Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

sâmbătă, 26 iunie 2010

Ce-si doresc femeile? Dar barbatii?

Ce-si doresc femeile? Dar barbatii?
Sunt momente in care mintea unui barbat este la fel de accesibila ca si marginea sistemului solar. Sa nu ne panicam... avem raspunsuri la cele mai arzatoare probleme legate de partenerii vostrii. 



Succesul relativ al oricarei relatii pe care o mentii in viata se bazeaza pe comunicare - fundatia pe care tu construiesti. Sa nu crezi ca rezultatul este ca toti suntem maestri ai comunicarii, o astfel de presupunere ar fi falsa, daca nu chiar absurda, pentru ca stim prea bine ca cel mai des problemele de cuplu se reduc la o comunicare deficitara intre parteneri.

Acestea sunt sfaturi pentru barbati: 1. Fa-ti timp. Daca ai timp pentru televizor, pentru a manca si a face sex, de ce sa nu ai timp si pentru a comunica? 2. Ascultarea activa. Ai nevoie de rabdare, concentrare si modestie pentru a fi un bun ascultator activ. Rabdare, pentru ca trebuie sa-i oferi tot timpul necesar, concentrare pentru ca e nevoie sa intelegi ceea ce iti spune si modestie pentru ca ea sa fie actorul principal. 3. Spune-i ca iti pasa - poate trece printr-o situatie dificila, trebuie sa stie ca poate conta pe tine.

4 tipuri de femei evitate de barbati
Implicarea in relatii cu anumite tipuri de femei are rezultate ireversibile, care pot cauza interferente cu simplele bucurii ale vietii de barbat (de exemplu, televizorul).

1. Disperata: cea care isi doreste cu orice pret o familie si nu ii este teama sa o spuna. O discutie despre copii nu este potrivita la o prima intalnire.
2. Castratoarea: atrage barbatii, dar ii sperie dupa putin timp din cauza ca se simt amenintati de statutul ei.

3. Mama: chiar daca au relatii speciale cu mamele lor, barbatii au nevoie de o prietena/sotie nu de o doica/mama.
4. Analista: toate femeile analizeaza barbatii, important este ca ei sa nu gaseasca diagrame si scale privind comportamentul lor prin apartamentul ei.

Cinci minciuni nevinovate
- "Nu, nu arati grasa". Acum, sa fim sinceri, ti-ai dori sa spuna "da, arati grasa" atunci cand tu il intrebi daca te-ai ingrasat?
- "Nu imi place sa ma duc la striptease?. Localurile de striptease si materialele pornografice fac apel la instinctul sexual primar al barbatilor. Putini sunt cei care il pot ignora.

- "Vom vorbi despre asta mai tarziu?. Da, se asteapta sa uiti, pentru ca nu vrea sa vorbeasca acum si nici mai tarziu. Ar prefera sa nu vorbeasca niciodata cand tu ii spui "trebuie sa vorbim".
- "Nu, nu ma gandesc la alte femei?. Evident ca se gandeste, si da, o spun pentru ca nu vrea sa te raneasca.
- "Imi place sa petrec timp cu mama ta?. De cele mai multe ori, cheia inimii unei femei este familia ei, ar trebui apreciat ca face asta pentru a te cuceri? Si da, ar prefera sa fie altundeva.

"Imi pare rau" este una din minciunile pe care barbatii le spun cel mai des. Ceea ce este mai ciudat este ca functioneaza de cele mai multe ori daca este spusa cu convingere!
Minciunile femeilor
Nici femeile nu sunt mai prejos. Si ele au invatat, in timp, sa spuna mici minciuni care fac relatia sa functioneze. Din aceasta categorie, cele mai comune sunt: "Sunt nebuna dupa tine" si "Mama ta are dreptate".

Urmeaza: "Nu ma deranjeaza sa iesi cu baietii la striptease", cand, de fapt, toate femeile sunt deranjate de aceasta activitate.
"Nu sunt pregatita pentru o relatie acum" - este cel mai des folosita pentru a usura despartirile.

"Esti cel mai bun in pat" - femeile cred ca este ok ca barbatilor sa li se spuna ce vor sa auda si o fac pentru ca ei sa se simta mai bine in pielea lor.
"Platesc eu, tu oricum platesti cel mai des" - daca nu este insotita de gestul de a recupera portofelul din poseta, afirmatia este o minciuna.

Barbatii si sexul
Exista foarte multe femei care ar da orice sa afle raspunsul la aceasta intrebare. Unul dintre urmatoarele raspunsuri este motivul pentru care partenerul tau adoarme dupa sex.

1. Este obosit, iar sexul il ajuta sa se relaxeze atat la propriu, cat si la figurat. Hormonii produsi atat de barbati, cat si de femei, in timpul unui act sexual pot provoca dorinta de a se relaxa contempland, senzatia de pace psihica poate duce de cele mai multe ori la somn.

2. Ejacularea si detensionarea inerenta a intregului corp ii provoaca oboseala fizica. Cei mai multi dintre oameni respira neregulat sau isi tin respiratia in timpul actului sexual. Nici barbatii, nici femeile nu se concentreaza asupra respiratiei in timp ce fac sex, ceea ce duce la privarea de oxigen care cauzeaza stari de somnolenta. Probabil asta se intampla si cu partenerul tau, oboseala si toate celelalte senzatii - inclusiv orgasmul - il aduc in starea in care are nevoie de somn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu