Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

duminică, 27 iunie 2010

De ce foarte multi oameni isi lasa visele sa moara ?

Un motiv este reactia negativa a oamenilor cinici.
Acesti oameni nu sunt dusmani, ei sunt: prietenii, colegii si chiar familia. Daca prietenii tai au o atitudine negativa asupra viselor sau aspiratiilor tale ... acestia iti pot face rau.

Te bucuri de noul tau job, de noua ta afacere, de noua ta imagine sau de o idee. Consideri ca e bine sa te lasi de fumat, sa mai slabesti 5 Kg sau vezi o oportunitate de afaceri si vrei sa o incepi.
Apoi incepi si povestesti unui prieten despre ce vrei sa faci, si-ti arunca un zambet cinic sau incepe sa rada spunandu-ti: "nu poti sa faci ... " urmand sa-ti insire o gramada de probleme si obstacole pentru care tu nu ai reusii sa duci pana la capat ceea ce ti-ai propus.
Entuziasmul tau este repede dezintegrat. Incepi sa-ti pierzi increderea in tine si te gandesti la acele motive pentru care nu poti realiza ce ti-ai propus, pe care prietenul tau tocmai ti le-a zis, in loc sa te gandesti la acele motive pentru care ai putea sa realizezi.
Prietenii pot face mai mult rau decat o armata de dusmani.
Atentie insa, cele mai usor lucru de gasit pe pamant este cineva care sa-ti insire motive pentru care nu poti sa realizezi ceva.
Nu trebuie sa- asculti !
Exista mereu o persoana care nu a castigat 40 000 $ pe an si stie ca tu nu o sa poti in veci sa castigi 100 000 $.
Daca vrei ca visul tau sa se indeplineasca da-i o sansa. Nu asculta sfaturile colegilor de birou sau ale prietenilor tai in legatura cu afacerea pe care tocmai vrei s-o incepi... sau altceva.
Nu-i lasa pe cei care urmaresc in fiecare seara stirile sa-ti spuna cat de grea este viata.
Daca simti ca ceva arde in tine pentru a aduce cat mai aproape visul ... actioneaza !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu