Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

sâmbătă, 19 iunie 2010

Bani din senzatii tari

Afacerea prezentata astazi presupune o locatie turistica sau cel putin aglomerata si o investitie initiala destul de mare.

Este vorba de oferirea de distractii inedite pentru amatorii de senzatii tari. In acest capitol intra zboruri cu parapanta, ski nautic, zboruri cu balonul, canotaj pe rauri repezi de munte, etc.

Observa ce ofera concurenta si vino cu ceva nou. De exemplu daca o statiune turistica are deja posibilitatea de a oferi turistilor zboruri cu parapanta, tu ofera-le alte distractii inedite, cum ar fi zborul cu balonul.

Asa cum am spus din capul locului acest gen de afaceri nu sunt la indemana oricui datorita in primul rand investitiei initiale ridicate (echipamentele necesare sunt in general scumpe) si in al doilea rand datorita faptului ca nu pot avea succes in orice localitate. Totusi aceasta ultima conditie nu este o problema insurmontabila, nu zici nimeni ca trebuie sa locuiesti in aceeasi localitate unde se afla afacerea ta. De exemplu te poti asocia cu cineva care domiciliaza intr-o statiune turistica, asocierea poate rezolva partial si problema investitiei initiale, ocolind varianta creditelor bancare.

Vizitati zilnic blogul nostru pentru a fi sigur ca nu veti rata nicio idee de afaceri. In fiecare zi cate o noua idee de afaceri este expusa pe http://catastory.blogspot.com .

Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu