa femeia care le mentine interesul treaz, cu care pot imparti pareri si experiente de viata.

Barbatii sunt atrasi de incertitudine, mister. Cu cat are senzatia ca-i poti scapa, ca te poate pierde, cu atat mai mult alearga dupa tine.

Barbatii vor sex intr-o relatie. Joaca-te cu arma asta, comporta-te dupa sex ca la prima intalnire, ce cafea ai spus ca-ti place? Sa nu ii lasi impresia ca tu vezi in el un posibil sot. Never!!! Lasa-l pe el sa pronunte cuvintele periculoase: angajament, relatie pe termen lung, casatorie. Ne-am inteles?

Barbatii vor sa fie admirati, pretuiti. Lasa critica de-oparte, nu-i mai sugera ce sa faca, sau ce i-ar sta bine. Esti mama sau iubita?

Barbatii se indragostesc de femeile care au incredere in ele, care pun pret pe ele, care se “vand” scump. Fii pretioasa si pretentioasa!!

“Barbatii aud ceea ce vad!” Si daca vad disperare, o iau la fuga!

Asa ca: Daca nu te suna, nu-l cauta!

Daca te dezamageste, nu plange, nu-l certa, nu-ti arata suferinta.

Daca vine tarziu acasa, pleaca de acasa.

Daca ti-a zis ca vrea spatiu, ofera-i ce cere, de Tot!

Daca te-a inselat, pedepseste-l cu lipsa ta!

Sunt cateva ganduri care se cereau exprimate, sper sa-ti foloseasca ca sa iesi din situatia in care esti, in curand vei primi mai mult, acum lucrez la un material nou: Din Pat la Altar, care este un ghid relational si trateaza exact relatia ta cu el. Ce faci cu el dupa prima seara de amor nebun si pana in ziua in care iti aseaza piatra pe deget. :-)

2 comentarii:

  1. ok..sa vedem o sa incerc tot ce ai scris sa vedem cata dreptate ai?!..daca il pierd definitiv u esti de vina;D

    RăspundețiȘtergere