Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

vineri, 25 iunie 2010

Sfaturi pentru satisfacerea femeii

Indiferent daca doriti sa faceti o prima impresie buna unei femei sau sa o seduceti la prima intalnire sau doar sa faceti un lucru care sa ii placa prietenei voastre, trebuie sa stiti cum sa faceti asta. Randurile urmatoare va prezinta o lista cu cateva lucruri pe care femeilor le-ar placea sa le faceti.

Folositi sfaturile de mai jos in functie de situatie si de personalitatea ei. Urmand aceste sfaturi veti deveni un adevarat erou in ochii ei. Va intrebati, de ce sa fac asta? Pentru 4202710143_37693c95c0_mca, daca ei ii place si ea va va satisface mult mai bine si nu va va cauza probleme.
Aratati interes

Femeilor le face placere sa descopere ca cei din jur sunt interesati de hobby-urile lor, mai ales daca este vorba de iubitii lor. Intrebati-le despre dorintele lor. Cand doriti sa iesiti in oras, nu uitati sa le intrebati si pe ele unde ar dori sa mearga. Intotdeauna trebuie sa aveti si o alternativa. Daca le duceti intr-un loc in care nu le place, nu veti obtine foarte multe de la ele.
Daca le intrebati despre dorintele lor la momentul potrivit veti fi politicosi si apreciati de partenerele voastre. Vor observa ca sunteti interesati de ele si nu doar niste egoisti, ca nu va ganditi doar la voi insiva, ci in primul rand la dorintele lor. Femeile adora ca barbatii sa se poarte ca niste domni. Un astfel de comportament le va face sa se relaxeze si sa se simta in siguranta alaturi de voi si vor fi convinse ca pot avea incredere in voi. Daca femeile au incredere in voi, treaba e pe jumatate rezolvata.
Contact vizual
Nu uitati sa priviti femeile in ochi, atunci cand vorbiti cu ele. Altfel, daca va este iubita sau sotie, va va suspecta ca ascundeti anumite lucruri. Sau, daca sunteti la prima intalnire, fata poate crede ca nu sunteti interesat, iar asta o va indeparta.
Zambiti

Cand zambiti catre ele, demonstrati ca va simtiti bine. Asigurati-le ca va simtiti bine langa ele cu un zambet sincer. Acest lucru le va face sa fie mai increzatoare si vor fi dispuse mult mai repede sa treaca la pasul urmator.
Fiti amuzanti
4123068510_9217e296c5_mFaceti-le sa rada, spuneti-le povestioare amuzante. Cu cat vor simti emotii mai pozitive cand sunt cu voi, cu atat va vor placea mai mult.
Spuneti-le ca arata bine
Inainte sa iasa in oras, o femeie isi petrece foarte mult timp imbunatatindu-si aspectul. Incearca sa arate cat mai bine. Imaginati-va cum ar fi sa mergeti la sala de 4 ori pe saptamana, sa faceti muschi imediat, sa aratati super bine si nimeni sa nu observe. Cum v-ati simti? Si femeile simt acelasi lucru, atunci cand cineva nu observa cat de bine arata. Aratati-le ca apreciati eforturile lor cu un zambet pe fata, adoratie in priviri si un cuvant tandru despre aparitia fantastica.
Vorbiti cu ele

Poate suna primitiv, dar in realitate multi dintre barbati nu vorbesc cu iubitele lor, chiar daca locuiesc impreuna. In general, barbatii vorbesc mai putin decat femeile. Discutia este o nevoie fizica esentiala pentru femeie. Satisfaceti si aceasta nevoie, le veti face sa se simta mai bine. Si daca iubitele voastre sunt fericite, ele vor putea sa va faca si pe voi fericiti.
Ascultati-le
Chiar daca nu sunteti interesati deloc de tema conversatiei (machiaj, decoratiuni, problemele prietenilor lor) faceti sau spuneti ceva prin care sa dovediti contrariul. Aprobati din cand in cand, puneti intrebari si asa mai departe. Si nu uitati sa le priviti in ochi, asa cum am mai spus. Daca priviti in alta parte, in timp ce ele va povestesc anumite lucruri, veti da dovada de indiferenta si le veti indeparta.
Tineti minte aniversarile

4061627640_5535ef1fa8_mFemeile isi amintesc prima zi in care v-ati vazut, v-ati sarutat, ati facut dragoste si asa mai departe. Voi nu? Sa nu le spuneti asta niciodata. Notati-va toate aceste date in telefon si nu veti avea niciodata probleme. Ele vor aprecia asta pentru ca demonstrati ca le apreciati si apreciati si timpul petrecut impreuna.
Asigurati-va ca au orgasm de fiecare data

Daca sunteti deja impreuna si aveti o viata sexuala regulata, un lucru este vital. De fiecare data cand sunteti cu ea pat asigurati-va ca este la fel de satisfacuta ca si voi. Multe dintre femei isi pierd interesul pentru sex, deoarece partenerii lor sunt egoisti. Faceti-o sa ii placa sexul, oferindu-i orgasme de fiecare data si sigur veti avea parte de mai multa activitate.
Incercati sa va satisfaceti partenerele in orice mod posibil. Aici nu includem doar sex, ci si viata de zi cu zi. Sau, cel putin, demonstrati ca faceti tot posibilul. Logica este foarte simpla: daca ea este fericita, nu va va face probleme si invers, o femeie nesatisfacuta, din toate punctele de vedere, va fi nervoasa si gata de cearta mereu, cateodata fara sa stie nici ea motivul supararii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu