Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

sâmbătă, 26 iunie 2010

Cum să fii un impresar de succes?

S-a făcut mult şi mare tărăboi cu Mr. Gay România 2010, şi, continuu să susţin, pe bună dreptate. Am discutat deja despre standardele de frumuseţe cerute de astfel de concursuri, motiv pentru care n-am să mă mai bag în asta. În schimb, mă dau de-o parte un pic, nu de tot, doar suficient cât să răstorn vana plină de căcat, pe care au umplut-o ipocriţii cu pizde sparte.
Eu n-am nimic cu Silviu, nici cei care au mai discutat aici, pur si simplu am exprimat niste pareri pro si contra, a se înţelege acest lucru si a se lua ad literam! Sau trebuiau toți să fie numai pro?
Am vrut ca Silviu, Mr. Gay România 2010, să intre şi să ne ofere perspectiva lui, motiv pentru care l-am rugat pe Robert să intre în legătură cu el. Vine reply de la… Cătălin Vieru (vezi citatul). Mare mi-a fost mirarea când am fost informat, că mailul lui Silviu este administrat de Cătălin Vieru. De ce? Silviu nu poate să ne ofere nişte rânduri? I s-a urcat vedetismul la cap şi l-a angajat băgător de seamă pe Vieru ăsta? Adică… cum?

Să luăm în considerare ambele părţi ale problemei.
1. Silviu este ameţit de un foc de paie alimentat de ipocrizia aşa zisei comunităţi LGBT româneşti.
Silviu a fost cel mai bun, este declarat câştigător, fără nici măcar un singur vot (obiectiv) contra. Bun, ne conformăm. În urma disputei născute pe DarkQ.net (din cauza unei întrebări intenționat lăsată deschisă pentru a asculta toate opiniile), Silviu este rugat să ia cuvântul (scris, evident), dar alege să ignore cererea. E decizia lui, (sper că a fost a lui) se respectă.
2. Oameni, gen Cătălin Vieru, ipocriţi şi rataţi, profită de inocenţa lui Silviu şi-i spală creierul cu Ariel M-Zim7, după care-l pregătesc pentru călcat cu Lenor Aromatherapy.
Cătălin Vieru (mai mult scroafă decât vier) răspunde unui mail adresat lui Silviu, menţionând astfel că el se ocupă de “PR şi promovare pt el” (aşa fără punct după pt.). Domnul în cauză mai spune că întrebările referitoare la Silviu şi titlul lui de Mr. Gay România 2010 trebuiesc adresate lui (vierului, pardon scroafei ratate) pentru a evita în acest mod “o eventuală dezinformare”. Păi, dom’le, în acest caz, eu mă socotesc dezinformat! Se mai punctează, că Silviu nu poate acorda interviuri fără acordul organizatorilor, în cazul de faţă reprezentaţi de nea’ Vieru, după cum el însuşi susţine.
Răspunsul la mail-ul adresat lui Silviu:
Deoarece nu exista inca o comunicare publica, as vrea sa va informez acum ca eu ma ocup de ceea ce inseamna PR si promovare pt el, drept care am rugamintea ca orice intrebari si materiale doriti sa scrieti pe site-ul dvs. despre el sa mi le adresati mai intai mie[..]. Silviu poate oferi interviuri fara niciun fel de problema, dar nu fara a avea un acord al organizatorilor, in acest caz al meu care ma ocup de PR-ul si promovarea sa.
Băi, rateu genetic şi social deopotrivă, te-ai făcut impresar, purtător de cuvânt şi pupincurist specialist şi-ţi prelungeşti clipa de glorie autoimaginată? Mâine o să vinzi autografe, 3 bucăți la 10 mii!

Tocmai pentru că sunt obiectiv, vreau păreri obiective! Nu sunt jurnalist, sunt doar gay în România şi vreau să fiu informat. Chiar trebuie să-l sun pe Solcanu în mijlocul emisiunii?
O părere obiectivă nu poate fi considerată răutăcioasă, numai de către de un ipocrit! Vieru vorbeşte despre “bun-simt, respect si alte valori umane necunoscute”, valori necunoscute lui şi celor din breasla lui de sparte-n tufă. Păi să susţin un băiat într-un act de autoflagelare asistată, înseamnă bun-simţ respect şi valori umane pozitive?! Apoi să pun gheara de ghiolban pe mailul lui şi să mă declar purtător de cuvânt autorizat? De către cine? De juriu? Unde-i ştampila? Unde-i legalizarea?!
Domnule Vieru, dacă gayromeo.com nu vă mai aduce rezultate penetrante, nu înseamnă că trebuie să apelaţi la tertipuri jegoase pentru a vă lărgi cerculeţul (anal) de cunoştinţe.

de: Catalin Covaci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu