Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

duminică, 27 iunie 2010

Iti doresti sa incepi o afacere? Noi te sprijinim pas cu pas!

Sub sloganul “Fii cu un pas inainte!”, Franchise Business Solutions (FBS), isi desfasoara activitatea in scopul dezvoltarii comunitatii de francizati din Romania. Totodata, ne propunem sa sprijinim oamenii de afaceri din Romania, pentru francizarea afacerii lor.

Statistica arata ca in anul 2007 existau in Romania 450 de francize, iar in anul 2008 peste 200 de francize sunt asteptate sa intre pe piata francizelor. Pentru cei care doresc sa-si deschida propria afacere, franciza este cel mai bun mod de a-si implini visul, cu riscuri mai putine si cu sanse mari de succes.

Pe langa francize recunoscute international ca McDonald’s, KFC, Pizza Hut, Zara sau Ikea, francize ca Maui Wowi Hawaiian Coffees & Smoothies, Fourth R Inc. au intrat anul acesta in Romania si sunt asteptate multe alte francize de prestigiu.
Referindu-ne la francizare, acesta metoda de dezvoltare a afacerii nu mai este “straina” antreprenorilor din Romania. Francizarea devine din ce in ce mai accesibila oamenilor de afaceri romani prin sprijinul pe care il acorda Franchise Business Solutions (FBS) acestora.

Francizarea este o oportunitate atractiva pentru proprietarul unei afaceri, fiind mecanismul ideal de patrundere pe alte piete si o alternativa la solutia costisitoare de a deschide noi unitati proprii.
Daca in trecut, francizorii romani puteau fi numarati pe degete, in acest moment exista o expansiune in acest sens, francizarea oferindu-le o viziune pozitiva in dezvoltarea unei afaceri de success.

Noul francizor roman, “Spalare In Parcare”, doreste sa dezvolte spiritul antreprenorial in Romania printr-o metoda unica de spalare a autoturismelor, la nivel mondial. Acesta franciza, prin investitia pe care o solicita, cat si prin planul de afaceri si suportul francizatilor pe care il ofera, intalneste dupa doar cateva luni un succes real. Motivati de dorinta de a se dezvolta in primul rand la nivel national, franciza “Spalare In Parcare” necesita o investitie care poate fi facuta de oamenii cu venituri medii.

Rata de esec este mult mai crescuta in cazul afacerilor noi comparativ cu afacerile in franciza, de aceea, Franchise Business Solutions (FBS), prin partenerii sai strategici, la nivel national si international, isi doreste sa acorde consultanta profesionala, in dezvoltarea mediului de afaceri romanesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu