Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

sâmbătă, 26 iunie 2010

Cum sa intretii un par frumos

Multi dintre actorii nostri preferati reusesc intotdeauna sa ne impresioneze prin felul extraordinar in care arata. George Clooney, spre exemplu, arata intotdeauna perfect (exceptand rolurile in care trebuie sa arata rau). Will Smith este un alt exemplu de barbat stilat. Cum reusesc ei sa arate asa?
De la gat in jocimportant pentru o tinuta grozava.
Exista zece reguli simple pe care orice barbat ar trebui sa le urmeze pentru a arata bine de la gat in sus.
1. Gasiti un frizer sau un stilist bun. Este important sa aveti stabiliti o relatie buna cu persoana care va tunde. Un frizer sau stilist bun va ajunge sa va cunoasca foarte bine si va va ajuta sa va alegeti stilul potrivit atat pentru timpul liber, cat si pentru serviciu si cariera.
2. Invatati cum sa faceti vizite la salon. Familiarizati-va cu “stilul” salonului si invatati sa comunicati cu persoana care va aranjeaza parul.
3. Vizitati-va regulat frizerul sau stilistul. Pentru parul scurt, nu lasati sa treaca mai mult de 3 saptamani intre 2 tunsori. Daca aveti parul lung puteti astepta putin mai mult. O regula extrem de importanta este sa nu aratati niciodata ca si cum tocmai v-ati tuns. Cand plecati de la frizer si aveti o dunga alba pe gat, la spate, inseamna ca ati asteptat prea mult. Verificati daca va ofera vreun bonus pentru fidelitate, de genul tunsorilor “de intretinere” sau un barbierit gratuit. In saloanele care se respecta acest lucru este foarte obisnuit.
4. Trebuie sa intelegeti foarte bine diferentele dintre diverse produse de coafat. Un frizer sau stilist bun va acorda timp instruirii voastre si va va invata cum sa folositi anumite produse pentru a va imbunatati imaginea. Barbatii vor petrece cateva ore bune pe saptamana lustruindu-si masina, dar putin vor fi cei dispusi sa stea cateva minute mai mult in oglinda pentru a folosi un produs pentru par. Fiti atenti baieti…daca credeti ca veti fi considerati atragatori doar pentru ca masina voastra arata perfect, va inselati amarnic.
5. Folositi zilnic produse pentru ingrijirea parului, indiferent de stilul abordat.  Un strop de pomada da putin luciu si un aspect deosebit.
6. Schimbati-va stilul din cand in cand. Fiti cu un pas inaintea modei. Mult mai multi oameni va vor observa cand va veti schimba stilul. O singura atentionare: nu pastrati un stil pentru foarte mult timp.
7. In timp ce stilistul va ajuta sa creati un stil care sa evidentieze trasaturile faciale, este important sa stiti si voi cum sa va alegeti stilul potrivit in functie de forma fetei voastre si tunsoarea potrivita pentru a va avantaja. Stiind acest lucru veti comunica mai bine cu stilistul vostru si veti face alegerea avand la baza cateva informatii ajutatoare.
8. Invatati cum sa va barbieriti. O fata rosie, zgariata de lama de ras nu va va avantaja. Majoritatea iritatiilor pot fi prevenite folosind o metoda corecta pentru a va barbieri. Investiti intr-o spuma de ras si un aparat de ras de calitate si acordati cateva clipe in plus acestei activitati, dimineata.
9. Atentie la scalp. Un scalp sanatos este cheia unui par frumos, deci invatati cum sa va ingrijiti scalpul pentru a fi siguri ca oferiti parului vostru cea mai buna baza posibila.
10. Ingrijiti tot ce e de la gat mai jos. Nu doar hainele trebuie sa fie ingrijite si cu stil, dar si parul care creste mai jos de gat. Desigur, purtati haine majoritatea timpului, dar nu vreti sa aratati bine si atunci cand trebuie sa le dati jos?
Odata ce ati aprofundat regulile de baza si v-ati convins ca petrecerea catorva minute in plus in oglinda si atentia la detalii veti intra in  topul “barbatilor care arata bine in orice situatie”. Bineinteles, sa aratati bine presupune si un corp sanatos si o doza sanatoasa de incredere in sine, indiferent  daca adoptati un stil “trendy” sau unul conservator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu