Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

sâmbătă, 26 iunie 2010

Cumparaturi de ziua barbatilor

Trebuie sa recunoasteti ca lunile care urmeaza, desi pline de veselie si sarbatoare, va cam dau fiori. Sa cumperi cadouri este foarte frumos, dar in acelasi timp teribil de stresant.
Sa cumperi cadouri unui barbat este de-a dreptul frustrant. Uneori ai tendinta sa crezi ca „domeniul” barbati nu este foarte bine dezvoltat.

La urma urmei, ce-i poti cumpara unui barbat?

Cu acest gand in minte, am inceput sa caut idei pentru cadouri. Sf. Mihail si Gavriil a trecut, dar in curand vor veni Sf. Andrei si Sf. Nicolae. Am cercetat cataloage diverse, in speranta ca sectorul barbati imi va oferi macar o idee.
Ce am gasit? Pai, parfumuri… parfumuri … si strecurate pe ici pe colo cateva produse cosmetice. Ma simteam ca si cum baietii nostri nu ar fi bagati in seama deloc. Asa ca am luat o foaie si un pix si am inceput sa fac o lista cu ce as putea cumpara unui barbat de ziua lui.
Este foarte adevarat ca un parfum poate fi o solutie. Poate chiar un set frumos cu spuma de ras, antiperspirant si parfum. Un gel de dus din aceeasi gama ca si parfumul? Suna bine, dar extrem de … banal. Aceste lucruri poate sa si le cumpere singur, iar noi sa nu nimerim exact ce ii place din punct de vedere olfactiv.
Urmatoarea pe lista este o trusa de cosmetice. Ar putea fi un gel de spalat pe fata, o crema hidratanta, o lotiune de corp dintr-o gama foarte scumpa si foarte buna. Conditia: sa aveti un barbat cochet, care adora sa se ingrijeasca si care nu va considera ca ii transmiteti mesaje subliminale.
Un alt cadou, care poate insemna o investitie destul de semnificativa, este ceasul de mana. Atunci cand il vedeti pe fostul sau actualul James Bond facand reclama la un ceas scump cu multe butoane si chestii interesante pentru un barbat, incepeti sa va ganditi si la aceasta varianta. Mai ales daca ceasul arata frumos dupa gusturile voastre.
Este adevarat ca poate nu va permiteti acel ceas, dar exista si variante mai ieftine, dar la fel de bune. Cu toate acestea, retineti: barbatii tin cont de marca, la fel ca si femeile. In special cand e vorba despre tehnica, tehnologie si toata gama aferenta.
Si asa ajungem la un domeniu drag barbatilor: tehnica. Aici intram intr-o disputa spinoasa. In teorie, femeile si tehnica nu sunt compatibile. Uneori e adevarat. Dar asta nu inseamna ca nu putem sa ne surprindem barbatii cu un cadou.. tehnic.
Cum realizam asta, in cazul in care chiar nu ne pricepem la tehnica? Intrebam prietenii si ii luam la shopping, tragem cu urechea la convorbirile lui in care se lauda prietenilor cu diverse achizitii si isi expune dorintele, ne prefacem sa suntem interesate si il tragem de limba.
Urmatorul punct, la fel de celebru, este imbracamintea. Zilele de nastere ale barbatilor ni se pare ocazia perfecta pentru a le pune la punct garderoba cu haine pe care le preferam noi. Mai ales daca avem un barbat lenes cand vine vorba de cumparaturi si care trebuie amenintat serios ca sa-si cumpere ceva de imbracat si incaltat.
Un cadou care este apreciat de fiecare data este adaugarea unui obiect pretios la o colectie anume. Colectioneaza vinuri? Carti? Picturi? Sculptura? Fluturi? Iata un punct de pornire excelent. Trageti cu urechea si aflati ce si-ar dori pentru pretioasa colectie si surprindeti-l.
Ii mai trebuie o suma de bani pentru a putea sa-si cumpere o piesa importanta? Credeti-ma, va aprecia mult mai bine ajutorul financiar, decat un cadou oarecare.
Cel mai greu cadou pe care il puteti face este indeplinirea unui vis. De ce spun greu? Pentru ca daca isi doreste sa plece in Caraibe, ar fi usor. Strangeti bani, cumparati bilete si gata. Dar daca isi doreste sa lucreze pentru NASA, sau sa se intalneasca cu un idol anume, sau sa zboare in cosmos.. deja vorbim de lucruri care va depasesc.
Puteti planui o vacanta, o excursie intr-un loc pe care doreste sa-l vada, puteti cumpara bilete la un concert oriunde in lume , o vizita la NASA, daca tot vorbeam. Nu va fi nici greu, dar nici usor. Pur si simplu realizabil.
Tot ce trebuie sa faceti este sa va cunoasteti omul. Abia atunci stiti ce anume il va face fericit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu