Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

marți, 15 iunie 2010

Bani multi facuti rapid - intre mit si realitate

In ciuda multor prejudecati, se pot castiga legal sume mari de bani intr-un interval de timp foarte scurt. Parghiile si principiile care stau la baza acestor rezultate nu sunt grele desi intelegerea si asimilarea lor poate lua ceva timp.
"Bani multi si rapid" este unul dintre subiectele cele mai cautate in ziua de azi, chiar daca nu toti au curajul sa recunoasca deschis ca sunt interesati de acest aspect al vietii financiare. Si totusi cei mai multi oameni iti vor spune ca a face bani multi intr-un timp foarte scurt este o utopie si o himera, in cel mai bun caz, daca nu cumva chiar o frauda. Adevarul e ca in cazul lor, atata timp cat nu isi schimba mentalitatea si unghiul de privire, a face bani multi intr-un timp scurt, chiar e o utopie. Ei devin astfel victimele propriilor lor neincrederi.
Insa cei care au reusit sa castige legal sume mari de bani intr-o scurta perioada de timp, ii contrazic pe scepticii din prima categorie. Banii facuti usor sunt o realitate si sunt rezultatul aplicarii a trei principii universal-valabile.


Primul principiu ce trebuie pus in aplicare atunci cand ti-ai ales ca obicetiv castigarea unei mari sume de bani intr-un timp relativ scurt, este acela al claritatii. Cati bani iti doresti exact sa castigi? La ce sume te-ai gandit? Fara o viziune clara dorinta ta de a castiga bani multi ramane doar o dorinta fara insa a se materializa.
Al doilea principiu sau pas este sa treci la actiune inspirata. Cu alte cuvinte sa gasesti ideea de afaceri (sau slujba) care iti poate genera suma de bani stabilita in primul pas. Aceasta este etapa cea mai dificila spre castigarea unei mari sume de bani intr-un timp scurt. De ea depinde tot succesul actiunii tale. Ideea de afaceri perfecta nu este chiar asa usor de gasit pentru ca a mers pentru vecinul nu inseamna automat ca va merge si pentru tine. Partea buna este insa ca ai la dispozitie un numar de incercari , teoretic nelimitat.
Al treilea pas sau principiu, la fel de important ca si al doilea, este ai o viziune clara asupra planului tau de actiune. Sa stii la ce trebuie sa te astepti si ce ai de facut. Este unul din procesele de care se impiedica majoritatea oamenilor. De cate ori nu ai avut idei bune de afaceri dar nu ai gasit curajul si hotararea de a le pune in practica? Multi se sperie de esec iar lipsa increderii in propriile proiecte ii face sa renunte inainte de a incepe.
Desi banii se pot face si usor si rapid, principiile sunt aceleasi ca ale oricarui alt proces de afaceri: nu exista profit fara vanzare si nu exista vanzare fara sa faci absolut nimic. Sunt principii vechi de cand lumea, diferenta o dau parghiile care confera procesului rapiditate, arderea unor etape si in final realizarea unui venit mare intr-o perioada scurta de timp, ca urmare a accelerarii procesului comercial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu