Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

marți, 15 iunie 2010

Afaceri, idei si oportunitati

Traim intr-o lume care se schimba rapid, pentru a putea tine pasul, mai ales in domeniul afacerilor, trebuie sa fim mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu. Afaceri noi, idei de afaceri, oportunitati, documentatie de afaceri si multe alte ponturi fierbinti ce va pot ajuta si inspira traiesctoria dumneavoastra financiara. Am incercat sa sintetizam mai jos cele mai importante din cele aproximativ 100 de articole de afaceri (si lista e in continua crestere) pe care le puteti gasi pe site-ul nostru.:



Idei de afaceri profitabile : - un articol motivational care pune accentul pe identificarea oportunitatilor reale, pe necesitatea unei documentatii solide in domeniul de activitate ales si pe gasirea de modele.



Afaceri cu investitii mici : - este vorba de afaceri pornite cu o investitie initiala de 10 000 -15 000 de Euro. Articolul incearca sa identifice tipurile de afaceri ce pot fi demarate in Romania cu o astfel de investitie, de la afaceri in IT, pana la afaceri MLM.



Finantarea unei afaceri : - De multe ori avem ideea, avem cunostintele, avem cam tot ce ne trebuie pentru a incepe o afacere, in afara de bani. Afla care sunt principalele surse de finantare a unei afaceri si cum te poti ajuta de ele.



Plan de Afaceri : - un articol cuprinzator si popular care incearca sa va invete cum se intocmeste un plan de afaceri. Tot din el veti afla si de ce este important sa aveti un plan de afaceri, care este rolul lui, ce cuprinde si cum trebuie facut.



Idei de afaceri la domiciliu : - articolul cuprinde sase idei de afaceri la domiciliu ce pot fi puse in practica fara investitii mari, deci cu risc scazut. Munca la domiciliu devine azi o alternativa tot mai cautata in conditiile unui loc de munca tot mai nesigur. Daca sunteti in situatia de a cocheta cu ideea inceperii unei afaceri la domiciliu articolul respectiv va poate fi de un real folos.



Secrete de afaceri : - aflati care sunt cele 4 secrete de afaceri pe care ar trebui sa le cunoasteti si sa le folositi.



Infoprenoriatul, o afacere a erei informatiei : - descoperiti o idee de afaceri incitanta, eleganta si usor de pus in practica. Aflati ce este info-prenoriatul si cum va puteti intretine familia lucrand in confortul propriei locuinte. O afacere pentru secolul XXI.



Afaceri cu mobila veche : - o idee de afaceri bazata pe comertul cu mobila.



Bani din senzatii tari : - un articol scurt dar care va poate da cateva idei de afaceri profitabile, mai ales daca locuiti intr-o zona turistica sau intr-un oras aglomerat. Afla cum poti scoate bani din distractia altora.



Zece idei de afaceri offline : -exact cum spune si titlul este vorba de zece idei de afaceri ce pot fi demarate fara sacrificii si riscuri prea mari si care toate au in comun un element important, nu se bazeaza pe internet. Articolul este adresat in special celor care nu agreaza afacerile pe internet din diverse motive. Accesati articolul pentru a descoperi care sunt cele 10 idei de afaceri offline.



Ponturi in afacerile la domiciliu : - cum sa incepi o afacere la domiciliu, cum sa o planifici, cum sa iti organizezi spatiul si la ce sa te astepti de la o afacere la domiciliu. Afla toate astea citind "Ponturi in afacerile la domiciliu".



Cum sa faci un milion de dolari : - un articol incitant si motivant din care vei invata cum poti face un milion de dolari. Vei vedea ca simplu nu inseamna intotdeauna si usor, vei gasi cateva principii folositoare in drumul tau spre un profit, daca nu de un milion de dolari, macar unul suficient de substantial.



Cum sa incepi o afacere cu cel mult 1 000 de Euro : - Descopera ce afaceri poti demara cu mai putin de 1000 de euro si cum trebuie planificata o asemenea afacere pentru a deveni una profitabila.



Idei de Afaceri : - alte 10 idei de afaceri din domenii foarte diverse, de la magazine online pana la teren sintetic pentru fotbal. Descopera aceste idei, una din ele s-ar putea sa te inspire si pe tine.



Esecul in Afaceri : - ce trebuie sa stiti despre esecul in afaceri, cum ne ferim de el, cat de rau este in realitate si ce putem invata dintr-un esec? Toate astea in articolul "Esecul in Afaceri"



Idei de afaceri pentru femei : - Un articol de pe blog, articol dedicat in special femeilor dar care ii poate inspira si pe barbati. Descopera care sunt cele mai potrivite idei de afaceri pentru femei si de ce domeniul afacerilor nu mai este unul exclusiv masculin.



7 Pasi Pentru Succesul Online : - Este un raport gratuit in pdf, in limba romana, ce poate fi downloadat fara nici o obligatie.



Speram ca lista cu articole de afaceri de mai sus sa va fi folositoare si sa gasiti ideea de afaceri care vi se potriveste. O lista mult mai cuprinzatoare gasiti in sectiunea "Afaceri" din meniul de sus sau pe blogul nostru. Incercam sa va tinem mereu la curent cu cele mai proaspete si mai interesante, iar in acelasi timp accesibile, articole, idei de afaceri si oportunitati.

Cu stima, echipa catastory.blogsport.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu