Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

marți, 15 iunie 2010

Stiai ca inima ta ar putea fi mai in varsta decat tine?

ima ta are propria ei varsta, care poate sa fie diferita de varsta ta cronologica. Daca ai expus-o la factori de risc pentru boli cardiovasculare - precum colesterolul crescut, tensiunea ridicata, kilogramele in plus, fumatul, sedentarismul - inima ta ar putea avea o varsta mai inaintata decat tine.

Ca sa afli cati ani are inima ta, fa-ti testul Varsta inimii" (Heart Age) - instrumentul online de calcul al varstei inimii lansat de Becel si Federatia Mondiala a Inimii. Atentie: pentru a declansa derularea testului, trebuie sa selectezi mai intai limba - testul inca nu este disponibil in romana, asa ca, de exemplu, pentru limba engleza, trebuie sa selectezi United Kingdom. Dupa ce iti calculeaza varsta inimii, Heart Age iti arata cauzele si, daca e cazul, iti ofera si un plan de masuri personalizat.

Apoi poti sa citesti si articolul Cum sa-ti protejezi inima, in care Becel iti arata care sunt cele mai importante masuri pentru imbunatatirea sau mentinerea sanatatii inimii.
Peste 277.900 de oameni din intreaga lume si-au facut testul

Parteneriat Becel si WHFTestul "Varsta inimii" a fost lansat, in iunie 2009, in mai multe tari, inclusiv in Romania, de catre Becel si Federatia Mondiala a Inimii (World Heart Federation - WHF). Pana la inceputul lunii septembrie 2009, peste 277.900 de oameni din intreaga lume si-au facut testul.

Lansarea "Varstei inimii" se numara printre actiunile comune desfasurate in baza parteneriatului international prin care Becel si WHF contribuie impreuna la reducerea incidentei bolilor cardiovasculare – care sunt, la nivel mondial, principala cauza a deceselor premature.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, din numarul total al deceselor inregistrate in tara noastra, 61% sunt cauzate de afectiuni cardiovasculare, fata de 37% in UE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu